Няма да се срине толкова системата ако хората се държат като че вирусът е просто настинка - просто не се панкьосват, седят си у къщите и си пият парацетамол/алкохол/'чайчета/витаминчета, нядавайки се на най-добрия сценарий.
Ако под системата се разбира болниците и лекарите в тях, хич не ти трябва да разчиташ на нея, при условие че тази система още не е е създала начин за лекуване на това нещо.
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2682 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Брат, горчивата реалност е че този вирус може да доведе до ПОВЕЧЕ жертви от Испанския грип, и нещата почват да стават доста апокалиптични тук - ако експоненциалния ръст на броя на инфектираните продължи да расте със същите темпове и вирусът наистина достигне до прогнозираните 80% от човешкото население, разбирай грубо 5-6 милиарда души, и настоящия процент от около 3,5% смъртност се запази (дори нека не гледаме настоящите 4% в Италия), си говорим за 200,000,000 жертви. Ако цифрите от Китай са точни и там наистина изглежда че са овладели вируса дори въпреки онова безумие с огромния публичен банкет с 2,000 души, значи ако всеки един от нас поеме отговорността си към обществото мисля че можем да се справим, предвид че поне тук в Холандия под 10% са случаите, които не могат да бъдат проследени до олигофрените които се връщат от "ски туризъм" в Италия по време на чума. Демек с лична изолация, хигиена, пазаруване изцяло по интернет и всичко което произтича от това би трябвало да изолираме дори неидентифицираните източници на заразата.
Братлета, на 1 април имаме полет за България за да отида на зъболекар и да се видим с приятелки и роднини, а тук навън майката си е ебало. Надявам се всичко да се нареди, защото не ми се ще да ви носим заразата, хеле пък на родителите ни и масите дърти хора в България, които ще каталясат на тълпи.
И впрочем, отново по ВВС или Канал 4 (не да кажеш някоя треторазредна медия), един английски лекар който се е върнал от някаква командировка в Китай разказа, че няколко китайски лекари са обсъдили с него процентът на млади, здрави хора със здрава имунна система, които умират от вируса и те не могат да си обяснят по каква причина по-точно... Та имайте си едно на ум и ако някой ви разправя че това е грипче или простуда - в общия случай е дори още по-майлд защото не е съпътствано от хрема поне, но има и вероятност (която дори на този етап не можем точно да преценим колко голяма) просто и да се капичнеш в тази начална фаза и в общи линии първи епизод на този вирус, когато все още никой няма никаква форма на имунитет, а то си мутира непрестанно. Опасността е истинска, the protomolecule is upon us.
Отделно целия немски офис ще има "суха тренировка" и всички ще бъдат хоум офис във вторник, в случай че се наложи наистина да останат хората по домовете си.
Ест, за София кучета ни яли, и ядрена зима да стане пак ще ни карат да идваме :/
Ако са в Нордрайн-Вестфалия, Райнланд-Пфалц или Хессе, нищо чудно... Аз за щастие поне от 6 години работя от офиса си вкъщи, но за други тук МАСОВО това означава поне две седмици болничен и пълна изолация.... излишно е да ви казвам, че по всички магазини и всички сайтове в интернет филтърните маски са напълно разпродадени..... от Германия са ограничили износа на такива стоки в момента....
Вероятно ако съм инфектиран дори няма да ме допуснат до България и ще ме сложат под карантина на летището в Букурещ, за което просто не ми се мисли... Но и така или иначе по всичко изглежда че вируса е достигнал България, така че до тогава вероятно вече ще е все тая.
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия
Публикувано на: 08 Мар 2020 12:46
А дано да не станем като Италия и да си ебе майката тука...
___________________________________ тежки нокаути
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 08 Мар 2020 12:48
Айде, имаме си и у нас случаи Иначе не вярвам, че всички ще умрем
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 08 Мар 2020 12:54
covid 19 скоро и във вашия квартал
всички ше омрем
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 08 Мар 2020 22:09
Докато във фейсбук фийда ми всички обясняват как вируса не бил нищо особено и не трябвало да се преувеличава, тук във форума е тоталната паника Кефи ме!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения