Автор |
Съобщение |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Ное 2018 00:47
denik написа: Гадничко си е, ама се свиква Пътя ми от овча купел до младост в 17:00 е под 30 минути, на връщане в 2 е под 15 ако не ме хванат 5те работещи светофара, това бяха 900 адски метра които бяха започнати в 19:15 и приключили в 19:50 iskam_keri_russell написа: Случайно да работиш в Студентски, в близост до зала Христо Ботев? Добре че беше колежката с нинтендо суича да спаси положението 
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Ное 2018 18:58
Днес се возих в 280 към студентски, че бях на интервю за работа. Качвам се от задната част от автобуса като си мисля, че ще си купя билетче от някоя от машинките. Ама такива нямаше, а не можах да мръдна повече от две крачки напред заради навалицата. Ако няква контрола ми се заяла пак, щях да им еба Цензурата майчина тоя път. 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Ное 2018 23:59
iskam_keri_russell написа: The Arrow написа: Днес се возих в 280 към студентски, че бях на интервю за работа. Качвам се от задната част от автобуса като си мисля, че ще си купя билетче от някоя от машинките. Ама такива нямаше, а не можах да мръдна повече от две крачки напред заради навалицата. Ако няква контрола ми се заяла пак, щях да им еба Цензурата майчина тоя път.  Тези машинки не са ли само в предната част на превозните средства?? И... не си прави труда... Контрола в така претъпкан автобус няма да се качи.  ми не съм сигурен, преди време се возих в някой от автобусите на цариградско и там си имаше и по-средата и към в края мисля.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 08 Ное 2018 21:13
Машинките са само в трамваи и тролейбуси. 99.99% не съм виждал машинки в автобуси (вероятно вече може да са сложили в някой от по-модерните електрически и т.н.)
Gen. Toast, това ми е до болка познато - всеки ден захождам по тоя път и няма кво да стане. Бтв може да пробваш да минеш през кварталчето зад мола и да излезеш направо на макдоналдса (ама нз дали има връзка отзаде)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 08 Ное 2018 21:21
iskam_keri_russell написа: чакайте сега.. за кои говорим... за тези които ти отчитат картата, или за тези, в които пъхаш стотинки и ти вадят билетче? Аз имах предвид тези за стотинките, но същото важи и за тези, дето ти отчитат картата.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 08 Ное 2018 21:28
Аа, може и затова да е така, макар че автобуса/тролея, който ползвам по цариградско е от новите и там си има. А тоя 280, на който се качих е от старите и може би за това нямаше 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 08 Ное 2018 21:55
И аз наблюдавам нещо такова. За пушачите не мисля че има някаква алтернатива като цяло. Нито вейповете, нито тия нагряващите простотии могат да се сравнят с една цигара. А е интересно, че точно в тоя момент навлиза и нов бранд, който явно ще се конкурира с IQOS - гледам някакви билборди на нещо си "Glo"
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 08 Ное 2018 21:58
Пътя свършва с бариера и паркинг, принципно можех да се пъхна в мола и да изляза в Младост, ама не съм фен на такива маневри.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Ное 2018 08:24
Поздрави в тази студена утрин от Кресненското дефиле, минаването през което по това време на годината е повелително да бъде придружено с блек метъл в слушалките. Пък и не само в слушалките, ако си търсиш боя - пустиняци, готови да те бият, колкото щеш.  
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Ное 2018 14:26
На улицата на офиса има един тарикат, който просто виси по цял ден в едно от заведенията и си е паркирал бмвто на синята зона като си е пуснал аварийките, с цел да се преструва че е спрял временно. Чудя се дали да не му пусна някакъв сигнал най-накрая, че го наблюдавам от поне година това и много ме дразни. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Ное 2018 15:42
Спадай гумите като никой не гледа. Пред офиса има 3 изоставени коли, едната без номера, на стикерите последна година 2014. Кенефите от общината никога няма да изпратят паяк да ги прибере, защото няма да се събере.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Ное 2018 15:54
https://www.civi.bg/Не съм ги ползвал, но само прилични неща говорят за него.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Ное 2018 20:18
В смисъл, че е очевидно, че колите са зарязани и дори да ги вдигне паяка, няма кой да плати глобата т.е. ще бъде един разход без възстановяване. 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Ное 2018 21:28
Визирах че мястото за маневриране е много малко.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Ное 2018 21:58
Замислих се, че единствената константа в този форум е AlShu. Без значение от състоянието на сайта, от общността на форума, AlShu е тук и последователно, ред след ред, отговор след отговор си пише по темите, които го вълнуват (анимета). Ей тъй някак си, ненатрапчиво, почти от началото на форума до ден днешен. Дали не е някой форумен Декард Кейн, който в края на играта ще разкрие истинската си самоличност и мисия? 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Ное 2018 22:07
Декард умря, заедно с диабло поредицата, уви.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Ное 2018 23:00
Serious Sam написа: Замислих се, че единствената константа в този форум е AlShu. Без значение от състоянието на сайта, от общността на форума, AlShu е тук и последователно, ред след ред, отговор след отговор си пише по темите, които го вълнуват (анимета). Ей тъй някак си, ненатрапчиво, почти от началото на форума до ден днешен. Дали не е някой форумен Декард Кейн, който в края на играта ще разкрие истинската си самоличност и мисия?  То и ние сме така само, че сме започнали малко по-късно. Аз от 2004-та насам не съм имал дълги периоди на отсъствие. Като се замисля колко години са това, ми става лошо 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Ное 2018 23:32
Der Meister написа: Serious Sam написа: Замислих се, че единствената константа в този форум е AlShu. Без значение от състоянието на сайта, от общността на форума, AlShu е тук и последователно, ред след ред, отговор след отговор си пише по темите, които го вълнуват (анимета). Ей тъй някак си, ненатрапчиво, почти от началото на форума до ден днешен. Дали не е някой форумен Декард Кейн, който в края на играта ще разкрие истинската си самоличност и мисия?  То и ние сме така само, че сме започнали малко по-късно. Аз от 2004-та насам не съм имал дълги периоди на отсъствие. Като се замисля колко години са това, ми става лошо  И аз така от 2006, само дето повече съм лърквал и не съм бил особено активен.
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2018 18:01
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2018 23:32
абе въпрос към англоговорящите: как на български може да се преведе no pun intended ?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|