Автор |
Съобщение |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 15 Апр 2019 21:42
vanmx написа: Тъпи французи 
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 15 Апр 2019 23:12
Тука се съгласявам с Волтажа 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 15 Апр 2019 23:51
Добре, ще се опитам да разясня.
2019 е и един от националните им символи изгаря брутално. Самият факт, че това е позволено да се случи и не са били взети (ефективни) превантивни мерки не ми се струва редно. Изглежда са вършели някакви възстановителни работи/ ремонти.
Imo има три варианта за случилото се: 1) Инцидент поради небрежност. 2) Инсцениран инцидент, за да се наложи пълна реставрация и да се приберат някакви пари. 3) Умишлен палеж, който е имал за цел единствено унищожаването на сградата, независимо от последствията.
Ако се окаже, че истината е 1) или 2) становището ми остава непроменено и според мен напълно заслужено.
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Апр 2019 01:03
Да, доста некадърна работа, независимо от причините - няма смисъл да се пише колко важна сграда е това, каква културна стойност има и какво е преживяла в продължение на 8 века, за да изгори после по време на ремонт. Не виждам какво има да се пояснява повече. Дебилно е да гледаш как нещо от такъв ранг гори, в сърцето на Европа, в мирно време.
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Апр 2019 16:27
Не ми се иска да политизирам темата за изгорялата Нотър Дам, но тотално ще я политизирам. Въпрос: Да забелязвате нещо общо между хилядите, които се радват публично на изгарянето на Нотр Дам?  Оригиналния пост: Смеещите се човечета са дори повече: https://www.facebook.com/brutofficiel/v ... cation=ufi  
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Апр 2019 19:35
Императора написа: ЕВРЕИТЕ СА ЗАД ВСИЧКО !!!  Не чак зад всичко, но зад бая неща. За разлика от техните комшии от региона: Цитат: Учени на Tel Aviv University направиха впечатляващо постижение, успявайки да отпечатат с 3D принтер първото изкуствено сърце, което използва клетки и биологичен материал на пациента, предаде LifeScience. https://www.digital.bg/eto-kak-izglezhd ... 99693.html
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 20 Апр 2019 15:02
Цитат: Нямаше как събитието в Крайстчърч да не остане неответено от подобен род изблик на агресия спрямо Християнството. Изблиците на агресиия спрямо християнството са си нормалното състояние на нещата при последователите на "мирната религия" с или без Крайстчърч.
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 21 Апр 2019 01:47
Императора написа:
Дори наскоро някой беше изкарал статистика че след 11ти септември 2001ва повечето атентати на религиозна основа са били извършвани ОТ ХРИСТИЯНИ спрямо мюсюлмани или евреи. И по брой атентати, И по брой жертви.
Статистиката моля! По брой конкретни събития и т.н. Защото аз казвам, че това са пълни глупости. Имаше само два ясно изразени анти-ислямски атентата единият беше на Брейвяк в Норвегия преди години и сега този в Нова Зеландия. Междувременно ислямските атентати в Европа са ежедневие. Отделно и чисто статистически (ще намеря статистиката по-късно, че пиша това в 2:30) най-преследваната религиозна група в света са християните. Там където сега се помещават така наречените мюсюлмански държави, това което наричаме Близък Изток е лоното на християнството и там са най-старите християнски общности. Египет, Ирак, Сирия, Мароко и т.н. Тези хора са подложени на систематично изтребление на верска основа и никой от "толерантните европейци" даже Папата, не повдига въпроса. Но това не е основния въпрос който повдигам. Основния въпрос е че докато за хора като атентатора от Нова Зеландия можем да кажем, че той е просто един откаченяк, само-радикализирал се олигофрен който по никакъв начин не е представителен за нормалния бял мъж, християнин, европеец. То това - което е редовното оправдание, за мюсюлманите не минава. Не само, че терористите не влизат в противоречие с исляма - напротив те са негови най-последователни изпълнители. И не само, че терористите не се различават толкова много от редовия близко-източен мюсюлманин (изключвам турците и особено бъгаро-мохамеданите и други коренни европейски мюсюлмани), но те споделят обща култура, общо виждане за света и същото отношение към останалите религии и хора. Това съвсем ясно си пролича при спонтанната реакция на събитие като пожара на Нотър Дам.
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 21 Апр 2019 10:19
Доста тъжно. Като оставим настрана темата на самия случай: Цитат: Easter Sunday is one of the major feasts in the Christian calendar. Прави впечатление, че BBC са сметнали за нужно да направят това уточнение.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Апр 2019 12:09
Liberty написа: Египет, Ирак, Сирия, Мароко и т.н. Интересно как в Ирак това стана след като стауквото на светското управление беше премахнато от САЩ и приятели. В Сирия арменското общество не съществува извън правителствените зони. По принцип подобно изкореняване и унищожаване на дадено общество би се класифицирало като геноцид, но не е. Защо ли е така? 
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Апр 2019 12:32
Интересно ми е, малко ли са политическите теми в този форум, че решихте да серете политика и в тая тема?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Апр 2019 14:38
напълно съгласен съм с гипо. 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Апр 2019 18:11
Императора написа: Аз не съм съгласен че използва второ лице множествено число. Андрю беше, не Ние.  Видях само някакви постове, в които пишеше "лайна лайна лайна лайна лайна лайна лайна лайна лайна лайна" и нямах желание да разбера кой е бил инициатора. Благодаря, че се местите обратно в лайняната(политическата) тема ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Апр 2019 23:22
Gipo написа: Интересно ми е, малко ли са политическите теми в този форум, че решихте да серете политика и в тая тема? – Да. Иначе се получи добра дискусия. Местя темата за християнството в покемонската тема. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Апр 2019 00:12
Окей, няма повече политика в тая тема Ей, съсипАха тоя форум 
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Апр 2019 00:17
Liberty написа: – Да.
Отговорът ти не е сериозен.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Апр 2019 11:10
Знаем, точно затова трябваше да те баннат. А това, което си изпуснал е, че преди факта, че са жени и са чистачки, стои едно друго далеч по-ключово нещо - и двете са циганки. Когато някой е орк, професията и полът му не са от значение.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Апр 2019 11:42
Императора написа: за мен Именно, за теб. Затова и след като срещна недоумението на целия форум, трябваше да си го пазиш за теб. При теб явно се случва парадокса с критикъл ченса  При нас тия 5% крит ченс сякаш изобщо ги няма, а за теб критва всеки път. След като толкова много хора ти казаха, че нямат твоите наблюдения, ти трябваше просто да спреш. През живота ми съм имал само един негативен контакт с чистачка. За сметка на това съм имал много повече неприятни таксиметрови шофьори, шефове, инженери, които не могат да сложат хартия на принтер, лекари и тн. Ама не съм тръгнал да сера по форума. Просто отиди да се лекуваш и спри да ни товариш нас.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Апр 2019 14:11
Императора написа: Gipo написа: Именно, за теб. Редактирах, за да не изглежда пристрастно.  Gipo написа: След като толкова много хора ти казаха, че нямат твоите наблюдения Напротив, няколко човека (от върха на главата ми -- Arrow, Майстера) споделиха че също имат такива наблюдения, и помня лично как подканвах Майстера да разкаже за лудата чистачка в работата на брат му, за която са ми говорили наживо. Той така и не се нави.  тука нещо се бъркаш, точно за чистачките не съм се съгласявал с тебе 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Апр 2019 14:40
Императора написа: Наричаш ме лъжец и/или слабопаметен ли?  Няма проблем: The Arrow написа: Където работя аз, чистачките също са проблемни. Не ми се разправят подробно много-много, ама почти винаги изниква някакъв проблем с тях. Само ще кажа, че на едната и беше платено предварително, там някаква част, както са се разбрали, и след това не се появи около две седмици. А една друга, уж на майтап, каза че "иначе щяла да запали мястото"  И това е само ЕДИН пост, в който си казвал нещо за чистачките; помня и други.  това може, но като цяло не съм съгласен :Д и така и не продължавам да разбирам, дори да приемем, че ти пречат чистачките, защо просто не избягваш комуникацията с тях? Примерно, слагай си слушалки докато работиш и т.н. В сегашната ми работа (вярно че съм по-малко от месец още) само един път се е появила чистачка. Интеракцията ми с нея беше "може ли да станеш за малко да избърша" "да, няма проблем". това е.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|