[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
-
kingcrimson
- Till.Lindemann
Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
iskam_keri_russell написа:indigo написа: Разликата в точки беше значителна, "размазване" си е.![]()
![]()
Я провери пак...
бтв, дори и разликата в точки да беше значителна (а тя не е...), просто не можеш да наречеш мач протекъл пълни 12 рунда и решил се по точки "размазване". Щом не е КО/ТКО и е нямало нокдауни, не може да се говори за нищо такова.
Звучиш несериозно, Хайчо. Кличко-Фюри също беше 12 рунда, но си беше размазване. Проблема при Кубрат е на първо място възрастта, после отвратителния отворен стил, който за тежката единственото по-страшно е третия му проблем - липсата на нокаутираща сила. Работата беше да се уреди мач с Паркър, докато беше шампион, там по-имаше шанс. Вече късно. Затова бокса се диктува от Фюри(стил и умения), Джошуа(сила+топ агент, което за бокса е ключово) и Уайлър(животинска сила-послено 97 кг нокаутира 120кг кинг конг). Нашия си е в периферията. Надеждата е в Тервел, проблема е, че топа в момента Усик може да опука топ 5 на полутежката, докато с другата бие по точки топ 10 от тежката, без горепосочените трима. Така че и при него е въпрос на политика, ще го добутат ли до мач за овакантена(ако се оваканти) някоя от полутежките титли.
-
kingcrimson
същият педераст (моторолата) е, виж две-три страници назадiskam_keri_russell написа:Ти си алтернативен акаунт на Motorolaz, признай си! :Р
или на Аз.
тежки нокаути
-
kingcrimson
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
В българският език нямаме концепцията за "pun", най-близкото нещо е "игра на думи".The Arrow написа:абе въпрос към англоговорящите: как на български може да се преведе no pun intended ?
"Непредвидена игра на думи"
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Негови цитати с другия му акаунтiskam_keri_russell написа:какво има да видя там? По-специфично?The Arrow написа: същият педераст (моторолата) е, виж две-три страници назад
тежки нокаути
нищо не притежаваш, вчерашна дришня.crimsonreborn написа:В един друг форум веднъж също ме обвиниха, че съм някой Моторола. С вас вече ставате трима, които се съмняват. Натъжавате ме, досега все си мислех, че притежавам поне ярка индивидуалност.
и от форплей те изгониха с камъни, освен когато не постваше рандъм курви.
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
-
kingcrimson
е, за форумна дружка не знам.iskam_keri_russell написа:Добре де, в крайна сметка Моторолата ли е, oooor....?
я па го тоа новодошлия как само влиза сякаш е бил цял живот с нас и е стара форумна дружка. Беееегай.Samoth написа: нищо не притежаваш, вчерашна дришня.
и от форплей те изгониха с камъни, освен когато не постваше рандъм курви.
ма поне не съм man most wanted у тоя форум.
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
-
kingcrimson
ма дръж се малко, подлога.crimsonreborn написа:Тук съм с теб, Волти. Новодошлите просто не притежават никакъв респект спрямо старите и препатили потребители, което е тъжно за тях самите.
чини ми се че себеуважението за нищо го нямате вие двамата.
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
-
kingcrimson
crimsonreborn написа:Прав си, така е, направо ще се учудиш колко често ми се налага да игнорирам всякакво себеуважение, иначе просто не бих могъл да уважавам майка ти по всички възможни начини
no u
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
Днес обстановката на АМ Тракия беше доста блек метъл, да не говорим след тунела в посока софия кво стана, жалко че не можах да го снимам, щото карах.
тежки нокаути
сняг, тежка мъгла, влага и т.нiskam_keri_russell написа:Поясни!The Arrow написа:обстановката на АМ Тракия беше доста блек метъл
тежки нокаути
-
Der Meister
- Обратна връзка:
не знам ама гледката ми от прозореца е доста блек метъл в момента
Много гадно мирише навън ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Не ви ли прави впечатление че отново има нови новини и видеа в сайта?
Почти ми е странно като влизам в ПЦ мания и предната страница е различна
Почти ми е странно като влизам в ПЦ мания и предната страница е различна
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
ебати якото
дано да не е за ден-два само...
тежки нокаути