Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Авг 2018 09:10
Нямам думи, Волтажа почна да се кефи на сик
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Авг 2018 10:58
От една страна е добре, че не се е хвърлил да симпатизира на ФК Кренвирш, но от друга страна тепърва да станеш фен на Славия е като да пропушиш за първи път на 30 години - пълна тъпащина
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Авг 2018 11:55
Gipo написа: От една страна е добре, че не се е хвърлил да симпатизира на ФК Кренвирш, но от друга страна тепърва да станеш фен на Славия е като да пропушиш за първи път на 30 години - пълна тъпащина Ама той вече симпатизираше на фк кренвирш то и аз донякъде де...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Авг 2018 12:47
В интерес на истината като малък (трябва да е било '95-'96, защото си спомням че спечелиха и купата, и А група) и аз се кефех на Славия, не знам защо, но сега поне от някаква регионална солидарност афиширам за Дунав и Лудогорец, щото все пак за пръв път откакто изобщо съм жив нещо от забравения от бога север на китната ни държавица изобщо успява да се конкурира с каквото и да било от столицата.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Авг 2018 13:23
Ee Литекс имаха своите силни години... но завършиха като цска
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Авг 2018 17:07
Точно в тоя цитат не виждам кво му е интересното...
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Авг 2018 21:49
Gipo написа: От една страна е добре, че не се е хвърлил да симпатизира на ФК Кренвирш, но от друга страна тепърва да станеш фен на Славия е като да пропушиш за първи път на 30 години - пълна тъпащина tova otiva v podpisa mi direktno mochmeta, ima li shans da si govorim za evropeiski futbol tuk smls, premier league, serie A, primera division ili da si hodq
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Авг 2018 21:52
Ashkenazi написа: Мен най ме кефят ВИС2 и Мултигруп
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Авг 2018 23:17
Мастър Люх написа: mochmeta, ima li shans da si govorim za evropeiski futbol tuk smls, premier league, serie A, primera division ili da si hodq Гледам ги и трите. Вчера Интер До момента Висшата лига се движи доста предвидимо, в Серия А се борят със зъби и нокти, а в Ла Лига все още набират скорост, но хаха, Диего Коста
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 21 Авг 2018 20:39
Положението с демокрацията е, че който от където е могъл - от там се е финансирал. *** Иначе за мен това е може би единствения бг стойностен рап албум, който има висококачествено съдържание - както аранжименти, така и текстове. Изобщо и да искам нямам какво да кажа срещу него. И не го казвам от носталгия - аз до преди година не знаех кой е тоя, чух го преди шест-седем месеца за сефте.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 22 Авг 2018 03:46
http://kanal3.bg/news/11503-Nov-hit-poshturi-Varna-%2528Video%2529Освен песента "Самоубийство" другото е точно каквото може да очаквате от човек без музикален талант. Но Варна пак доказва че е столица на бг хип-хопа.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 22 Авг 2018 09:19
Всяко едно от парчетата ми допада откъм аранжимент, може би с изключение на кавъра и инструментала на "Самоубийството". Друг е въпросът дали аранжиментът е изцяло негово дело: Цитат: Крун QY изказва благодарности на: Димитър Савов (бръмбара), музиКален педагог Сашка Парушева, Сергей Иванов (Дорса), Албена Христова, Николай Иванов,
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 22 Авг 2018 11:05
Видях го. Смятай кво щеше да е без нея Римуването на "въглен" с "въген" и на гласни да си остане в 96та.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 22 Авг 2018 11:31
В действителност някои словосъчетания са лишени от смисъл. На прима-виста се сещам за "духовната мъртва храна", което беше употребено за пликовете с лепило, които децата дишали. Ем...
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 22 Авг 2018 18:35
Валентин I написа: Мастър Люх написа: mochmeta, ima li shans da si govorim za evropeiski futbol tuk smls, premier league, serie A, primera division ili da si hodq Гледам ги и трите. Вчера Интер До момента Висшата лига се движи доста предвидимо, в Серия А се борят със зъби и нокти, а в Ла Лига все още набират скорост, но хаха, Диего Коста ti pak ot koga podkrepqsh kashnite ue
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 23 Авг 2018 12:24
Мастър Люх написа: mochmeta, ima li shans da si govorim za evropeiski futbol tuk smls, premier league, serie A, primera division ili da si hodq Аз следя само примера и нищо друго. Барса имат ултра състав, но никога не съм ги виждал да започват сезон толкова уморени. Президента е педал и купува бастуни, а мега талантите от школата бягат. Като изключим огромното притежание на топката, Барса е тотално различен като стил отбор от преди с Гуардиола, но това има + и -. Плюсът е, че не сме one trick pony, а минусът е, че не сме чак толкова атрактивни. Севилци да се стягат, защото в последно време ни продават само провали . Андре Гомес е на нивото на бг футбола. Трътка с банан.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 23 Авг 2018 21:43
Gipo написа: Мастър Люх написа: mochmeta, ima li shans da si govorim za evropeiski futbol tuk smls, premier league, serie A, primera division ili da si hodq Аз следя само примера и нищо друго. Барса имат ултра състав, но никога не съм ги виждал да започват сезон толкова уморени. Президента е педал и купува бастуни, а мега талантите от школата бягат. Като изключим огромното притежание на топката, Барса е тотално различен като стил отбор от преди с Гуардиола, но това има + и -. Плюсът е, че не сме one trick pony, а минусът е, че не сме чак толкова атрактивни. Севилци да се стягат, защото в последно време ни продават само провали . Андре Гомес е на нивото на бг футбола. Трътка с банан. Е уморени-уморени, пак почнаха с 2 гола на Меси и един на Коутиньо, точно каквото би си и помислил човек.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 23 Авг 2018 22:43
Не, не, виж сега, аз съм малко луд на тема Барса . Гледам им предсезонната подготовка, всички снимки и клипчета от тренировките и тн. Те наистина изглеждат като в края на сезона, а не като в началото на нов.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 24 Авг 2018 13:07
Gipo написа: Не, не, виж сега, аз съм малко луд на тема Барса . Гледам им предсезонната подготовка, всички снимки и клипчета от тренировките и тн. Те наистина изглеждат като в края на сезона, а не като в началото на нов. И аз ги следя, но наистина нямам база за сравнение с предишни години защото тогава не съм бил толкова зарибен. Все пак вероятно е защото голяма част от тях са си пръснали хастара покрай Световното и сега наистина са разнебитени от всякъде.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 26 Авг 2018 01:59
Днес видях нещо, което не бях виждал от много години (а в Испания никога). Селското отборче валядолид се опита да изкопчи нещо в мача си с Барса като направиха терена негоден за футбол. През първото полувреме положението беше зле, цялата почивка пръскачките не спряха да мокрят, а през второто полувреме вече се играеше в блато. 2ри кръг, а теренът беше толкова ужасяващ. Топката не можеше да тупка от вода, в същото време постоянно подскачаше от неравностите. Пожелавам им тая дива селящина да им излезе през гъза.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|