Не е това, Сентри. Ти си вечен киселяк, ловиш се за някакви несъществени неща, оставяш впечатлението, че не си ебал от години и си генерално недоволен от живота. Вечната контра за абсолютни тъпотии и по-важното - вечната контра на места, където няма нужда от контра.
То да беше просто да влизаш да си изказваш мнението, ок, ма не знам стараеш ли се или ти идитва от някакъв вътрешен талант да бъдеш толкова неприятен. Още преди повече от десет години при първите ми постове във форума си те спомням как ентусиазирано си "изказваше мнението", което подозрително много приличаше на някакъв опит да се изсереш върху чуждия ентусиазъм
Така че аре недей ти игра сега на обиден, че на хората им е през кура за киселото ти мнение, което "просто си споделял".
Факт е, че визуално Diablo 4 изглежда много добре, особено за толкова ранна версия, факт е, че ще изглежда по-добре на релийз. Цветовата гама може да не е връщане към основите на Diablo сама по себе си, но това, което в съвременни условия се постига чрез нея и тона, който задава, е точно такова връщане. Diablo 2 може да е била игра с много цветове, но това никога не е правило визията ѝ по-малко "мрачна". Тва е, братленце, оттам нататък колкото и да се обясняваш, все тая.
Бътхърт бригада вика. Ти да не бътхъртна нещо, че си сам в това да говориш тъпотии в момента?
Точно за това си говорим, но не исках после да слушам че съм правeл казуса ad hominem - няма какво да се лъжем, човека има абсолютната тенденция с противоречивите си мнения да се изтъква като много еджи, но в същността си наистина е просто ебати киселяка. А за конкретния случай направо сякаш се прави на малоумен и не може да разбере че артистичното изразяване на някакво усещане не се състои изключително в неотменното буквално придържане към някакви мними канони уж положени от предишните заглавия от поредицата. Ограниченията на графичния енджин в Диабло 1 и 2 са очевидни, като това че са използвали повишен контраст на определени елементи от интерфейса за да привличат вниманието към доста неясните и така или иначе образи може и за времето си да е било напълно в реда на нещата, но сега изглежда просто нелепо. И впрочем макар и реално изобщо да не става въпрос за това, гамата в Диабло 1 е супер убита и крещящо ярките цветове на колбите на фона на сивите пейзажи изглеждат просто смешно и трябва да съм абсолютно малоумен за да си мисля че моля ти се точно това е което определя франчайза.
Ограниченията в engine-а на Diablo 1 и 2 се изразяват в резолюция, която е напълно стандартна за времето, в което излизат, а не в цветова гама. Цветовете са избор на база артистична визия, а не техническо ограничение.
Всеки е свободен да харесва или да не харесва даден стил, обаче ми се говорят тъпотии от рода на "Ама нали все пак ти е ясно, че става въпрос за Диабло, а не за Kurtzpel", когато просто мнение, с което не си съгаслен. И после ми се правиш на света вода ненапита. Ако не се бяхте заяждали въобще нямаше да се чуе нещо за art стила в темата освен "Прекалено измити цветове, липса на контраст. Детайлите са добри, но липсата на цвят убива всичко." Обаче някой като се опита да ми сере на главата не го оставям да го прави.
И да, в момента се защитавам от лични нападки, което въобще не е по темата и се извинявам на всички, които искат просто да коментират събитието и игрите в него.
P.S. О, btw, да, онлайн съм задник, ама не съм единствения.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Blizzcon 2019
Публикувано на: 03 Ное 2019 21:46
бях скептичен от геймплей трейлъра, но играта се очертава да е солидна
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
moroel
Публикувано на: 04 Ное 2019 00:05
Както споменах и преди, дори и аз, който не съм фен на арпг-тата, съм впечатлен от д4. Проблема е, че показанот е яко сега, а какво ще е през 2023.....не се знае.
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2681 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 04 Ное 2019 16:36
Какво мислите за извинението на J. Allen Brack? Беше ли достатъчно? Аз не мисля, че хората биха били доволни, освен ако изказването му не беше нещо от рода на "F**k the Chinese Government etc...", което той не може да си позволи.
Аз мисля, че политиката въобще няма място в гейминга.
Sentry
Публикувано на: 02 Юни 2020 11:43
Цитат:
Blizzard Entertainment is looking for a Lead Designer to help shape the future of our RTS games: StarCraft, StarCraft 2, and Warcraft 3.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10938 Местоположение: София
Публикувано на: 02 Юни 2020 12:14
Sentry написа:
Цитат:
Blizzard Entertainment is looking for a Lead Designer to help shape the future of our RTS games: StarCraft, StarCraft 2, and Warcraft 3.
Нека ме наемат. Нищо не разбирам от работата, но пък те тези поредици така или иначе нямат бъдеще в ръцете на тази компания. А и парите ще ми дойдат добре, разбира се.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения