В момента WoW community-то гори
https://www.reddit.com/r/wow/comments/9 ... bad_as_id/
TheChosen1 написа:даджайците
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kfqa5cWQUIM[/youtube]Ashkenazi написа:По принцип си прав, че Активижън са хуй, но за останалото не съм съгласен. -- Един графичен ъпгрейд на УоУ ще струва буквално нищо на фона на средствата и персонала, с които разполага компанията.Gipo написа:АКтивижън(близард няма), не са направили нов уоу, защото е много по-скъпо, отколкото да имат малоумен шуутър, игра с карти, за която тъпаците изсипват стотици/хиляди и тн. ММОТО е най-скъпия гейм жанр, а накрая като теглиш чертата се оказва, че са хвърлили много труд за нещо, което няма да им донесе повече печалба от картите.
А от страната на печалбата и ползите, които според теб ще отсъстват, пак се замисли:
С остарялата си визия в момента УоУ отблъсква огромно количество потенциални нови и ново поколение играчи, които само като видят как изглежда играта казват "Ew! Do not want!" и дори не я подхващат.
И това се явява огромна загуба за Acti-Blizz, тъй като не могат да се установят и наложат сред по-новото поколение геймъри.![]()
Благодаря за инфото, очаквам го с нетърпение!Валентин I написа:Тия дни би трябвало да излезе Warbringers видеото за Силванас.
бтв, твоят пост беше № 7000 в темата, поздравления!
+1Serious Sam написа:100% съм сигурен, че endboss-a на BfA ще бъде N'Zoth.
И G'huun е в сметките из дълбините на Улдир.Валентин I написа:+1Serious Sam написа:100% съм сигурен, че endboss-a на BfA ще бъде N'Zoth.
Aко беше така то експанжъна щеше да концентрира върху него или старите богове като цяло, което засега не е така. Според мен Силванас ще бъде финалният босSerious Sam написа:100% съм сигурен, че endboss-a на BfA ще бъде N'Zoth.
Не мислиш ли, че "Battle for Azeroth" е твърде многозначно? Отделно - отделен клип за Ажара и Н'зот...the_presator написа:Aко беше така то експанжъна щеше да концентрира върху него или старите богове като цяло, което засега не е така. Според мен Силванас ще бъде финалният босSerious Sam написа:100% съм сигурен, че endboss-a на BfA ще бъде N'Zoth.
Дано! Защото както и ти каза по-горе, Артас и Илидан с някакви други гласове ще са мега странни (бтв никога не съм играл WoW, затова в главата ми са само гласовете им от WC3)Доста от персонажите ще имат ново озвучаване, но старото озвучаване все още ще бъде в играта и ще имаме някаква опция за превключване между двете.