Автор |
Съобщение |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Май 2019 13:01
Специален поздрав, макар и закъснял за ЦРУ. Кой обаче е тоя танк 
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Май 2019 14:37
Единствените ми познания в областта на танковете са от War Thunder и единственото което мога да кажа е че танкът не е немски 
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2019 13:11
Не е немски, я Още един шанс 
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2019 14:47
Трябва да го снимаш още по-сглобен 
|
|
|
|
 |
CIA
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2019 23:24
Не можем да бъдем категорични, но по форма на купола и на оръдието напомня на М551 Sheridan. Това е лек танк, предназначен за спускане с парашут, от ерата на войната във Виетнам. 
___________________________________ We are the Nation's first line of defense. We accomplish what others cannot accomplish and go where others cannot go.
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2019 23:42
Ами това ще да е 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Май 2019 01:10
Може и Маркева да е
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Май 2019 08:55
ЦРУ са прави, бравос Оригиналния план беше да направя М48 Патън, ама единствения модел на пазара е от каменната епоха и много работа ще влезе за да изглежда допустимо.
|
|
|
|
 |
CIA
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Май 2019 10:16
Omega-x написа: Може и Маркева да е Да, но въпроса беше за американски танк, а Меркава е израелски.
___________________________________ We are the Nation's first line of defense. We accomplish what others cannot accomplish and go where others cannot go.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Май 2019 10:55
На мен лично това на снимката на CIA ми се струва като тотално различен танк от втората снимка на Gen.Toast. И двете са танкове и това е единственото общо 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Май 2019 23:40
Ако трябва да съм честен моделчето ми приличаше на руски прототип А-44 заради задно разположения купол, но го отдаван на грешна перспектива.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
CIA
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 31 Май 2019 00:17
Gipo написа: На мен лично това на снимката на CIA ми се струва като тотално различен танк от втората снимка на Gen.Toast. И двете са танкове и това е единственото общо  Купула и оръдието са 1 към 1. За останалата част е трудно да се каже, при положение че модела не е довършен.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Юни 2019 16:30
 Проектът по едно от най-големите верижни недоразумения е почти приключен.
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Юни 2019 18:52
Това е същият танк в завършено състояние Доста добре се е получило ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Юни 2019 19:29
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Юни 2019 19:58
Винаги съм потресен когато чета коментарите в днес.бг и блиц.
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Юни 2019 10:04
Императора написа: И двамата сте много зле. Секцията коментари под статии в Днес.бг е арена за платени тролове.  Всъщност изобщо сте много зле че четете Dnes.bg Разбира се, че не го чета като новинарска медия. Чета го, защото някой ми е линкнал специфично това да видя, както аз специфично го линквам на вас. А доколко са платени троли, това е по-скоро рационализиране. Тези мнения не са непопулярни в страната. За жалост.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Юни 2019 14:23
ЦРУ познаха, няма какво друго да се каже Остава една ръка лак и сме готови. 
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Юни 2019 17:24
indigo написа: Аз като ви разправях, че 50% от населението са русофили/комунисти, вие не ми вярвахте  However това не бива да се бърка с автентичния патриотизъм.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Юни 2019 17:44
Liberty написа: indigo написа: Аз като ви разправях, че 90% от населението са русофили/комунисти, вие не ми вярвахте  However това не бива да се бърка с автентичния патриотизъм. fixed 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|