29 Апр 2002 18:52 Мнения: 424 Местоположение: Sofia
Заглавие: Re: Mass Effect: Andromeda
Публикувано на: 05 Апр 2017 20:55
Drusalin написа:
Впрочем Жена ти ако е под 8 ... ще дойда аз да я чукам. Ок ?!
Drusalin Незнам за какво говориш Ти не може да го вдигнеш и с кран
___________________________________ it's never easy....
-Stormrаge-
Публикувано на: 06 Апр 2017 18:37
Баси оптимизацията и чудото... 15 FPS на cutscen-ите...
05 Яну 2011 16:07 Мнения: 358 Местоположение: София
Публикувано на: 06 Апр 2017 19:21
Spoiler for :
Оправят вече лицата. А и доста други неща. Можело значи. Само че за какво ще мрънкат сега хората, а?
При мен само на някои cutscenes падат надолу фреймовете, но не чак толкова. До около 30 като най-ниско май съм забелязвал. Да не би да надуваш настройките повече отколкото машината успява да поеме?
-Stormrаge-
Публикувано на: 06 Апр 2017 20:56
Че имам ботълнек имам от там идва големия проблем... но на low да ми прави същите кадри колкото на ULTRA а уж системните бяха като на BF1 която си върви доста добре... Cut-сцените особено в началото са мъка просто... в gameplay играта си прави едно 30-60 FPS ...
БТВ днеска пуснаха най-големия пач до тук няйкви впечатления?
Публикувано на: 06 Апр 2017 21:42
Оправили са очите и доста от физиономиите на важните NPC-та. Предимно QoL подобрения виждам, като например повече инвентар (от 50 на 100 слота скочи) и опция да скипваш анимациите при пътувания между планети. Вече може да изключиш и Motion Blur-а. Има нови cutscenes при посещения на хъбове. Добавили са нови униформи на различни NPC-та и има повече графични детайли из Темпеста. Четох, че имало нещо ново по туториала, но не съм го пускал отново все още.
А и енджинът не е точно BF1, четох, че е "ehnanced version" в сравнение с предишните игри с Frostbite. Което може да значи по-тежък или по-неоптимизиран
moroel
Публикувано на: 07 Апр 2017 00:18
Наистина са свършили страхотна работа със очите,липсинка и физиономиите!Толкова бързо,браво на тях!Акъла ми не го побира,защо не забавиха играта със 2-3 седмици и да я пуснат както е сега и да избегнат този фейл със лицата на хората.
Capo
Публикувано на: 07 Апр 2017 08:34
ЕА са си гонили да получат добри резултати за финансовото тримесечие преди събранието на акционерите. Нямаше как да забавят издаването за след март, това им е заглавието, от което са очаквали да скочат показателите. Другият вариант е да бяха отложили за шест месеца, но тогава RDR2 щеше да ги убие на пазара, дори МЕА да беше най-великата Bioware игра. RDR2 ще избие всичко по принцип, то и затова издателите в момента бягат от трето и четвърто тримесечие и основно разни ремастъри на стари заглавия се очакват. Дори новият Мордор, което си е точно заглавие за преди Коледа, ще излиза август
А иначе новият пач със сигурност не е работа за две седмици. Очевидно е работен доста по-дълго и е част от финалната версия на играта, т.е. прословутото "полиране". След като в следващи пачове се очаква голямото графично подобрение, то в момента са пуснали част от корекциите, колкото да спасят малко положението. Имат още доста неща да пипнат, като например да оправят различните "augments", които са счупени.
moroel
Публикувано на: 10 Юни 2017 22:26
Понеже няма тема,ще ползвам тази.Само да споделя,че не съм впечатлен от тийзъра на новото айпи на BW-Anthem.Чакаме пресконференцията на майкрософт утре,да видим повече.
Sentry
Публикувано на: 11 Юни 2017 01:17
От кое точно си впечатлен, защото те не показаха нищо.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
moroel
Публикувано на: 11 Юни 2017 11:25
Сентри,аз съм написал-НЕ СЪМ впечатлен от тийзъра-https://www.youtube.com/watch?v=wi0Uq7QmKm4.Някак си прекаленое дженерик ми се стори,плюс има вайб от дестини и титанфалл,което е нормално де,BW бяха казали,че това е техния отговор на дестини-то.Отделно,описанието на клипа-In Anthem™, a new game from EA's BioWare studio, explore a landscape of primeval beauty, confront the dangers you find, and grow in power with every step,не ме грабва.Както и да е,да видим довечера геймплея,колко стори фокусед ще е играта и т.н.Първият сс от играта
Sentry
Публикувано на: 11 Юни 2017 13:51
Извинявай, нещо съм издърпил яко.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2680 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Еми нормално,то няма и кой да го направи.По Антем са хвърлени адски много народ и средства,каквото е останало прави ДА4,даже има хора,които работят по новия swbf2.Екипа в Остин пък е зает със swtor,където тези дни излезе нов ъпдейт(колкото малък и да е той) а и май се задава нов експанд там.Та на този фон,просто няма кой да го направи а и то е ясно,че не си заслужава.Предвид славата на играта я продадат 1 мил. длц-та,я не.Жалко,защото историята остана отворена и има материал за поне 3 длц-та:куариан арката,мистериозния бенефактор зад инициативата и накрая създателите на ремнантите.Как да е,мас ефекта е бита карта в момента,но съм сигурен,че BW след някоя и друга година,ще го извадят на масата. В този ред на мисли,ми е интересно,какво ще излезе от Антем.От една страна,списъка с писатели работещи по играта е доста впечатляващ,и като бройка и като репутация.От друга,играта типично в ЕА стил е уанаби Дестини.Както навремето swtor беше уанаби уоу и въпреки многото стори и войсоувър се провали яко.Страхувам се,че пак ще има голям отворен свят,като swtor,ДАИ и МЕА,който обаче ще е пълен със скучен кънтент и само основната история ще е добра. Както и да е,дори и BW да се провалят,аз залагам яко на Зенимакс,чуват се страхотни неща за задаващите им се игри.
the_presator
Публикувано на: 23 Дек 2018 18:58
Публикувано на: 23 Дек 2018 23:36
На мене ми е много интересно,какво ще е бъдещето на мас ефект-а,особено на фона,на това,че ми е в топ 3 на любимите игри/вселени.Преди месец,на N7 day,BW загатнаха,че замислят нов мас ефект,макар че,в корпорация като ЕА,няма нищо сигурно.Все пак моето мнение е,че след издънката с андромеда,BW показват,че са взели нещата на сериозно.По Антем се бачка много здраво,играта изглежда много обещаващо,макар че не е типичната такава за BW.Направен беше и много силен анонс за следващия драгън ейдж,а и по swtor явно се бачка,защото излезе нов пач със стори кънтент,който полага основите за нов експанжън.Наистина,силно се надявам Кейси Хъдсън да сложи ред в студиото!И докато за следващия драгън ейдж нещата са ясни и има огромен мегдан за развитие,то при мас ефекта, BW трябва да внимават наистина много.От една страна,андромеда постави основите на доста интересни сюжетни нишки а и наскоро излезе книга за липсващото куариан длц,от друга обаче играта се компрометира доста,а и като цяло не е приета за естествения наследник на вселената.От там нататък обаче,трилогията,която реално е историята на Шепърд,е приключила безвъзвратно и за да продължат,BW трябва да канонизират единия от завършъцитеи да измислят правдоподобен сюжет,че иначе шитсторма ще е жесток.Отделно,не знам и какъв геймплей трябва да измислят,за да не стане вътрешен канибализъм с Антем,чийто геймплей е естественото развитие на същия от андромеда,който пък на свой ред е развитието на геймплея от МЕ3.Та така.Някой ако следи нещата около BW,да напише и своите впечатления.
Sentry
Публикувано на: 03 Фев 2019 19:54
Играх малко на Anthem демото този weekend и, честно казано, Andromeda ми се струва като по-добра игра като gameplay.
the_presator
Не мисля, че това, което линкна е "Официалната тема за Anthem".
Agent
14 Юли 2008 14:51 Мнения: 757 Местоположение: Hyperion
Публикувано на: 06 Авг 2021 00:43
Мислех си, да си купувам Mass Effect: Legendary Edition - ama отвратителният redesign на UI в единицата още от trailer-a, ми би червени камбани.
Добре, че сега се поразтърсих малко да видя кви са отзивите + някви проблеми/issues и кво излезе - поредният лайнян remaster (малко са читавите), който тотално заличава artistic design/vision и т.н на оригиналния продукт и passion/care-a с който са го правили навремето.
Малко е да кажа, че съм потресен от "лицевите анимациия" и целия "redesign" - 1вия Mass Effect още през 2007 приличаше на филм, а ся са ми сложили кукли на конци с бляскави очи с осрани animation transitions и/или направо липсващи facial animations (долколкото четох направо са изполвали друг tech за тва, явно който е доста по-зле от оригиналния) с никакви Shadows/Lighting for the scene.
За тотално осрания art design/direction - няма да говоря, че почвам да набирам мн.
Ще си играя оригиналите и тва е.
Публикувано на: 06 Авг 2021 14:37
За съжаление, най малкото имаха перфектната възможност да оправят финала на третата част и наистина да reedem-нат поредицата. Сигурен, че повечето voice actors щяха да се съгласят. Също да добавят екстра контент като например Палавен. Но все пак говорим за EA, а Bioware като Blizzard са long dead.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения