Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
Публикувано на: 01 Окт 2018 21:39

В Гърция съм бил на море на 2 места досега (Тасос и Лептокария) и на двете плажовете бяха по-скапани от средностатистическите български, но това е малка извадка, явно съм попаднал на кофти плажове. В България, почти навсякъде по Черноморието където съм бил (предимно южното), имаме прекрасна природа и плажове! За обслужване не съм особено претенциозен, стига да мога да се наям и напия за някакви нормални цени, което мисля, че в БГ се покрива. Основният ни проблем е шибаното презастрояване...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2018 00:40

Самият пясък в Гърция е по-кофти от нашия, но всичко друго е в пъти по-добро от тук (не като природна даденост, а като фактори, които зависят от човека).

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 03 Окт 2018 16:37

The Arrow написа:

@denik, ти вече ли няма ли да минаваш Хамо по постове бе :lol:

Бе като гледам, Волтажа май скоро ще ни мине и двамата с него :Д

------------

Gipo написа:
Самият пясък в Гърция е по-кофти от нашия, но всичко друго е в пъти по-добро от тук (не като природна даденост, а като фактори, които зависят от човека).

Мене ме кефеше едрия пясък, щото после не се налага да го чистя 10 мин от космите на краката си :lol:

--------

За тези, които живеят в София - видяхте ли ремонта на Графа? :lol: :lol: :lol:

Дето се вика, баш са го правили с обратното на хуя

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2018 16:56

toq_ot_star_wars написа:
denik написа:
Дето се вика, баш са го правили с обратното на хуя

не, това не се вика никъде, а ти си го измисли току що.

И сега ще се налага да обясняваш какво значи и какво имаш предвид. :lol: :lol: :lol:

Няма как да казваш, че не се вика никъде, щото не си бил навсякъде :lol: Може би е локален лаф явно.
Мисли абстрактно, означава че са го направили по възможно най-грешния начин :Д

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2018 17:31

toq_ot_star_wars написа:
момци, малко доста спешен и важен въпрос, чийто отговор е с огромно значение за мен:
Какво ще рече когато звъниш на Мтел-ски номер и се случват съответно тези неща:

1) Абсолютно никакъв сигнал, нито свободен, нито зает, просто дисплея седи на "Dialling"...

2) Машината отсреща казва: "Входящите повиквания към избрания номер са ограничени."

Не става дума за един и същи номер.

За 2) това не се ли случваше, когато другия човек е с изключен тел/без обхват/не си е платил сметката и са му изключили услугите?

А при 1) май и на мене ми се е случвало и след повторно набиране се е оправяло, най-вероятно бъг

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2018 10:03

Лафът, който използва Деник и аз не го бях чувал, но нямаше и нужда да го превежда, принципно.
В момента в медиите се обвинява изпълнителя, а ситуацията е съвсем друга. Обществената поръчка е била със срок до май-март догодина и като човек, който се е занимавал много с тоя тип работа, знам, че изпълнителя от самото начало е гласил нещата да приключат тогава. Проблемът идва в момента, в който това светило кметицата решава, че ремонтът трябва да е готов половин година по-рано. Изпълнителят е бил отделил определени ресурси за това, защото такъв договор е подписал. Вероятно е имал и други договори, които да действа успоредно. Натиснали са го, наложило му се е да наема подизпълнители под масата и всичко е станало набързо, накриво и... с обратното на хуя :lol:.
В общи линии трябва да си пълен галфон, за да решиш, че изпълнителя е имал няколко десетки работници в излишък и да ти скимне да съкратиш срока от 1г на 6м, не малко време след като вече е започнала работата по предварителен план.
А това, че изпълнителят може да е некадърен е един съвсем отделен въпрос.
Но бъдете сигурни, тая година зимата пак ще ни изненада и тепърва ще трябва да се чистят каналите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2018 12:22

Отдавна не мога да понасям тази гнусна пача Фандъкова, поради хиляди причини, но ако това е вярно е още една причина. Кога и свършва мандата на тая? Сигурен съм, че няма да я преизберат, не сме толкова малоумни.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2018 13:35

Der Meister написа:
Отдавна не мога да понасям тази гнусна пача Фандъкова, поради хиляди причини, но ако това е вярно е още една причина. Кога и свършва мандата на тая? Сигурен съм, че няма да я преизберат, не сме толкова малоумни.

Следващата година са кметските избори.

Профил

Публикувано на: 05 Окт 2018 20:28

Аз пък след повече от две седмици у нас, излязох ей така, да се пораздвижа, и бях подложен на "бомбардировка" от заря по случай празника на града :!: И под "бомбардировка" искам да кажа - егати шумната и мощна заря, която на всичкото отгоре падаше над главата ми :shock: След втория взрвив си запуших ушите и го ударих на бяг към безопасна част от площада.
Някакъв пък пич по-нататък по пътя свиреше на електрическа китара Sultans Of Swing от live-концерта на Dire Straits, Alchemy Live версията и направо ме разгемби, след това изпълни богат асортимент на Pink Floyd :!: Егати маниака :shock:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2018 23:09

Лафа, който ползва Деник, беше за пръв път използван във форума от Влад, по повод на някого - "толко си грозен, като че ли си правен с обратното на хуя", така също и " все едно си правен, когато на баща ти най-не му се е ебало" :lol:

Иначе тва със стоенето вкъщи, не е полезно момчета, лекувайте се, намерете си авери, хоби, звучите тъжно за млади хора...

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2018 23:44

Мда, аз като цяло един-два пъти в годината се кефя да си правя един ден, обикновено някоя неделя дето изобщо не излизам от нас, ама да не излизам от нас повече от един ден не си го представям.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2018 00:00

То не просто не е полезно, то е мега вредно :)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2018 10:39

Искам да подпитам нещо - някой от вас музикални маниаци дали има грамофон, има познати с грамофони или се интересува?

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2018 10:03

Пичове, забравих да спомена, че ПЦМ беше спомената в списание Форбс от миналия месец, във връзка с това как основателя на една фирма се е вдъхновил да учи програмиране като попаднал на някаква платформа за разработка на игри от дисковете :D

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 08 Окт 2018 13:03

Дидо, какво те интересува за грамофоните?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 09 Окт 2018 12:40

Накрая ще те кръстя "Hight_Voltage" и ще ти забраня смяната на ника...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2018 13:08

Аз пък не виждам какво му вредното, тъжното и т.н на това да си седиш вкъщи. Има си просто такива хора които ги кефи да са си в стаята - да си четат/гледат неща от интернет които си ги кефят, да си практикуват там някакво хоби или даже да си работят от вкъщи. Какъв е проблемът?

Да в един момент, да кажем след седмица-две, може да започне да става психарско, и тогава да излезеш да се разкараш из парка примерно, или пък да се видиш с някакво аверче и т.н.

Не е казано че задължително всеки трябва да е част от някаква тайфа и да ходи по кръчми.

И аз като един по-интровертен тип, винаги съм се дразнел някой като започне да ми дава наклон на хуя, да ми казва кое било нормално, като самия той примерно е далече от моите представи за нормалност.

В крайна сметка всичко което те кефи и не ти вреди и в същото време не вреди на никой от околните е нормално, независимо кой какво мисли, какви са тенденциите, кое е прието от обществото и т.н.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 09 Окт 2018 18:31

Вредното на това да си седиш вкъщи за дълги периоди е, че създава социална тревожнист и те настройва допълнително да избягваш социалния контакт.

Дори елементарни интеракции с касиерката в магазина могат да се превърнат в източник на подсъзнателно или направо съзнателно притеснение.

Има разлика между интровертността, която представлява просто удължен период на почивка от социален живот, воден иначе с желание и откровеното нежелание за смесване с други хора по принцип.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2018 20:13

Маце Борко написа:
Вредното на това да си седиш вкъщи за дълги периоди е, че създава социална тревожнист и те настройва допълнително да избягваш социалния контакт.

Дори елементарни интеракции с касиерката в магазина могат да се превърнат в източник на подсъзнателно или направо съзнателно притеснение.

Има разлика между интровертността, която представлява просто удължен период на почивка от социален живот, воден иначе с желание и откровеното нежелание за смесване с други хора по принцип.

Абсолютно така е, по-точно не може да бъде казано. Аз самият съм чувствал това (социална тревожност) и изпадал в тези ситуации(с продавачката :D ), но си говорим за наистина бая време затворен вкъщи, примерно месец или повече.

Но ставаше дума че ако се разкарвам навън примерно два пъти в седмицата, не мисля че е толкова тревожно, не съм съгласен че ако не си всеки ден с тайфата значи си асоциален аутист :D

Може би времето "изолация" което започва да става вредно варира за различните хора - за едни половин час, за други - половин година, знам ли... аз съм си намерил моето :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Окт 2018 00:53

Отделно - атрофията е възможна и при младите хора :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: