Подобни доклади получавам и от приятели в Лондон.
от фейсбук написа:Народ, който преживя
комунизма, Чернобил и Виденовата зима, няма как да го 'бутне' някаква китайска кашлица!!!
от фейсбук написа:Народ, който преживя
комунизма, Чернобил и Виденовата зима, няма как да го 'бутне' някаква китайска кашлица!!!
ше им еба майката на тея, беOmega-x написа:Как да се справите със стреса причинен от Корона
Е, той не ми е цитирал бройки и т.н., казах над 100 защото просто не бях проверил най-актуалната възможна бройка преди да напиша поста.Императора написа:
Назад е "приятелчето" ти. Над 300 са.The Arrow написа:Едно приятелче тъкмо пристигна в Швейцария и докладва, че е спокойна обстановката и няма паника и т.н. въпреки, че има над сто случая...
То до колкото разбирам не е че са по-малко податливи на болестта (макар че има такива съмнения относно децата) или че са по-малко хоспитализирани, ами че просто от 5% от населението които изобщо се налага да бъдат хоспитализирани в интензивни отделения, само хората в напреднала възраст има значителна вероятност да не го преживеят, това е. И изобщо не мисля че се разсейва това схващане, съдейки по това че вече близо 500 човека в Италия които са починали са възрастни, тук всички смъртни случаи са на над 80 годишни, в Германия също и във Франция също. Просто процентната смъртност на младите си остава около 0.2% както и да го погледнем, само че тук в Европа като цяло имаме страшно много възрастни хора и вероятно природата е решила да се поотърсим от тях.Императора написа: Все повече се заличава царящото досега тенденциозно вярване че по-възрастните са по-уязвими на Вируса, докато по-младите са в по-голяма безопасност.
Всъщност така е само привидно, а Истината е малко по-сложна: Младите са не по-малко податливи на Вируса, просто при тях отнема доста повече време за да се стигне до състояние на здравето, което да наложи хоспитализация.![]()
It is estimated that 11–21% of the then global population (of about 6.8 billion), or around 700 million–1.4 billion people contracted the illness — more in absolute terms than the Spanish flu pandemic.[3][4] However, with about 150,000–575,000 fatalities, it had a much lower case fatality rate of 0.01-0.08%.[5]

the_presator написа:E3 2020 също e отменено заради коронавируса![]()
https://kotaku.com/e3-2020-cancelled-1842267356
TheChosen1 написа:даджайците