Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 30 Окт 2018 11:27
iskam_keri_russell написа: з Може би имаш шанс за вечеря с онази. Ее супер, значи вече ще взема да и пиша в Инстаграма бтв, до колкото знам, тия неща зависят от настройките на robots.txt на сайта и форума, както и някви зададени преференции кроулера колко често да посещава сайта и други такива. ама и аз се учудих, че моя снап е най-стария, при положение че никога не съм бил от особено активните и повече съм лърквал просто, от колкото да пиша активно
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 30 Окт 2018 21:38
Интересното е, че нищо не съм писал тогава
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 30 Окт 2018 23:57
Е моето как ще е изненадващо малко като реално аз през 2017 спрях просто да пиша активно във форума (сигурно нямам и 500 мнения от тогава). А твоя логично най-много, защото имаш най-много мнения за този период (случаите, в които сам си пишеш по 2-3 поредни поста в дадена тема са не един или два)
На мен ми е интересно чисто технически защо интернет архивът е почнал да прави снапшотове чак от последните 2 години, предвид че сайта съществува нали от 17-18... Някой запознат? Или както се написа по-горе това зависи от настройките на кроулърите? Сам, нещо пипали ли сте напоследък, по-различно? Нещо дали е свързано с няколкото триенета/губенета на мнения от базата данни през годините?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 31 Окт 2018 00:25
ЦъкЕдинственото което предизвиква интерес в мен е спада през 2009та. Цък №2
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 31 Окт 2018 18:18
iskam_keri_russell написа: Не е необходимо да е било точно в същия ден, просто да е в предхождащия период. Видях, че към края на март 2015 съм писал саркастичен коментар за шлифера на Бойко, тъй като този лаф пак беше станал сравнително популярен тогава. Пък и тогава работех в една от онлайн медиите,. не знам дали има връзка.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 31 Окт 2018 18:20
А к'ъв е смисъла на този сайт?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 11 Ное 2018 11:02
Помня.
Иначе, наистина, не разбирам филмът в който си влязъл...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 11 Ное 2018 21:54
Der Meister написа: Помня.
Иначе, наистина, не разбирам филмът в който си влязъл... споко, и той не знае сигурно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 14 Дек 2018 16:45
Волтажа си го спомням смътно, ама как изведнъж стана параноичен шизофреник за 1-2 години?! Някой да ме просветли?
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 14 Дек 2018 17:30
По едно време пиеше много Монстъри от там нататък не знам... PS: Аркатраза съм аз
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 14 Дек 2018 19:26
Гледам, че човеко е ровичкал из профилите на разни форумци и разбира от програмизъм. И от страх да не му излезе тайната, се "предава" на ЦРУ, щото само те имат ресурса да знаят, и разбираш ли, ако изпревари компромата и се предложи, няма да има проблеми. Типична себеподхранваща се параноя - от толкова дълго време страх, накрая на подсъзнанието му писва и те тласка към простотия, която да ти материализира страховете (демек страхотерапия). Не си прави ташак, ша знаете.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 14 Дек 2018 22:22
Аз пък не помня нищо от него едно време освен северозападния/агро стил на писание, който беше модерен тогава
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 15 Дек 2018 05:04
Покажи ми къде точно съм си обявявал подкрепата за бунтовниците, щото такива постове нямам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 16 Дек 2018 06:31
Чл. 101. (1) Български гражданин, който напусне страната или откаже да се върне в страната с цел да се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да и служи във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от три до десет години.
Чл. 105. (1) Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да и служи като шпионин, ако не е извършил деяние по предходния член, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.
|
|
|
|
|
CIA
|
|
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 24 Дек 2018 20:47
От екипът на ЦРУ ви поздравяваме с предстоящите Коледни и новогодишни празници!
___________________________________ We are the Nation's first line of defense. We accomplish what others cannot accomplish and go where others cannot go.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Днес е много специален ден! И аз имам молба към ЦРУ... : Публикувано на: 30 Дек 2018 23:52
Мама навремето ми разправяше, че хората дето си говорят сами са луди
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|