Да, то май не остана никой (и си личи)Serious Sam написа:Или контингента зад името Blizzard е подменен до такава степен, че вече летят неудържимо и стремеглаво надолу.
Затова и отсега казвам кур за Диабло 4
Да, то май не остана никой (и си личи)Serious Sam написа:Или контингента зад името Blizzard е подменен до такава степен, че вече летят неудържимо и стремеглаво надолу.
Е, дано, нека бъдем оптимисти наистина, ама после ще болиИмператора написа:За мен пък именно Диабло 4 е единственият признак досега, че Близърд имат някакви намерения да се върнат към добрите стари славни години!denik написа: Затова и отсега казвам кур за Диабло 4
TheChosen1 написа:даджайците

ZzzzZZZZZzzИмператора написа:чак тогава си я направил?
Предвид че това е именно нещото, което винаги се прави НАЙ-НАПРЕД при възникване на подобни ситуации?
И предвид че именно това те посъветвах и аз да направиш?
Преди това да стане бях направил поне 3-4 реинсталации. За тях не бях писал, защото поста го написах доста бързо, преди да съм пробвал повечето възможни фиксове.the_presator написа:Забравих да спомена, че преди няколко месеца оправих проблема някак си
Това се оправи с още една реинсталация, за която бях написал и която беше последната... засега.the_presator написа:известно време след това имах друг проблем, който не позволяваше играта да се лаунчне, но направих реинсталация и оттогава не съм имал никакви проблеми
...Императора написа:Не, братле... ТИ чети, и се вгледай внимателно в датите...the_presator написа: ZzzzZZZZZzz
Айде чети малко и ти...