Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 24 Юли 2018 16:46
Мочмета, можете ли да поствате? 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 24 Юли 2018 17:57
Няма нужда да се притесняваш, вече сме го взели под внимание. 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 24 Юли 2018 20:23
Къци. .
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 24 Юли 2018 20:31
Ashkenazi написа: Какво за Къци?! -_- Редовно яде фъстъци.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 24 Юли 2018 22:38
Има ли нещо по-тъпо от това да спрат wifiто на работа?
Сега, вместо да безделнича ще трябва да работя.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 25 Юли 2018 22:16
Не знам, ама днес сефте ми се случи технически проблем с колата, от както аз я карам. Качвам се, приготвям се да потеглям, спирачката потъва повече от обичайното, чува се изпускане на въздух. Звъняхме по сервизи, утре ще се разбере кво точно е и кви пари ще е ремонта...
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Юли 2018 00:03
Намирам си огледала, капак 3ти стоп и брава за 200 пари (релсите бяха продадени) и просто се утрепа да вали. Успях да сменя капака и стопа за единият час в понеделник където не валише и толкоз.
2 дена по-рано си изчистих фаровете с паста за зъби и номерът наистина работи.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Юли 2018 10:47
Ама отвътре ли ги отваря фаровете или само отвън? По моите има много работа и отвътре, че са с нагар 
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Юли 2018 11:27
Само отвън, жълтото се маха с упорито търкане.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Юли 2018 12:01
Ясно. На мен ми искат около 150лв за двата фара за перфектно почистване на фаровете отвътре и отвън, плюс нанасяне на защитен слой отвън. Виждал съм резултатите от конкретното нещо и ако фаровете са ти оригинални, наистина стават като чисто нови. Не знам, 150лв, за да ти направят оригиналните фарове като чисто нови звучи по-добре от това да дадеш може би малко повечко за два нови фара, ама примерно китайски реплики. Ако беше само отвън проблема, щях да съм се оправил досега, ама...
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Юли 2018 12:27
Каква е тая кола бе, за 150 лева си коригирах предния мост и смених маслото и филтрите. Аз карам 4то поколение поло и за 200 евро има led прожекторни фарове с диоди за дневно каране.
Ако са толкова зле, за 150 лева можеш да си вземеш 2 бормашини със съответните приставки и меки четки за полиране. Пастата за зъби работи като много фина полирпаста.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Юли 2018 17:50
Начи ти си някакъв вундеркинд по неразбиране
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Юли 2018 21:18
Аз го разбрах, ама просто толкова струва тази операция за фаровете на която и да било кола. Няма как да полирам фаровете отвътре, иска се друг тип работа. Специалният лак също няма как да го сложа/намеря.
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Юли 2018 21:39
Така е ако само полираш фаровете отвън с паста за зъби нищо не правиш, защото от UV-то пластмасата много бързо ще пожълтее отново. Трябва си защитен слой срещу UV то за това струва толкова. Гипо споделяй къде е т'ва че ще ми трябва и на мен.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Юли 2018 22:22
Аз да се похваля, още днес ми оправиха проблема, за 200 и нещо лева, около 16:00 вече бях в сервиза, взех си я и всичко е точно. Ако нещо пак ми потрябва(надявам се не, де) там ще ходя нищо че малиновата долина ми е бая далече.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Юли 2018 23:56
Liberty написа: Така е ако само полираш фаровете отвън с паста за зъби нищо не правиш, защото от UV-то пластмасата много бързо ще пожълтее отново. Трябва си защитен слой срещу UV то за това струва толкова. Гипо споделяй къде е т'ва че ще ми трябва и на мен. Първо ми казаха за подобна сума в сервиза на един познат (други работи са ми правили по колата и работят много добре момчетата), но аз реших да проверя на други места и е пак толкова г/д. Сервиза му е на кофти място - Враждебна и гъза му е почти на северната тангента. Ако си навит, ето координати - https://www.facebook.com/rocketmotorsportbg/ Аз там ще си ги правя като свършат летните харчове 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 31 Юли 2018 20:36
Ashkenazi написа: The Arrow написа: Ето това ми трябваше!!! А сега, ето защо точно питах: Преди няколко дни си правех сутрешна разходка в Павлово някъде към 6 часа сутринта, при което по едно време покрай пазарчето премина и се задържа известно време един доста окаяно изглеждащ, невчесан и неадекватен човек (макар и облечен добре и с шапка на главата), който изглеждаше сякаш е на някакви вещества и оглеждаше и разравяше боклуци на земята за.... каквото там е търсил. По някаква причина (звучи безумно, знам...) си казах вътрешно "бе, тоя малко ми мяза на Къци Вапцаров...". Не знам защо и как, но се кълна в това. Единственият ми допир с него и интерес в него някога изобщо е бил заради "Риск Печели..." от едно време, което бтв си беше доста яко предаване, и така и не разбрах защо толкова много хора го оплюваха. Сигурно защото Слави искаше рейтингите в бТВ за себе си и агресивно плюеше Къци в собственото си шоу, за да настрои плебса против него и да го изтика от ефира. Типична българска работа, но това вече е отделна тема...Та, някак си реших в този момент, че този човек по някаква причина ми напомня на Къци... И сега виждам тази статия и как тя доста си пасва с това, на което станах свидетел!! Дали е възможно... ??? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubizn ... 16129.htmlСори, че Блиц...
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Авг 2018 19:48
Волтаж? 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Авг 2018 02:31
Къци е колега веган, но Аз имам само малко по-лошо чувство за хумор ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|