Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 21 Дек 2018 12:00
Gipo написа: Последната/първата спирка на голяма част от градския транспорт представлява нещо като полигон, в случая кръгъл. Повечето му викаме "колелото на автобусите/тролеите" и имаме предвид горепосоченото  Ясно, трябва да ида да го пробвам това някой път 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 21 Дек 2018 12:00
Gipo написа: Последната/първата спирка на голяма част от градския транспорт представлява нещо като полигон, в случая кръгъл. Повечето му викаме "колелото на автобусите/тролеите" и имаме предвид горепосоченото  Ясно, трябва да ида да го пробвам това някой път 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Дек 2018 21:59
По темата за бакшишите и кратките разстояния, тая година обикаляхме заведенията един път и един бакшиш се нави да ни метне от раковска до едно от заведенията пред парламента в три сутринта. така че си зависи от много фактори дали ще се съгласят или не за кратко разстояние. плюс тва беше супер пич и ни се забавляваше на простотиите 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Дек 2018 12:11
Опа, пак ме нямаше 1-2 месеца във форума. Как изкарвате празниците? Аз успях да си издействам 2 седмици отпуска и сега се въргалям в блаженство  едит: сега се сетих какво мога да ви споделя и колко много съм се възмутил - Преди няколко дни ходихме с баща ми да гледаме филм в Парадайс (беше работен ден, и той е отпуска като мен), но молът отново беше препълнен, което го разбирам. Това, което не разбирам е КАК ПО ДЯВОЛИТЕ излизахме 1 час от шибания подземен паркинг на шибания насран мол. Беше се получило някакво задръстване горе на булевардите, което се беше разпростряло и до подземния паркинг. Буквално 1 пълен час седяхме долу в капан. Сега като се сетя, пак се вбесявам. Никога повече няма да ходя в тоя тъп мол. Покрай празниците бях обиколил и няколко други мола (не че ми е навик, ама за подаръци... :Д) и въобще нямаше подобни проблеми, колкото и да бяха пълни
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Дек 2018 12:46
iskam_keri_russell написа: Що не оставихте колата в паркинга и не се прибрахте с градския или с такси? Щото то и горе булевардите бяха задръстени (падаше се час пик към 17:30-18:00), така че все кур. Пък и после баща ми сигурно щеше да го мързи да ходи да си взема колата :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Дек 2018 13:45
Паркингът и претъпкаността на парадайс е причината, поради която ходя там единствено при крайна необходимост (само там има дадено нещо) и само с метрото.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Дек 2018 13:56
Само един единствен път съм ходил в парадайз с колата и то около 11 вечерта, така че нямаше проблеми. Добре, че имам супер удобно метро, с което да ходя натам.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Дек 2018 16:09
Парадайса ми е на 10 мин. с колелото, като минавам през приятния Южен Парк, завиждайте 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Дек 2018 16:40
Е ако беше единствения мол, щяхме да ти завиждаме 
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Дек 2018 19:15
Protip: никога не отивай на мол покрай празниците, защото хиляди други хора правят това Аз живея вече зад мол България и бачкам до мола на цариградско и понякога не мога да си намеря място за колата заради това. Иначе, ето как изглеждал автопарка на царя преди 75 години в 48ми мащб: 
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Яну 2019 19:58
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Яну 2019 00:27
Ами действието в оригиналния Блейд Рънър се развива през 2019 и сега има някакво меме свързано с това. Заедно с по-горната картинка, аз съм срещал и някои други подобни: 
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Яну 2019 02:01
Не е мийм. Сега живеем в света на Blade Runner  Предлагам всички да си сменим аватарите, за да пасват на събитието!
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Яну 2019 21:12
the_presator написа: Не е мийм. Сега живеем в света на Blade Runner  Предлагам всички да си сменим аватарите, за да пасват на събитието! Наистина е смешно как разни писатели и режисьори преди 20-50 години са си мислели, че през 2015+г. ще сме мега напреднали. Може би щяхме да сме доста по-напреднали, ако парите се даваха за изследователски мисии, вместо за оръжия... но пак нямаше да е както в тия филми.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Яну 2019 22:46
iskam_keri_russell написа: Не мога да повярвам... Станах свидетел на нещо, което досега смятах за невъзможно... А именно... Полицаи ОКАЗВАХА ПОМОЩ на възрастен човек, който беше паднал в снега!!!  Дори му викнаха линейка!!  И не, не бяха Жандармерия или някоя от Частните охранителни фирми (които са истински професионалисти) или СДВР... Нормална, обикновена Полиция, с от тия старите Опели... Това кога и къде е било? Че видях няква случка с полицаи, мъж и жена, и точно от старите опели и някакъв човек дето седеше на земята, ама не бях сигурен какво се случва...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Яну 2019 12:36
Насилието е признак на безсилие
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Яну 2019 21:57
Започнаха лека-полека да се обявяват групите и концертите за догодина и всъщност съм доста впечатлен колко силна година ще е на фона на отвратително слабите последни няколко години и липсващи стойностни фестивали. Не твърдя, че всеки харесва тези банди, но самият факт, че всички ще са през 2019 ме радва.
- СЛЕАР - Godsmack - Dropkick Murphys (НАЙ-НАКРАЯ) - Disturbed - Manowar
Още няколко по-комерсиални като Стинг и Лени Кравиц, както и Bullet for my valentine за дамите и освен това моите любими Jaya the cat
И още не са излезли тур датите на групите за млади хора. Надявам се на поне една група за млади хора, щото и там голяма липса
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 11 Яну 2019 00:02
denik написа: Започнаха лека-полека да се обявяват групите и концертите за догодина и всъщност съм доста впечатлен колко силна година ще е на фона на отвратително слабите последни няколко години и липсващи стойностни фестивали. Не твърдя, че всеки харесва тези банди, но самият факт, че всички ще са през 2019 ме радва.
Още няколко по-комерсиални като Стинг и Лени Кравиц, както и Bullet for my valentine за дамите и освен това моите любими Jaya the cat
И още не са излезли тур датите на групите за млади хора. Надявам се на поне една група за млади хора, щото и там голяма липса
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 11 Яну 2019 00:02
denik написа: - СЛЕАР - Godsmack - Dropkick Murphys (НАЙ-НАКРАЯ) - Disturbed - Manowar
Велико! А на тия Bullet for my valentine им сера на емо-педалската музика, пълен отврат са.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 11 Яну 2019 00:08
Der Meister написа: denik написа: Започнаха лека-полека да се обявяват групите и концертите за догодина и всъщност съм доста впечатлен колко силна година ще е на фона на отвратително слабите последни няколко години и липсващи стойностни фестивали. Не твърдя, че всеки харесва тези банди, но самият факт, че всички ще са през 2019 ме радва.
И още не са излезли тур датите на групите за млади хора. Надявам се на поне една група за млади хора, щото и там голяма липса +Amorphis/Soilwork, Uriah Heep, Riverside, Accept, Primal Fear/Sinner, Skid Row, Dream Theater, Tom Jones, Annihilator и още доста други, за които ми се ходи, но не се сещам 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|