Автор |
Съобщение |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 05 Мар 2019 03:44
iskam_keri_russell написа: Gipo написа: Ти ускоряваш смъртта на форума. Но аз бих бил доволен от такъв развой Самка, какво повече трябва да направи тоя червей, за да си го получи?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 05 Мар 2019 10:43
i7-ца от последните поколения + 2х 1050Ti на мен ми звучи като конфигурация за стрийминг на батъл рояли, за друго не мога да се сетя в момента 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 05 Мар 2019 12:10
Е защо пък стрийминг на батъл рояли точно? 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 05 Мар 2019 13:19
Защото батъл роялите са най-популярните за стрийминг игри, които натоварват процесора съизмеримо с видеото. В момента не се сещам за нещо друго, при което да стриймваш, като си освободил процесора от самия стрийм и си го прехвърил на второ видео, когато процесорът ти е актуална i7-ца, а видеото, на което играеш 1050 Ti. Това би имало смисъл при някакви оупън уърлд игри най-вече.
Просто предоположение, откъде да знам
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 05 Мар 2019 14:48
Ако "натовариш" видеото със стрийм (тоест nvenc енкодер) не товариш реално видео картата, защото това е отделен чип само за стрийм/запис. Тоест стрийминга не товари изобщо видеото.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Мар 2019 00:38
Това е вярно доколкото натоварването на чипа не ти открадне от тока - 1050 Ti в добрия случай е с шест пиново захранване, а в лошия тегли само от PCI порта. Никакъв шанс да пуснеш стрийма през nvenc-a и да не ти паднат кадрите. При 1070 и нагоре може и различно да стоят нещата.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Мар 2019 01:12
Не, не, Морко, абсолютно еднакво е дали си с 1050 или 1080 в това отношение. Чипа е един и същи и по никакъв начин не влияе на производителността на видеото. Тествал съм го лично, защото преди стриймвах с NVENC, а като взех Ryzen започнах да стриймвам софтуерно(x264) и успоредно записвам на харддиска с NVENC. Правил съм сравнения с и без записване дали има разлика в производителността на картата. Няма.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Мар 2019 09:23
Gipo написа: Не, не, Морко, абсолютно еднакво е дали си с 1050 или 1080 в това отношение. Чипа е един и същи и по никакъв начин не влияе на производителността на видеото. Тествал съм го лично, защото преди стриймвах с NVENC, а като взех Ryzen започнах да стриймвам софтуерно(x264) и успоредно записвам на харддиска с NVENC. Правил съм сравнения с и без записване дали има разлика в производителността на картата. Няма. Щом си го тествал лично - окей. Аз наизуст говоря общо взето, не съм го пробвал - само каквото съм чел из интернет. В тоя случай вече нямам идея за какво са две 1050Ti-ки.
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Мар 2019 10:50
Човекът е имал проблеми и е бил пристрастен към успокояващи. Имал е разни емоционални проблеми. Не съществуват много други причини човек да се самоубие.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Мар 2019 11:57
Споко волтаж, няма опасност на теб да ти се случи подобно нещо. На принципа - няма как човек да се удави, ако гледа вода само по телевизията 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Мар 2019 01:20
Малко шофьорски рейдж: - излизам си най-спокойно от подлеза на ндк на фрьотоф нансен и си заемам третото платно в посока черни връх нагоре. Минавам кръстовището и си продължавам по същата лента. Изведнъж забелязвам някакъв в крайната лява лента иска да се престрои, и че по този начин ми сече пътя, та решавам да намаля малко скоростта и да го пусна. След като ме изпревари се премести обратно в същата лента, от която беше тръгнал да изпреварва, после още един път така - вече съм подминал кръстовището на хотел хемус и си продължавам спокойно нагоре по черни връх в лявата лента, тъй като изпреварвах кола. По едно време, някакъв тип зад мен почна супер нервно да ми премигва с дългите. Поглеждам си дясното огледало, ама не беше чисто да се върна обратно, а оня продължаваше да ми мига отзад. Настъпвам малко да изпреваря тия отдясно и да се прибера, ама нацелих червен светофар и набивам спирачките. - малко по-нагоре една дипломатическа Х5ца тръгна да завива в една от десните пресечки, ама явно реши че не е за там и с някакви странни маневри, които включваха и пресичане на трамвайните релси,сигурно с цел да избегне паркиралите коли, се включи обратно в пътя. - някакъв олигофрен си беше паркирал колата точно на изхода на кръговото, по което влизаш за ринг мола, когато идваш откъм околовръстното. и това за по-малко от половин час, дейба
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Мар 2019 14:13
Аз избягвам да шофирам в София, направо изпитвам страх от това, а ако случайно ми се наложи да пътувам някъде с колата съм притеснен още преди да съм тръгнал Затова си ползвам градския транстпорт. Като тръгна да излизам от този "обичан" от мен град, тогава паля бричката. По възможност късно вечерта, когато няма много трафик  .
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Мар 2019 14:16
Не мисля, че е кой знае какво по принцип, аз въпреки, че имам книжка от пет години вече, съм активен шофьор едва от около година някъде и мисля, че като цяло свикнах  иначе и аз обичам да карам късно вечерта в града, иначе за междуградско много се дразня когато карам привечер и особено някой петък.
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Мар 2019 16:25
То и аз съм шофьор от приблизинелно година, но поради причините по горе колата си седи като паметник пред панелката. Веднъж в месеца я я подкарам, я не. Още не съм свикнал да придвижвам из града с кола, имам си карта за градския транспорт пък и работата ми е на 10 мин пеша от квартирата. Предполагам че тревогите ми са нормални като за що годе начинаещ 
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Мар 2019 16:53
Съветвам те обаче да се пускаш в дълбокото по-скоро иначе няма да се научиш. Аз взех книжка сравнително късно. На 25 години. Но си поставих за цел да се науча. Като за начало курса ми стартираше от Руски паметник, така че от самото начало свикнах с трафика в София и видях че няма нищо страшно. По нататък така се стекоха нещата, че покрай огненото шоу пътувах много с кола и имам доста навъртени километри повече от 50% от които са нощем. Важното е човек да е внимателен разбира се.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 12 Мар 2019 13:44
Откъде може човек да се сдобие с музика за без пари че планирам да пътувам 1500 километра с колата. В замунда 3/4 от музиката е без сийд.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 12 Мар 2019 13:56
Youtube + някакъв youtube downloader 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 12 Мар 2019 15:34
Относно това кой кога е изкарал книжка, сега се сетих че един познат, който е на 38 съвсем наскоро изкара книжката за пръв път. Не че му е особено трудно де (предполагам), но не му завиждам Иначе относно шофирането в София, на мен лично най-големият проблем ми е, че понякога се въртя близо половин час, ако не и повече понякога, докато намеря сносно паркомясто в зоната ми.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 12 Мар 2019 15:40
Тубата не бачка без интернет, аз съм от хората които си пестят минутите, туба сваляча кара песните да бъдат със счупен битрейт и произволна сила. Някакви по-доверени тракери има ли за такива работи?
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 12 Мар 2019 15:56
Понеже заключиха другата тема тъкмо като мислех да постна това меме, та да не отива зян все пак  Не му е лесно...
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|