Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
Публикувано на: 11 Яну 2019 00:10

iskam_keri_russell написа:
пфахахах, в абсолютно същия момент, в който си едитнах предния пост (исках да добавя нещо), Гипо и Майстера постват свои постове.
Синхрон! :)

Аз без да искам натиснах ентър преди да си напиша поста и после тамън да си го изтрия ама Гипо ме изпревари.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Яну 2019 01:03

Според мен, многото големи концерти в България са част от напълно естествен процес. На запад има много по-голямо пренасищане от концерти и на мейнстрийм, и на ъндърграунд ниво. Просто се развиваме на културно ниво, макар и със закъснение, хората са по-склонни да отделят пари за концерти и сме по-голям фактор в глобалния музикален пазар. И далеч не само дърти групи идват.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Яну 2019 01:38

Е това беше велико, че нас ни избраха за ДВД-то, но аз говоря цялостно погледано. То вземи само една Сърбия с фестивали като Екзит, за които ние може да сънуваме, да не говорим за западна Европа. Те сърбите още от соц време са си доста по-напред в културно и в частност музикално ниво. Специално, що се отнася до рок музика, в тези години, са имали огромна родна сцена със сигурно хиляди групи и доста по-голяма посещаемост от западни групи спрямо нас. В момента, група като Nick Cave & The Bad Seeds, няма шанс да свири в България, но без проблем разпродава концерт в Сърбия. Хората от радио Тангра Мега Рок, се познават с мениджърката на The Cure, и понеже това лято ще свирят в Сърбия и Гърция, са ѝ предложили да направят концерт в Бългатия, но тя казала, че няма шанс. Dropkick Murphys след цели 6 години усилия успяха да ги докарат тука, при все че, преди 2 години, турнето им със Slapshot мина през България, но Dropkick, поради някаква причина отказаха да свирят тук. А иначе тука си знаем само Пърпъл, Уайтснейк, Юрая Хийп и всичко, което е успяло дойде в България, но за други величия от същото време като The Who, The Kinks, The Stooges, MC5 и т.н. никой не е чувал. Ако говорим, за модерна музика, също изоставаме. Едва последните няколко години нещата се попромениха и започнаха да идват що-годе актуални на запад имена. И просто логично, усещаме промяната, спрямо преди 10 год.

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 11 Яну 2019 20:03

Der Meister написа:
Dropkick Murphys преди 2 години, турнето им със Slapshot мина през България, но Dropkick, поради някаква причина отказаха да свирят тук.

Знаеш ли нещо повече за случая? Интересно ми е. :)

Ерик веднъж беше разправял, че Мартин от Строежа се е мъчил да ги докара цяла вечност, ама все не ставало. Нямам идея за причината, но предполагам всичко е въпрос на финансови договорености, обещания за посещаемост и т.н. организационни шитни.

Сега се замислих, че големият пик на гостуващите множество групи в БГ малко съвпадаше с финансовата криза :lol: Иначе нямам никакво обяснение за голямото затишие през последните няколко години + факта, че няма фестивал, който да продължи повече от 2-3 години.

Всички промоутъри карат на сигурно с гореспоменатите от Майстера дърти групи, щото поне се знае, че за тях винаги има народ. Класически рокерски дебелашко-бирен хеви метъл (в който няма нищо лошо, страхотна музика).

Но нещо по-алтернативно - боже опази.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2019 10:59

Keri Russell wraps up as she spends time back home in New York ahead of the Critics' Choice Awards

втф... аз ли съм, или забележимо е наддала? :shock: :shock: :shock:

Оффф, имам лошо предчувствие...

Забелязахте ли как на Златните Глобуси беше с по-отпусната, вместо стегната рокля, и си криеше краката? справка
А и освен това беше напълно трезвена, доколкото можах да преценя...

Май е бременна. :(

...което значи че наистина е заедно и ще продължи да бъде... заедно... с тоя...

;[[

Ще видим какво ще става утре на Critics Choice Awards...

Spoiler for :
:cry: :cry: :cry:

Как да забележим като никой не я следи от хората тука? Защо не влезеш във форум за почитателите на Кери РЪсел (или просто Туитър) и не дискутираш там нейните качества, вместо тук?

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2019 13:40

Просто отдавна не си влизал тука :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2019 20:27

Едно време и за много по-малко банваха, а сега волтажа е абсолютен рак за форума :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2019 02:44

Der Meister написа:
Dropkick Murphys преди 2 години, турнето им със Slapshot мина през България, но Dropkick, поради някаква причина отказаха да свирят тук.

Знаеш ли нещо повече за случая? Интересно ми е. :)

Само самите Dropkick знаят. София беше единствения град, в който свиреха само Slapshot без Dropkick Murphys
Der Meister написа:
The Who, The Kinks, The Stooges, MC5 и т.н. никой не е чувал.

Изхвърляш се. :D

Демагогстваш. Естествено е, че тук говоря за масовката, което в преносен смисъл съм определил като "никой не е чувал". Като отидох през 2013 на концерт на Пърпъл и чух някви селяни да говорят "къде е Ричиту", разбираш за какво говоря :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2019 02:47

denik написа:
Мартин от Строежа се е мъчил да ги докара цяла вечност, ама все не ставало.

:lol: :lol: :lol:

Причината защо "не е ставало" се съдържа в описанието на ситуацията.

Не разбрах, какъв е проблемът? От радио Тангра Мега Рок също казаха, че от 6 год. работят по това да ги докарат.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2019 09:25

Как ще свирят в Строежа, не се излагай, моля те... :roll: :roll:

Никой не е говорил, че ще свирят в Строежа. Строежа са промоутъри, които организират доста от големите концерти в София, вкл. този на Дубиоза (май най-големия им досега).

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 14 Яну 2019 16:36

тука малко raise dead каствам, на един пост на Люх от септември 2017та, на който попаднах докато търсех нещо друго от мой пост:

Мастър Люх написа:
Аз го изгледах наскоро, Lannister 4 Life :D

Пич, не че нещо, но понеже те виждам че се стараеш да държиш доста шефски тон във Форумово и да си докарваш един такъв по-така авторитетен вид...

Ако за пръв път си прогледал Game of Thrones чак през 2017та, това е доста зле.
В смисъл... :?
Малко си нямал право на такъв тон.

:doh:

аз пък никога не съм гледал повече от три епизода на това, нямам и намерение :lol:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2019 21:37

Спомняте ли си фб страницата и сайта Motikarq? Много съм назад с нещата, ама чак сега чета, че главният админ бил арестуван от бопаджиите още преди две години :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 14 Яну 2019 22:11

The Arrow написа:
аз пък никога не съм гледал повече от три епизода на това, нямам и намерение :lol:

Някак, с адски мъки, успях да изгледам първия сезон на това турско фентъзи и си казах - стига толкова. Изгледах го, защото много го хвалеха, но реално никога не съм гледал по-тъп хвален сериал.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2019 22:46

@Гипо - еее, не е лош де. Аз много се кефя, че направиха сапунка за хората от нашето поколение, защото не можеше само да има сапунки за майките и бабите, аз също исках сапунка и на края я получих и бях и все още съм много доволен :D

@Волтаж - не са били в моя ресор :lol:

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 15 Яну 2019 17:07

Gipo написа:
Едно време и за много по-малко банваха, а сега волтажа е абсолютен рак за форума :?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2019 17:54

denik написа:
Спомняте ли си фб страницата и сайта Motikarq? Много съм назад с нещата, ама чак сега чета, че главният админ бил арестуван от бопаджиите още преди две години :lol: :lol: :lol:

Мен най ме е яд за групата Подлодиал Гилап, понякога със сълзи съм се хилел на простотиите, които пускаха там :lol:

Иначе за сериалите - няма ли сериали от сорта на Stargate SG1/Atlantis/Universe, Battlestar Galactica, 24, Homeland etc., че бозата гот трябва да ти е критерии за качествена "сапунка"?

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 15 Яну 2019 21:40

kurvi taq godina sym na manowar :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2019 21:51

The Chameleon написа:

Ще се видим значи, колкото и да ме отбягваш :D Аз ще ходя със сестра ми като доброто старо време

The Arrow написа:
denik написа:

Мен най ме е яд за групата Подлодиал Гилап, понякога със сълзи съм се хилел на простотиите, които пускаха там :lol:

Иначе за сериалите - няма ли сериали от сорта на Stargate SG1/Atlantis/Universe, Battlestar Galactica, 24, Homeland etc., че бозата гот трябва да ти е критерии за качествена "сапунка"?

The Expanse е много хубав сериал и е най-близко до Батълстар Галактика ;) Много много солидно препоръчвам

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 15 Яну 2019 21:52

ti me dobavq6 i ne mi pi6e6 :cry:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2019 22:18

denik написа:
The Chameleon написа:

Ще се видим значи, колкото и да ме отбягваш :D Аз ще ходя със сестра ми като доброто старо време

The Arrow написа:
denik написа:

The Expanse е много хубав сериал и е най-близко до Батълстар Галактика ;) Много много солидно препоръчвам

кво да ти кажа, почнах първия сезон, изгледах го, харесаха ми няколко неща, ама явно не е моето нещо след като не съм се насилил да бинджна (не я харесвам особено тая дума :lol: ) и следващите сезони. По-скоро мисля да си наваксам с Homeland.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com