Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Апр 2019 15:02
Императора написа: Чакай че нещо не те разбрах... Споделяш истории за чистачки от работното си място, които истории демонстрират същите наблюдения като моите, след което казваш че НЕ СИ СЪГЛАСЕН с наблюденията си?  в смисъл, че не съм съгласен с оправданията ти относно тях. и така и не продължавам да разбирам, дори да приемем, че ти пречат чистачките, защо просто не избягваш комуникацията с тях? Примерно, слагай си слушалки докато работиш и т.н. В сегашната ми работа (вярно че съм по-малко от месец още) само един път се е появила чистачка. Интеракцията ми с нея беше "може ли да станеш за малко да избърша" "да, няма проблем". това е.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Апр 2019 15:30
Аз лично го игнорнах тоя малоумник най-накрая, да ходи да яде лайна в кофите 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Апр 2019 16:44
Да се похваля като говорите за чистачки. След близо 10 години трудов стаж по различни учреждения, най-накрая имах негативен опит с чистачка! Тука една сутрин в 6:30 бях на call с някви араби (по спомен, може и някви други цигани да бяха), когато една лелка дойде с гадната си прахосмукачка и искаше да чисти. Та след като не ме видя че ГОВОРЯ по телефона и продължаваше, трябваше да повдигна тон, и да й кажа че днес няма да чисти тук. И тя си излезе естествено. Иначе съм малко тъжен, че от известно време (2 години може би) сме с фирма за почистване, вместо на частно. Винаги съм бил положително настроен към чистачките, и ми е трудно да разбера как човек, който толкова много разбира, да не може да се оправи с 1 чистачка, която се приема че е дъното на социалната стълбичка. Смисъл, смятай колко си зле, че щом на най-нещастните в обществото им вярват повече от колкото на теб Иначе последната ни чистачка (на частно) беше дългогодишен служител, с място на всяко парти или тиймбилдинг. И винаги в събота можеше да очакваш я банички, я мекички, я кекс от нея, докато ти се бъхтиш.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Апр 2019 18:56
Така е, той е човек с много високо мнение за себе си, но в същото време всякакви продавачки/чистачки го мачкат като сопол 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 24 Апр 2019 19:12
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Апр 2019 13:42
Козунакът ми е най-малко любимата част от Великден.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Апр 2019 17:32
Мен пък ме дразни цялата тази насилствена суматоха около пазаруване/готвене и т.н 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Апр 2019 19:54
Ами не си създавайте такава суматоха  . Аз никога не съм преяждал с типичните за празниците храни и затова нямам подобно дразнене. От много ранна възраст успях да си го самоизбия това, че всичко, което е в чинията ти трябва да бъде изядено. Оставям приборите в момента, в който съм се нахранил, ако ще в чинията ми да има две хапки.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 29 Апр 2019 11:55
Ти си голяма работа явно ![[Ban!] :banli:](./images/smilies/ban.gif)
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 29 Апр 2019 12:38
Zyprexa написа: Ти си голяма работа явно ![[Ban!] :banli:](./images/smilies/ban.gif) Щях да съм доста по-голям, ако си изяждах винаги всичко 
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 29 Апр 2019 15:55
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 29 Апр 2019 18:55
Има логическо обяснение за това  Един от дефектите на човешкото тяло е, че сигналът за нахранване стига със закъснение до мозъка. Тоест ти си се научил да разпознаваш кога си се нахранил, без да разчиташ на бавния интернет между стомаха и мозъка 
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Апр 2019 13:30
От нощни смени режимът ми на хранене отиде по дяволите, обядвам в 4 слетобяд и вечерям в 10 вечерта. Ако ще ям преди 4, ще ям насила.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Апр 2019 19:21
Gen.Toast написа: От нощни смени режимът ми на хранене отиде по дяволите, обядвам в 4 слетобяд и вечерям в 10 вечерта. Ако ще ям преди 4, ще ям насила. Чак не е за вярване, че въпреки нощните си успял да запазиш толкова добър режим на хранене. Това на практика е като моя режим на хранене, когато не съм в офиса.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Апр 2019 20:44
Аз вечерям около 10 вечерта, ако съм шофирал привечер междуградско, както беше тая вечер  иначе гледам до 9:30 най-късно да съм приключил.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Май 2019 21:30
Това не е ли е в противоречие със "социалистическите ценности" 
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 12 Май 2019 08:38
Някой случайно да знае автосервиз в София, който се справя с електрически проблеми?
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 13 Май 2019 12:47
Знам точно какъв е проблемът и откъде идва, само че имам две леви ръце, що се отнася до жици.
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 13 Май 2019 16:45
Аз като имам пролеми с таратайката я карам при "Ем комплект" който се намира до околовръстното в Павлово. Занимават се с всичко, бързи и точни са, само дето за смяна на един кабел свързващ механизма на чистачките ми взеха 80лв 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 14 Май 2019 07:50
Ти пък от кога стана автоспец ? 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|