Автор |
Съобщение |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 31 Яну 2019 20:34
Волтаж, наистина ли очакваш някой да цъкне и да ти чете тъпизмите? Айде по-сериозно!
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 05 Фев 2019 21:06
Моментът когато си забравил да платиш нета и даже и гратисния период ти е изтекъл и се логваш в мрежата на съседния ресторант. 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Мар 2019 12:47
Аз пък с думи не мога да опиша погнусата и гневът си от всички тези случаи. Винаги съм бил против смъртното наказание като по-млад, но вече съм абсолютно твърдо за.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Мар 2019 16:42
Волтаж, това, че майка ти те е накарала да намразиш жената като част от българското семейство, си е само твой проблем. Както и нейн, впрочем, щото син като теб надали я прави много щастлива. Излез от гнусната си опърдяна стая и се опитай да се впишеш някак в обществото, щото се опасявам, че след време ще четем за теб по черните хроники. Като си спомня преди 10 години, че беше нормален и колко се сговняса като човешко същество оттогава, въобще няма да се изненадам, ако след още десет се впишеш и ти някъде по новините. И аре тва последното мислех да го спестя, обаче всъщност няма, защото си заслужи малко риалити чек - на 30 години си, прав и здрав мъж в развета на силите си, а се влачиш като говно, искайки пари назаем, правейки се на големия професор по форумите - къде на отвратително безвкусен ташак, къде съвсем насериозно - вместо да си стегнеш гащите и да вземеш да вършиш някаква работа, вкарвайки в употреба това образование, за което семейството ти е трошило пари. Та да те питам - кой точно си ти, смотаняк недъгав, да правиш такива коментари и обобщения под такава статия, независимо сериозно или не? Ако съдим за българския мъж по безгръбначно като теб, то горко им на жените. Простичката истина е, че не българската жена като съжител е проблемът - теб нито арменка, нито гъркиня, французойка, британка, норвежка, рускиня, виетнамка или нигерийка би те изтърпяла. Чисто и просто не ставаш за нищо, затова и някакви групи хора са ти непрекъснато виновни. Жал ми е.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Мар 2019 17:38
Маце Борко написа: Волтаж, това, че майка ти те е накарала да намразиш жената като част от българското семейство, си е само твой проблем. Както и нейн, впрочем, щото син като теб надали я прави много щастлива. Излез от гнусната си опърдяна стая и се опитай да се впишеш някак в обществото, щото се опасявам, че след време ще четем за теб по черните хроники. Като си спомня преди 10 години, че беше нормален и колко се сговняса като човешко същество оттогава, въобще няма да се изненадам, ако след още десет се впишеш и ти някъде по новините. И аре тва последното мислех да го спестя, обаче всъщност няма, защото си заслужи малко риалити чек - на 30 години си, прав и здрав мъж в развета на силите си, а се влачиш като говно, искайки пари назаем, правейки се на големия професор по форумите - къде на отвратително безвкусен ташак, къде съвсем насериозно - вместо да си стегнеш гащите и да вземеш да вършиш някаква работа, вкарвайки в употреба това образование, за което семейството ти е трошило пари. Та да те питам - кой точно си ти, смотаняк недъгав, да правиш такива коментари и обобщения под такава статия, независимо сериозно или не? Ако съдим за българския мъж по безгръбначно като теб, то горко им на жените. Простичката истина е, че не българската жена като съжител е проблемът - теб нито арменка, нито гъркиня, французойка, британка, норвежка, рускиня, виетнамка или нигерийка би те изтърпяла. Чисто и просто не ставаш за нищо, затова и някакви групи хора са ти непрекъснато виновни. Жал ми е. ^
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Мар 2019 18:11
Волтажен, какво ти става бе, човек ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) Смятай, щом неадекватник като мен е шокиран от това, което написа горе. Нямаш ли поне малко емпатия и чувство за справедливост  Съвсем сериозно, на моменти ме плашиш. Считам написаното от Морко за нещо, над което си струва да се замислиш. И Аз се считам за асоциален и на моменти не съм склонен да съчувствам, но се усещам през по-голямата част от времето. Помисли дали не бъркаш някъде и се опитай да излезеш от това състояние, в което се намираш ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Нито светът черно-бял, нито жените са лоши или добри ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Просто определени хора, замъглени от наивността си, намират грешния човек и после го намразват, защото са били слепи, за да го осъзнят по-рано ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Това оправдава ли насилието? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Опитай се да гледаш от по-широк кръгозор. Признай си недостатъците и грешките и светът ще е поне малко по-различен. 
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Мар 2019 23:45
Волтажен, не виждам смисъл да коментирам очевидното ти пристрастие и склонност за избирателно четене на информацията в медиите. Статистиката е ясна, но ти продължавай да четеш това, което ти изнася на теб Това за типичната българщина си признавам ме поразсмя за секунда  Особено идвайки от нетипичен Българин, респект ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Мар 2019 01:13
Волтаж, как се виждаш грубо след 5 години?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Мар 2019 01:49
Маце Борко написа: Волтаж, това, че майка ти те е накарала да намразиш жената като част от българското семейство, си е само твой проблем. Както и нейн, впрочем, щото син като теб надали я прави много щастлива. Излез от гнусната си опърдяна стая и се опитай да се впишеш някак в обществото, щото се опасявам, че след време ще четем за теб по черните хроники. Като си спомня преди 10 години, че беше нормален и колко се сговняса като човешко същество оттогава, въобще няма да се изненадам, ако след още десет се впишеш и ти някъде по новините. И аре тва последното мислех да го спестя, обаче всъщност няма, защото си заслужи малко риалити чек - на 30 години си, прав и здрав мъж в развета на силите си, а се влачиш като говно, искайки пари назаем, правейки се на големия професор по форумите - къде на отвратително безвкусен ташак, къде съвсем насериозно - вместо да си стегнеш гащите и да вземеш да вършиш някаква работа, вкарвайки в употреба това образование, за което семейството ти е трошило пари. Та да те питам - кой точно си ти, смотаняк недъгав, да правиш такива коментари и обобщения под такава статия, независимо сериозно или не? Ако съдим за българския мъж по безгръбначно като теб, то горко им на жените. Простичката истина е, че не българската жена като съжител е проблемът - теб нито арменка, нито гъркиня, французойка, британка, норвежка, рускиня, виетнамка или нигерийка би те изтърпяла. Чисто и просто не ставаш за нищо, затова и някакви групи хора са ти непрекъснато виновни. Жал ми е. Е, ако влагаше такава страст в коментарите си срещу Волтажа всеки път като напише про-руски пост цена нямаше да имаш 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Мар 2019 03:20
По-вероятно е някой мъж да ти напълни корема на теб, отколкото жена да те допусне до себе си.
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Мар 2019 16:19
Какво видео имаш, че тая i5-ца го спъва?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Мар 2019 16:42
Маце Борко написа: Какво видео имаш, че тая i5-ца го спъва? 2x GTX 1050TI 4GB GDDR5 в SLI Сега съм с i7 8700 + 32GB DDR4 2133 и 2x 1TB хитачита 2,5", бая добре ми е :Д
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Мар 2019 19:13
iskam_keri_russell написа: А твоята баба е чистачка.  Баба ми е чистачка, колкото на теб ще ти върже някоя мацка  Admiral General Hurf написа: 2x GTX 1050TI 4GB GDDR5 в SLI Сега съм с i7 8700 + 32GB DDR4 2133 и 2x 1TB хитачита 2,5", бая добре ми е :Д Поради някаква причина си имал 2 1050ки или целенасочено си купил 2 за SLI? 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Мар 2019 23:07
Не позна за баба ми, пра-баба ми и за когото и да било от семейството/обкръжението ми. А относно това за нивото - ти достигна до ниво подлайно, няма нищо повече за постигане в класацията 
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Мар 2019 04:54
Gipo написа: Admiral General Hurf написа: 2x GTX 1050TI 4GB GDDR5 в SLI Сега съм с i7 8700 + 32GB DDR4 2133 и 2x 1TB хитачита 2,5", бая добре ми е :Д Поради някаква причина си имал 2 1050ки или целенасочено си купил 2 за SLI?  Нарочно, щото ми стига, излезе ми по-евтино от gtx 1080TI на 8GB, плюс т'ва тествах конфигурацията на комповете в работа и останах доволен
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Мар 2019 12:43
Идеята ми е, че ако ползваш компа за игри, то голяма част от тях не знаят какво да го правят това SLI и щеше да си по-добре с 1070ка.
Волтаж, не мога да се съглася с теб, защото си галфон. Ако реша целенасочено да търся, ще намеря същия брой статии "изобличаващи" спортисти, певци, шефове, георгевци, лекари, актьори и тн... Но няма, защото нямам подобен род психически проблем. Отделно - няма абсолютно никакъв смисъл човек да ти пише нещо смислено, защото ти просто го игнориаш и си продължаваш с тъпизмите и неадекватността. Когато човек се опитва да ти обясни нещо, ти просто не пишеш в темата 1 ден, след това се завръщаш и отговаряш с въпрос на въпроса или просто пействаш някой собствен тъпашки пост от преди няколко дни. В общи линии комуникацията с теб е на ниво да погледна в кенефа и да водя диалог с лайното, което съм изсрал. Ама уви това не е по-лошото. Ти ускоряваш смъртта на форума. Не разбирам какво толкова ти е направил той, че да действаш така. Още по-малко разбирам защо не си баннат.
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Мар 2019 17:52
SLI не се поддържа на нищо под GTX 1070 в десетото поколение, просто да кажа. https://pcpartpicker.com/forums/topic/1 ... -2-way-sliHowever вероятно пак може да си сложиш 2 видео карти и да има някаква полза от това, но не е SLI.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Мар 2019 18:48
Така е. И пак има куп игри, за които би било по-добре 1 1080ка пред 2 1070sli. Хърф, по никакъв начин не се заяждам, не ме разбирай грешно. Просто ми стана интересно и използвах възможността за някаква дискусия, която не е свързана с политика или психическите проблеми на волтажа.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 05 Мар 2019 01:01
Волтажен, личните анекдотични доказателства не са валиден аргумент. Ако си пътешественик из страната, който не се прибира у тях, може и да ти повярвам, но пак трябва да дадеш статистически данни ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|