Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Юли 2019 15:19
Тука в центъра мият улиците и за малко да изгоря с вдигната кола. Добре, че отидох да проверя навреме 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Юли 2019 19:59
 Почти забравих да поздравя светещите в тъмното ЦРУ печки за празника. Айде познайте тоя танк. Не е на дженеръл моторс.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Юли 2019 21:07
На M48 ми мяза,па не знам.
|
|
|
|
 |
Bagerist0
|
 |
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 05 Юли 2019 11:49
Императора написа: Штото по цял ден киснеш в некЪв форЮм и пишеш тъпотии и се излагаш... Иди некъде навън, намери си работа, жена... Фани се да свършиш нещо да сториш ПАЧКА! 
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Юли 2019 15:27
Gen.Toast написа:  Почти забравих да поздравя светещите в тъмното ЦРУ печки за празника. Айде познайте тоя танк. Не е на дженеръл моторс. Някакъв от тия Patton танкове беше това, на ми се търси сега в гугъла да диря точния модел 
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Юли 2019 16:55
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Юли 2019 18:29
Правилно, танкът е във финалната права. Днес няма повече хубава светлина. 
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
krriiissss
|
 |
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Юли 2019 12:19
Императора написа: Това е един от моментите, в които човек най-ненадейно се замисля за дълбоките неща от живота... ...и по-специално как се прилагат правилата на български език в някои особени случаи при именуването на хора...
Големият въпрос на месеца: Какво бащино име получават новородени с баща, който се казва... Павел? Павлов/а или Павелов/а ?
п.п. Преди да ми се изсмеете колко съм зле, ясно ми е че в случая на ФАМИЛНОТО име, се дава ПАВЛОВ/А. Но аз се чудя за БАЩИНОТО. Павлов.
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 08 Юли 2019 15:04
Императора написа: Ладки, Жигулки, Москвичи и Запорожченца. Москвичета*
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 12 Юли 2019 15:45
Зли американски цруисти:  Веригите им теглих една майна, домързя ме да ги правя.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 15 Юли 2019 18:01
Начи, писах за авария в win10 темата и сайта започна да аварира 
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Юли 2019 11:41
Начи, докладвах на ITтата на работа за проблем с win 10 и съквартиранта получи инфаркт. От спешното реагираха навреме и той оцеля, сега се възстановява.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Юли 2019 12:33
Айде, честито ми първо птп, от както шофирам. На бул. Мадрид и Ситняково кръстовището в посока центъра.
В последният момент виждам червения светофар и може би по-рязко от нужното съм набил спирачки.
Чувам някъв лек удар и си помислих, че може би дупка съм нацелил, ама поглеждам в огледалото и виждам някъв батка и жена му с бмв кабрио.
За щастие само предния му капак беше нагънат леко, разбрахме се, попълнихме двустранния протокол и по живо и здраво.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Юли 2019 11:34
The Arrow написа: Айде, честито ми първо птп Доста тъпо се е получило. Едно време пред мен се разигра следната ситуация: Аз карам и возя един приятел. Приближаваме светофар като 3та кола и първата кола съвсем нормално си спира в момента, в който светва червено. Втората кола обаче се блъсва в първата и не само това, ами от нея изскачат чичка и вероятно сина му(приличаха си и имаха да кажем 20 и нещо години разлика). От първата кола излиза едно около 20 годишно момче, при което чичката от задната кола директно му залепва шамар. Да, не стига, че удари колата на момчето, ами после реши и шамар да му удари. Синът на чичката също тръгна към момчето с походка "е сега те смазах". Ние с моя човек се спогледахме и тръгнахме да си сваляме коланите, за да помогнем на момчето. В тоя момент от първата кола излизат още 4 момчета и смилат бащата и сина му. След това целия ден ми беше супер усмихнат, защото беше един от много малкото случаи, в които съм виждал как кармата се стоварва върху някой. Справедливостта възтържествува! 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Юли 2019 11:50
Gipo написа: The Arrow написа: Айде, честито ми първо птп Доста тъпо се е получило. Едно време пред мен се разигра следната ситуация: Аз карам и возя един приятел. Приближаваме светофар като 3та кола и първата кола съвсем нормално си спира в момента, в който светва червено. Втората кола обаче се блъсва в първата и не само това, ами от нея изскачат чичка и вероятно сина му(приличаха си и имаха да кажем 20 и нещо години разлика). От първата кола излиза едно около 20 годишно момче, при което чичката от задната кола директно му залепва шамар. Да, не стига, че удари колата на момчето, ами после реши и шамар да му удари. Синът на чичката също тръгна към момчето с походка "е сега те смазах". Ние с моя човек се спогледахме и тръгнахме да си сваляме коланите, за да помогнем на момчето. В тоя момент от първата кола излизат още 4 момчета и смилат бащата и сина му. След това целия ден ми беше супер усмихнат, защото беше един от много малкото случаи, в които съм виждал как кармата се стоварва върху някой. Справедливостта възтържествува!  бая сконфузна ситуация е било за чичката и сина му.  то и аз така малко спекох да не е някъв биткаджия, че бяхме само и жената в колата и можеше да стане цирк, ама за щастие излезе пич и разбран човек. и якото е, че по моята кола нямам абсолютно никаква щета, а той беше само с леко огънат преден капак, като по думите му, това му се случвало за пореден път и майстора щял да му се подиграва  ми да спазва повече дистанция следващия път. даже си мисля да си сложа надпис "спазвай дистанция" отзад  Императора написа: @Arrow -- така както го описваш нямаш вина. Случват се такива неща, че и по-тежки. Жив и здрав!  то даже в такива ситуации, по закон, вината е на тоя отзад, защото е длъжен да спазва адекватна дистанция, а очевидно не го е бил направил. жив и здрав и ти!
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 25 Юли 2019 13:25
Начи оная вечер съм на работа със съквартиранта и към 11 вечерта започна да се задъхва и да се оплаква че му е лошо и го стягат гърдите. Мениджъра му измери кръвното и вика че било високо, извикахме линейка за всеки случай и го свалихме да ги чакаме. Дойде линейката прибраха го и една колежка замина с него да ни каже как е, според нея се влошил в линейката и директно го откарали в спешното. Тъй като го овладяли навреме, той щял да се оправи бързо, бях на свиждане и изглеждаеше добре. Той е на 22 и това което стана с него ме накара да си преосмисля начина на живот. Води изключително застоял живот, не е дебел ама не е и във форма. По ирония на сътбата беше в третия ден от диета без хляб.
Вчера нещото което ми вдигна кръвното беше един гамен с корвет кабрио който искаше да се камикадзира в моята кола, влиза в моето платно и ми свети с фаровете и бибитка. В последния момент сменя платното и за първи път свалям джама да покажа среден пръст на някого. Бях готов да го пребия с пожарогасителя (който го возя под шофьорската седалка поради проблемите с багажника) в случай на птп.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 25 Юли 2019 14:11
А между другото, някой знае ли това как се казва на български 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Юли 2019 10:28
Gen.Toast написа: А между другото, някой знае ли това как се казва на български
Първата по рода си анална протеза? 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Юли 2019 20:16
Аз не мисля че съм обект на правителствена намеса, просто ми отне сигурно 5 години преди да ми се случи "шофьор" с книжка издадена с връзки  нямаше как и да ме отрепе като и двамата се движихме с под 30 Гаменът беше със светла тениска, светла кожа, прическа на рогчета и слънчеви очила, по врата не мисля че беше в добра физическа форма. Летателни апарати отдавна спрях да правя, мисля че последният беше щука ама е загубен завинаги във времето
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2019 19:49
Инфаркт на миокарда, на системи е, казаха ми кога щели да го пускат ама забравих. Иначе намерих как се казва това което ми трябва - "стягаща втулка". Има едно място където има такива работи и искат 150 лева ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) за втулка с височина 6см, диаметър 24мм и вътрешен диаметър от 12мм с 2 стягащи болта. В Али експрес са 2 долара за 4. 150 лева ми са последните 2 смени на масло и филтри на колата.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|