Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Online Онлайн
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
Публикувано на: 26 Сеп 2018 21:18

:o

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2018 22:21

Трети пореден мач за първенството сме безобразни. В единия тотално нелогично се спасихме и бихме. В другия съвсем логично направихме равен, а тая вечер също толкова логично загубихме. Срамота е да владеем топката по 75+% и да създаваме по 2-3 положения на мач. Единственото положително е, че всички са махнали брадите и вече не сме като някакъв арабски отбор.

Профил

Цар
Аватар
Online Онлайн
Публикувано на: 26 Сеп 2018 22:29

Брат Леганéс в общи линии ги чувам за пръв път :o

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2018 00:00

Ами това беше 5тия мач между двата отбора в историята :D Кой знае по какви дивизии са дълбали доскоро.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2018 14:52

Бе мани, няколко познати у фейсбук се скъсват да споделят за Божинката и други простотии и се радват, че сякаш са взели победата със собствени голове и положения :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2018 00:33

Това е първия мач за сезона, който не успях да гледам :?. Ще гледам някъде обширен репортаж.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 08 Окт 2018 08:05

Междувременно Арсенал преживява прераждане под новото ръководство. Девет поредни победи е доста добър показател. Вярно, срещу далеч по-слаби отбори, но в предходни години и в такива мачове щяхме да загубим по някоя точка. Трябва да се отбележи, че и Венгер остави много силен състав след себе си.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2018 09:52

Ами победите на Арсенал са нещо логично. Нелогичното за мен е защо толкова дълго я търпяха тая багета...

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2018 23:39

Защото за всеки изхарчен долар, изкарваше поне 4. Изкарваше много пари, и аз да бях шеф и аз нямаше да го сменям.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2018 23:51

Години наред Арсенал се оправдаваха, че не печелят титли, с изплащането стадиона си. Изплатиха стадиона, неуспехите продължиха. След това започнаха да обвиняват огромните инвестиции на челски и араб сити за неуспехите си, но за тяхно съжаление се появи Лестър и ги затапи. Чак тогава явно се усетиха, че за да има успехи, трябва да има промяна.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2018 19:38

Френският господин, дали поради затъпяване от възрастта или дядовски инат, съвсем отказваше да приеме тенденциите от последните 5-7 години и да ги приложи. И не говоря само в спортно-технически аспект, ами дори и откъм комуникация и психология спрямо футболистите.

Както в края на миналия век самият той е бил иноватор за английския футбол (напр. въвеждайки стандартните за днес строги хранителни режими на тогавашните пийняци, пушачи и любители на фиш ен чипс или пък вкарвайки техничния футбол в Англия), така днес младите треньори са много по-напред от него и явно не можеше да се справи.

Затова и се притеснявам, че ако Байерн или Реал (както се спекулира от няколко дни) го вземат, може отново да се провали, а твърде много го обичам и не искам да ставам свидетел на нещо подобно

Профил

Цар
Аватар
Online Онлайн
Публикувано на: 11 Окт 2018 15:44

При всички положения Байерн ще вземат някого, защото положението в момента е просто плачевно. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2018 21:20

Знаете ли, кое е тъпото на днешния футбол(освен в случая на арсенал, разбира се :lol: )? Че твърде бързо се уволняват треньорите. Ако и през началото на 90те беше така, никога нямаше да сме чували за дрийм тийма на Кройф в Барса. Нямаше да има тики-така, нямаше да има такава школа. Чудите се какво подяволите говори тоя Гипо, нали? Първият сезон на Кройф в Барса е бил наглед провал, отборът изпитвал трудности да се нагоди към неговите идеи (които не били само за на терена, а за цялостно преструктуриране на методите на целия клуб) и президента мислел да го разкара. Кройф обаче помолил за шанс и са му го дали. Избухването дошло през втория сезон, когато машината заработила. В общи линии той е основоположник на днешната Барса, на методите на работа в школата и тн.
Помните ли какво се говореше едно време? От големите футболисти не стават добри треньори. Какво направи Барса? Кройф, Рийкард, Гуардиола, Луис Енрике. В общи линии благодарение на Барса Реал даде шанс на Зидан и видяхте какво постигнаха. Е да, това последното беше малко прекалено като да го давам за заслуга на Барса, признавам :lol:.
Идеята ми е, че благодарение на Барса изчезна този стереотип, което пък е благодарение на един спасил се от уволнение треньор. Също така едно време се смяташе, че треньор на голям отбор трябва да е някой, който е врял и кипял доста дълги години начело на по-малки отбори.
Очевидно тоя метод не работи само в случая на Милан :lol:. Но там се опитват да направят от нищо-нещо, а не става така.

Профил

Цар
Аватар
Online Онлайн
Публикувано на: 12 Окт 2018 12:14

+1, Кройф в Барса промени света на футбола подобно на това как Роналдиньо години по-късно отново промени света на футбола, но този път от позицията на играч.

А Милан.. :lol: :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2018 12:34

Май-малкото, трябва един треньор да е тренирал юношеските гарнитури. Ето сега Анри най-вероятно ще стане треньор на голям отбор като Монако с почти никакъв опит зад гърба си (две години като асистент в нац. на Белгия, където общо-взето работата му е била да дава акъли) и най-вероятно ще се провали. Същата работа и с Гари Невил, който опропасти Валенсия преди няколко години. И това са двама много интелигентни човека, които разбират идеално играта, но хвърлили се в дълбокото.

Профил

Цар
Аватар
Online Онлайн
Публикувано на: 12 Окт 2018 13:27

Монако са безнадеждни в момента :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2018 18:59

iskam_keri_russell написа:
И какво толкова направи Роналдиньо, освен че си падаше голям тарикат в играта си, без задължително това да му е носило успехи за него или отборите му? :roll:

Няма фен на футбола, който да не го харесва, това малко ли е? Роналдиньо имаше феноменална техника, която винаги даваше резултат. Тоест не правеше нещо, с което просто да унижи противника. Неговите чудати идеи даваха отличен резултат. Има циркаджии с много ниско кпд на терена, Рони не беше такъв.
Отделно, това е човекът, когото публиката на реал мадрид аплодираше всеки път, след като е набутал пореден гол на отбора им. За колко такива играчи се сещаш? Единственото лошо нещо свързано с Роналдиньо е това, че след големите сезони с Барса, реши да се отдаде на нощен живот и се наложи да го пробутат на Милан.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2018 20:34

Отделно съм чувал, че Роналдиньо е бил като големия брат на Меси и го е научил на адски много неща, и му е предал опита си (по принцип е практика наложилите се звезди в даден отбор да вземат под крилото си някой тийнейджър с потенциал).
Първият професионален гол на Меси е от негова асистенция

Видеото го изгледайте поне до 1:45 - общо взето показва как първия път като не се получи, как може да направиш копи-пейст на същата ситуация. А с такава прецизност могат да го направят само гениалните футболисти.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 14 Окт 2018 16:56

Прави една регистрация в онлайн платформите и действай. Минусите са че трябва да минеш KYC и ако не се чувстваш комфортно да си предоставяш снимка на личната карта, няма как да се регнеш. И второ - като ти е подръка един такъв акаунт, много по-често можеш да залагаш (и съответно шанса много по-често да губиш)

Профил

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 17 Окт 2018 15:09

Много си щадящ към нашите. Личи си, че не си гледал.
Вчера показаха най-лошата си форма. Абсолютно никакви положения - само един лек удар на Ивелин Попов по земя, който вратарят на норвежците използва, за да излезе от дрямката си.
Безобразен Бандаловски - антигерой на нашите. Ако не се опитваше да троши краката на скандинавските нападатели правеше само грешни пасове. Другите защитници не бяха кой знае колко по-добре. Две стопроцентови възможности на домакините не влязоха по чист късмет. Тигъра беше солиден на вратата, но като останалите не му помагат головете бяха въпрос на време.
Халфовете и нападателите бяха дупка. Никаква комуникация, сякаш гледаш два отделни отбора, които нарочно си пречат. Тръгват да печелят терен и веднага ги надбягват. Отнемат ли топката, задържат за малко и губят. Остава един пас към някой, който да завърши, и нашият ще вземе да избърза и бие точно в противников защитник, който не знае откъде му идва.
Ивелин Попов и Краев наистина опитаха да променят нещата, но няма положения. ЕДИН корнер за целия мач, едно опасно центриране в наказателното поле - два шанса нещо да покажем... не, корнери не знаем как се бият, а за центриране нямаме висок играч, който да придвижи топката в мрежата. Краев като видя, че няма да пипне топката, взе да финтира сам цялата им защита и това беше от него.
Лошото е, че тази победа беше може би най-необходима, защото норвежците показаха открито неуважение към нас - българите сме били такива-онакива. Джошуа Кинг беше такъв манипулатор, че дори Петела не се въздържа да го "жегва" във всеки удобен момент. Ако си беше вкарал положението, позорът щеше да е пълен.
И сега какво? Норвегия първи в групата, изпъчили гърди, сякаш са Франция, а нашите национали могат да получат последен стадий рак само ако погледнат коментарите, които се пишат за тях в момента. Ако това унищожи и малкото самочувствие, което отборът има, ще се върнем бързо на трето място в групата и няма да се оплакваме дори. Стискам палци за тях до самия край, но това беше златна възможност норвежките медии да извършат харакири. Вместо това едно чернокожо лайно на име Джошуа Кинг е напуснало стадиона с широка усмивка.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com