Просто не си спомням последния път, когато някой е останал без ръка при битка с мечове в Dark Souls.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Jotaro97
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10968 Местоположение: София
Заглавие: Re: Mordhau
Публикувано на: 03 Май 2018 11:15
ъъ.. това са игри в съвсем разилчен жанр?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2694 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 16 Сеп 2018 19:28
Нов ъпдейт и е пълната лудница Пускането на играта е отложено до началото на 2019-та, но за сметка на това девс ще направят всичко възможно най-добре и ще представят завършен продукт!
Публикувано на: 16 Сеп 2018 20:22
По играта се работи с пълни сили, просто в началото допуснаха грешка като дадоха толкова ранна дата.
Публикувано на: 16 Сеп 2018 23:03
Приветствам отлагането. Стига с тия недовършени игри, включително от AAA издатели
the_presator
Публикувано на: 03 Фев 2019 03:55
Лудница, адвам си я в стийм, за да я следя, мерси
the_presator
Публикувано на: 18 Апр 2019 20:36
Играта излиза официално на 29-ти април, а всички, на които им е бил обещан ключ от backer програмите вече би трябвало да го имат и могат да започнат да играят още сега!
Edit: Сега гледам първият пост в темата и скоро ще се навършат 3 години от обявяването на Mordhau
Публикувано на: 19 Апр 2019 10:25
Кеееф аааа!
Gipo
Публикувано на: 30 Апр 2019 19:22
Играта излезе и аз съм супер близко до това да се и се метна
the_presator
Взех си играта и след първата сесия в стаята вече се носеше аромат на желязо и кръв. Няма такова меле. Ако не ви се дават 25 еврака, чакайте промоция нещо, ама задължително пробвайте.
Единствените минуси за мен са :
Твърде втф дълги лоудинг таймове, при което ме дропва или сървъра се е напълнил щот лоудвам 10 мин. След лоудване чакам ужасно много време да се синк-не всичко и има някъв стътър и лаг докато не умра 10 пъти. Дори на ССД хората се оплакват от същите неща. Ще пробвам да я метна на ССД-то да видя дали ще се оправи нещо.
За сега съм тотално лайно, не мога да убия никой в честен бой, още от Шивалри тия неща не ги разбирах и защо някой успява да ме удари преди мене, при положение че го блокирвам и му правя рипост. Както и да е, има няква тънка схема с бързината на оръжията и това колко тежък съм, но дори правейки се максимално бърз и лек, пак нещата са същите. Не усещам разлика в билдовете, освен че DEUS VULT и майната му на всичко.
___________________________________ джумерки
the_presator
Публикувано на: 11 Май 2019 14:43
shub niggurat написа:
За сега съм тотално лайно, не мога да убия никой в честен бой, още от Шивалри тия неща не ги разбирах и защо някой успява да ме удари преди мене, при положение че го блокирвам и му правя рипост.
Играта ползва почти всички механики от Chivalry и добавя доста нови, което е леко умопомрачаващо Още не съм я играл и не съм търсил, кои са добрите ютубъри, но това видео ми се струва Ок.
Нямаш никаква нужда от по-задълбочено UI. Може би говориш за другите модове, но най-играното нещо - масовката - не й трябва нищо повече освен това да можеш ясно да видиш от къде ти замахват и на колко кръв и стамина си :Д
Всяко едно нещо по екрана потенциално ще пречи да реагираш адекватно и да си таймнеш пари/чеймбър и т.н.
В началото се хилех на всичко, сега почвам със спортна злоба да приемам нещата и се дразним като ме посират. ВСЕ ОЩЕ не мога да се оправя с повечето механики и мастърването на едно оръжие се оказва голям кеф, но и голям зор.
Публикувано на: 19 Май 2019 17:54
3rd пърсъна не мисля, че дава + в тази игра, защото героя е твърде близо до екрана и не можеш да видиш някой зад теб. Поне това са ми впечатленията от достата стриймове и клипчета, които съм гледал.
the_presator
Публикувано на: 19 Май 2019 18:34
В сравнение с Chivalry, където буквално можеше да виждаш зад персонажа ти и имаше брутален max FoV, тези неща са доста намалени в Mordhau, и както другите казаха- няма почти никакво преимущество, по-скоро лично предпочитание.
Преди играта да излезе казваха, че 3rd person view няма да бъде разрешен на официалните сървъри, но изглежда са си променили мнението, нека някой, който я играе да потвърди.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения