Кажете някаква схема
Re: Кажете някаква схема
Волтаж да ти сера в устата
-
Der Meister
- Обратна връзка:
^Не пораснаха ли вече всички, които влизат в този прогнил форум, че да си играем на алт акаунти и т.н. глупости 
Волтаже, вземай се в ръце, стига си се излагал
То направо си е вече подтискащо когато единствените мнения за една седмица писани във форума са тези - разкриващи някакво доста разклатено психическо състояние.
Верно съм някакъв рандом, ама следя този форум от поне 10 години и в началото правеше впечатление на свестен и интелигентен тип... така че допускам, че нещо се е сговнясало впоследствие.
Не знам какво е, ама вземай мерки.
Това ще да ми е последното коментиране на този тип аутистки постове/теми. Повече няма да се връзвам на тоя род провокации.
Желая ти успех
То направо си е вече подтискащо когато единствените мнения за една седмица писани във форума са тези - разкриващи някакво доста разклатено психическо състояние.
Верно съм някакъв рандом, ама следя този форум от поне 10 години и в началото правеше впечатление на свестен и интелигентен тип... така че допускам, че нещо се е сговнясало впоследствие.
Не знам какво е, ама вземай мерки.
Това ще да ми е последното коментиране на този тип аутистки постове/теми. Повече няма да се връзвам на тоя род провокации.
Желая ти успех

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
iskam_keri_russell написа:Искам да имам много пари, като следните условия да са задоволени:
1) Да не са от работа, поне не и според конвенционалните разбирания за "работа" в българското общество, които за нещастие са крайно ограничени и ретроградни.
2) Да не изпадам нито в материална, нито в морална задлъжнялост след придобиването им.
3) Да ги използвам, за да си гледам кефа, според моите собствени разбирания за това какво е да си гледа човек кефа.
Всичко това не е алчност, нито дори материализъм, просто въпрос на оцеляване.
Изпълнява и трите ти условия.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Между другото от личен познат знам, че в "Пица лаб" търсят постоянно хора и не подбират много.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Till.Lindemann
- Взел си пари назаем от човек.
- Поискал си да ги върнеш, той ти казва, че няма нужда.
- ТИ СЕ СЪГЛАСЯВАШ, че няма нужда.
- Поискваш му пари отново.
- Той(логично) ти отказва.
- Ти го правиш на проблем.
Потъни в земята от срам, плс
Типично българче
Напомняш ми един мой авер, с мислене от типа „в тая фирма не ми дават достатъчно пари, ще отида на друго място, където ще ми дават повече пари“
АМА ТИ КАКВО ПОВЕЧЕ ЩЕ ПРАВИШ ЗА ТЕЗИ ПОВЕЧЕ ПАРИ БЕ? С КАКВО СИ СТАНАЛ ПО-ДОБЪР, ЧЕ ДА ЗАСЛУЖАВАШ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО НА ДРУГОТО СИ МЯСТО?
Без отговор.
Само да вметна, този човек в преследване на повечето пари с малко работа, удари 30-така без грам образование над Тоха-а, без грам опит в една сфера(понеже повече от 6мес не мисля, че се е задържал на едно работно място(от кол център, през готвач и охрана, до фитнес инструктор)), и на всичкото отгоре теглиш кредит за сватба и каниш 300+ човека, за да избиеш парите от сватбата + вноска за новия апартамент ВЕЧЕ КУПЕН на изплащане за 30г. Приятелката му и тя на същия хал - рецепционистка във фитнес.
Нямаш психика и мислене, необходимо, за да забогатееш, ако имаше - вече да си богат, или поне малко над нивото на обкръжението си
ама пък ти нямаш обкръжение, тъй че реално си на върха на хранителната си верига, затова![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
- Поискал си да ги върнеш, той ти казва, че няма нужда.
- ТИ СЕ СЪГЛАСЯВАШ, че няма нужда.
- Поискваш му пари отново.
- Той(логично) ти отказва.
- Ти го правиш на проблем.
Потъни в земята от срам, плс
Напомняш ми един мой авер, с мислене от типа „в тая фирма не ми дават достатъчно пари, ще отида на друго място, където ще ми дават повече пари“
АМА ТИ КАКВО ПОВЕЧЕ ЩЕ ПРАВИШ ЗА ТЕЗИ ПОВЕЧЕ ПАРИ БЕ? С КАКВО СИ СТАНАЛ ПО-ДОБЪР, ЧЕ ДА ЗАСЛУЖАВАШ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО НА ДРУГОТО СИ МЯСТО?
Без отговор.
Само да вметна, този човек в преследване на повечето пари с малко работа, удари 30-така без грам образование над Тоха-а, без грам опит в една сфера(понеже повече от 6мес не мисля, че се е задържал на едно работно място(от кол център, през готвач и охрана, до фитнес инструктор)), и на всичкото отгоре теглиш кредит за сватба и каниш 300+ човека, за да избиеш парите от сватбата + вноска за новия апартамент ВЕЧЕ КУПЕН на изплащане за 30г. Приятелката му и тя на същия хал - рецепционистка във фитнес.
Нямаш психика и мислене, необходимо, за да забогатееш, ако имаше - вече да си богат, или поне малко над нивото на обкръжението си
ама пък ти нямаш обкръжение, тъй че реално си на върха на хранителната си верига, затова