Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Юли 2018 17:01
Да видим... Нямам повече информация от вас. 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 08 Юли 2018 13:26
Най-накрая се престраших да измеря колко харчи колата и съм приятно изненадан. Изминах 571 километра с 40 литра бензин в градски условия, което прави 7/100 с 10-годишно поло на 140 000 километра. Не очаквах такива резултати, особено спрямо работният обем от 1,6 литра.
Това ме вдъхнови да му изчистя фаровете, ама не спря да вали.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 08 Юли 2018 13:30
Това, че е 1,6 му помага да харчи толкова. Ако беше 1,2 да кажем и ако го ръчкаше, щеше да харчи по повече  . Това правило важи още повече за дизелите.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 12 Юли 2018 11:35
значи, независимо, че съм начинаещ шофьор, пешеходците вече яко ме нервят 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 12 Юли 2018 22:47
Ashkenazi написа: The Arrow написа: значи, независимо, че съм начинаещ шофьор, пешеходците вече яко ме нервят  С много неправилно отношение навлизаш в шофьорството. Пешеходецът винаги трябва да е като Бог за теб, дори да е в нарушение. Поради простата причина, че ти разполагаш с един тон допълнителна маса, а той - не. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Естествено, че е така, просто ми е малко напрягащо да чакам да се включа на булевард от странична уличка и в същото някой дето даже не е на пешеходна пътека да ми изскача на пътя и то да си върви и си гледа телефона. Вярно че до сега съм бил пешеходец ама такива изпълнения, поне на места където има хиляда пешеходни пътеки не съм правил.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 12 Юли 2018 22:50
Бе не знам какъв бог, ама тия дето се влачат като охлюви, гледайки си телефоните, как бих ги качвал на предния капак, ако живеехме в някаква анархия... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 12 Юли 2018 22:58
Ами какво ги правим шофьорите, които правят същото (в случая говорят по тях) - те така или иначе си газят 
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 13 Юли 2018 00:24
Аз съм в полза да вкарват по-строги наказания за използване на телефон и шофиране под влияние на алкохол, наркотици и прочие, ама пресичай, бе, на шибаната пешеходна пътека. Откакто карам, съм и трезвен пешеходец, не съм гъз който си влачи детето през натоварен двулентов път като шибаната пешеходна пътека/лежащ полицай комбо е само на 15 метра по-надолу. Че ми свирна и жестикулира.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 13 Юли 2018 00:24
Ма шофьорчетата сте смасово с манталитет на абсолютни олигофрени, изнервени, че ви е хванал някой светофар или че сте принудени да намалите на пешеходна пътека, щото не знаете дали някой няма да мине по нея. Елементарно е - без значенив кой прав и кой крив, при инцидент живота си в общия случай губи пешеходецът. Колкото пъти кола е минавала пред мен докато съм бил на пешеходна пътека, толкова тъпотии не са се изписали в тоя форум. Почнах вече да сигнализирам с ръка като пресичам 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 13 Юли 2018 09:57
Маце Борко написа: Ма шофьорчетата сте смасово с манталитет на абсолютни олигофрени, изнервени, че ви е хванал някой светофар или че сте принудени да намалите на пешеходна пътека, щото не знаете дали някой няма да мине по нея. Елементарно е - без значенив кой прав и кой крив, при инцидент живота си в общия случай губи пешеходецът. Колкото пъти кола е минавала пред мен докато съм бил на пешеходна пътека, толкова тъпотии не са се изписали в тоя форум. Почнах вече да сигнализирам с ръка като пресичам  ти прочете ли ми поста? само да отбележа, на мен много пъти ми се е случвало луксозни автомобили да ми правят път докато пресичам.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 13 Юли 2018 11:45
Нямам идея за какво говориш и тъй като ти повдигна въпроса - длъжен си ти да разясниш. Нямам нищо против да го направиш в темата 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 13 Юли 2018 12:47
Това искрено ме разсмя, щото беше супер неочаквано. Но не, никога не съм го чувал този прякор и май отново си във филма. Името на твой познат какво е?
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 13 Юли 2018 18:15
Понеже Волтажа се оказа ПРАВ, а аз го обвиних във филмарство, отговарям му публично, а не на ЛС. Наистина познавам този човек, с него живеехме в една част на града, която е относително отдалечена от центъра. Пътят започва по склон, постепенно превръщащ се в тегав и доста стръмен баир, който съм качвал всеки шибан ден в продължение на поне 12 години. Както и да е, случвало се е с въпросния пичага да се засечем и да се качваме нагоре заедно, като имам някакви бегли спомени за това как ме е настигал докато се катеря нагоре с думите, че съм много бавен. Възможно е да е казал и "бавен като охлюв", явно е някакъв прякор, който се е зародил и си е останал в главата му. Адската история 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 13 Юли 2018 18:31
Следя този разговор между теб и Волтажния и трябва да ти кажа, че това ми звучи доста праводоподобно ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Само не знам защо го е използвам пред трети човек (още повече, че не е посмял да го използва с теб) ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Вариантите са два - да фамилярничи пред трети човек, че едва ли не ти казва дори така вместо по име, или просто е искал да те уязви - незнайно защо ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Но все пак оставам с впечатление, че просто пичът си е малко нетактичен и така ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 14 Юли 2018 16:49
Да се върнем на нещо по-важно - кой е Кери Ръсел?
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 14 Юли 2018 23:51
В тази връзка, без да целя да дигам акциите на Волтажа, ама една позната точно днес ми се оплакваше от чистачката във фирмата, в която работи 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 15 Юли 2018 00:28
Волтаж, можеш да си сложиш цитата на Морко в подписа ти  Аз, между другото, пак да го питам Морко дали ми е прочел поста, после да си прочете неговия и да каже дали имат нещо общо 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Юли 2018 11:20
Аз пък веднъж си намерих пари на улицата не случайно. Знаех, че ще са там и съвсем запланувано отидох и си ги взех.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Юли 2018 11:24
Gipo написа: Аз пък веднъж си намерих пари на улицата не случайно. Знаех, че ще са там и съвсем запланувано отидох и си ги взех. 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2018 12:41
Моля те, недей! Каквото и да напишеш, все ще е tmi 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|