Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Окт 2019 18:31
Блендъра е бърз, но естествено далеч не толкова питателен. Аз бих ти препоръчал да си вземеш пилешки крила, които да поръсиш и омесиш много обилно с каквито подправки ти хрумне и просто ги слагаш на хартия за печене във фурната за около половин час. Аз лично ползвам абсолютно всевъзможни, от ямайски до нюорлийнски, индонезийски, тибетски.. всякакви, като добавям чесън на прах и малко сол. Без допълнителна мазнина от какъвто и да е тип, това си е оптималната и абсолютно самодостатъчна форма на храна, особено като е от добро пиле, разбирай 3 звезди Better Living или съответните там стандарти. Това е спасението за теб, аз лично на това разчитам в редките случаи когато жена ми не е наоколо. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Окт 2019 19:34
The Chameleon написа: Като и гледам ръцете на тая в ляво, уви естествения подбор не си е свършил работата 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Окт 2019 18:25
наскоро загледах 1 обикновено на вид девойче зад мкД каса дето беше с подобни ръце 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Окт 2019 14:58
Отново ми откраднаха номерата на колата. Ако го хвана тоя мангал който прави това, ще му счупя и двете ръце.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Окт 2019 16:38
Gen.Toast написа: Отново ми откраднаха номерата на колата. Ако го хвана тоя мангал който прави това, ще му счупя и двете ръце. По-рано тоя месец бях болен известно време и съответно не карах колата. По някое време от тоя период някакви гамени са ми били счупили малкото стъкло на една от задните врати и бяха свили уплътнителните гуми на стъклата на 4те врати. А в един отделен случай ми бяха свалили и всички решетки отпред. За капак на всичко, явно съм се бил отнесъл и съм забравил да си платя вноската за каското, та ремонта си беше за моя сметка. Боклуци нещастни.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Окт 2019 16:44
Снощи се прибирам в 23:00 с колата и днес излизам в 07:30 и ги няма номерата, тези прояви на гаменщина не са частни на това кога последно е карана. Едит: това ми е втори път в рамките на 3 месеца
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Окт 2019 20:59
Императора написа: Колко пъти вече трябва да ви казвам че сте в списък и под прицел?  Моят съвет към вас: Спрете с политическите коментарии и се подмазнете нещо на МВР, примерно с пускане на някоя песен като "Родната полиция ме пази!", "Евала Живков!" или настойчиво и агитиращо скандиране на МЕ-ВЕ-РЕ !!!, МЕ-ВЕ-РЕ !!! в покоите на дома ви.  Не, това не е ебавка. Така се оцелява в балгария в днешно време за съжаление  П.П. The Arrow написа: А в един отделен случай ми бяха свалили и всички решетки отпред. "решетки" в смисъл? Тези пред капака, между фаровете ли? https://www.youtube.com/watch?v=RMnTGw38fs4 Аре поздрави и дано да нямам такива проблеми вече ИСТИНАТА ДНЕС Е САМО ТАЗИ: РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ! ГОРДОСТ Е ДА СЛУЖИШ В РЕДОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ И МЕ ВЕ РЕ!!!! ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 29 Окт 2019 14:54
Some of you guys are alright. Don't go stealing license plates tomorrow
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Окт 2019 10:12
От всичките монстъри само зеленият не е пикня 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Окт 2019 11:06
Мен най-много ми харесваше Absolute Zero когато още пих такива работи.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Окт 2019 11:14
Правихме лан парти вкъщи по-предните събота и неделя и покрай това пих белия Монстър. Имаше болезнено познат вкус, може би на някакви разтворими витамини ли, не знам, нещо гадно и познато обаче Не съм ги пробвал всичките май, но жълтият е значително по-добър от другото, което съм опитвал - дори този, явно нов жълт, който Волтажа нарича пикня.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 31 Окт 2019 14:25
Първият, зеленият монстър е истината, другото са изгъзици / несплучливи експерименти Преди малко си взех ей тоя на картинката горе - ами все едно пия тия derby безалкохолни само че е по-сладък и по-малко газиран 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 31 Окт 2019 15:58
Императора написа: The Arrow написа: Мен най-много ми харесваше Absolute Zero когато още пих такива работи. Той също ми беше любим като бях в Кралството, но за съжаление го няма в България. Напротив, има го. Поне в централните магазини, сто процента съм си взимал преди няколко години и със сигурност го засичам по витрините. В 24/7 магазина на Христо Белчев го има, примерно.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Ное 2019 12:13
Да, явно говорим за различни неща просто. Иначе не мога да разбера защо двете се казват по еднакъв начин, а пък имат различен дизайн. Между другото, припи ми се Монстър от тия дискусии. 
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Ное 2019 18:35
Що пиете тая помия?
Защо изобщо някой дава 2 и 50 за това нещо?
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Ное 2019 12:44
Gen.Toast написа: Що пиете тая помия?
Защо изобщо някой дава 2 и 50 за това нещо? Аз лично не пия такива неща от години вече, просто го дискутираме. 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2019 11:10
И аз се бях влюбил в зеления монстър по едно време. Някъде 2012 - 2014 ми беше голямото наливане с енергийни напитки. После неусетно спрях и наскоро си взех един монстър. Пих го два дни, нещо не ми се понрави.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2019 14:26
Има един чисто психологически момент, в който осъзнаваш, че това е отрова за тялото ти и от самосебе си почваш да ги отбягваш.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Agent
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2019 17:46
Да вкарам малко conspiracy mindfuck на Волтажа. Днес отивам в сервиза на един авер (ppc се вясват/събират от време няколко човека там и става лаф) и идва единият баш с Monster Absolute zero ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) (след като съм чел тук вчера таз дискусия).  ШЕ ВИ ЕБА МАЙКАТА С ТЕЗ МОНСТЪРИ, ЕЙ!
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2019 23:07
Нищо отровно няма в енергийните напитки, има само конспирации 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|