Доста съм съгласен, аз също останах разочарован. Оригиналът си е тук и той никога няма да се промени.the_presator написа: Atm официалните форуми горят заради недоволството на доста хора от факта, че кампанията няма да има промени.
Tbh съгласен съм тях. Оригинала винаги ще е тук и ще бъде актуализиран, за да може да се играе без никакви проблеми по всяко време. Нека да ни дадат и нещо ново.
Близард уж се извиниха с това, че "слушат мнението на феновете", но на мен лично ми звучи така сякаш не искат/ не могат да положат нужните усилия, за да се осъществи първоначалният им план.
Исках да има малко туист в кампанията, за да е най-малкото по-интересна, когато я преигравам. Не виждам и какво толкова щяха да ретконват, за да са толкова "неодоволни" тези, от които уж са получили фийдбек, че това не била добра идея. Близард си бяха казали, че просто искат да запишат някоя нова сцена с Джейна, Силванас и т.н., която да добави по някой детайл.
Очевидно е, че просто са решили, че не си заслужават усилията или пък наистина не са смогнали с времето. Което е доста кофти, щото не за първи път при обявяването на един продукт надуват здраво фанфарите и при шипинга липсва половината от това, което е генерирало хайпа около него.