Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Юли 2018 22:42
Ashkenazi написа: Какво ще рече "черна станция" ? Това не е заяждане, просто за пръв път чувам израза и съм любопитен. Черни станции са коментатори, които коментират само негативните страни на даден отбор, вместо положителни страни на другия отбор. Такива, които ако някой няма ден, ще го убият с камъни с клишета и тъпизми. По-нагоре бях дал пример с мача между аржентина и хърватия - целия мач коментираха как е възможно двукратен световен шампион да пада с 3:0, сместо да кажат колко са силни хърватите. Сякаш за първи път гледат мач, в който се случа подобно нещо и сякаш не виждат, че просто аржентинския футбол вече няма капацитета за нещо повече. В същото време английските коментатори говорят с възхита за всяко хубаво нещо, което се случва на терена и се кефят на самия мач, вместо да солят по някого. Та това имам предвид под черна станция
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Юли 2018 23:14
Всичко сложих, въпросът е че и аз лично се изкефих на японците и то доста - определено принудиха белгийците или да покажат пълния си потенциал в ограничен таймфрейм от малко под полувреме (нещо което доста грандове фейлнаха до момента) или просто да се прибират насам. Евала, може би един от най-добрите мачове от финалната фаза до момента, свинщина до последната секунда
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 03 Юли 2018 22:57
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 04 Юли 2018 07:28
Доколкото знам за да е автогол, трябва топката преди отклоняването й да не се е насочвала към вратата. Тоест автогол има само тогава, когато ако не е била намесата на защитника е нямало да има гол. Ако топката така или иначе си е влизала, и той просто я е вкарал малко по-встрани, е провалено спасяване и не е автогол.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 04 Юли 2018 09:02
Аз пък съм точно на обратното мнение - мачът несъмнено в един момент тотално деградира в някаква циганска свада, но малко след това темпото рязко се повиши и когато в последната минута на продължението колумбийците спечелиха първия си корнер за мача, те просто го реализираха. Англичаните на свой ред изобщо стигнаха до там само заради дузпата. Не реализираха нищо от същество, играха точно толкова слабо, колкото сме свикнали, и по моему определено не заслужаваха победата. Направо не мога да понасям, като нещата опрат до дузпи, и дано шведите ги очаткат. За мачът с Япония казвам "може би" само защото като цяло в крайна сметка се случи, това което се очакваше. Ако Белгия бяха повели с 2:0 и японците дори само бяха изравнили до 2:2 и после бяха били на дузпи, какво остава пък да бяха обърнали с 3:2, тогава несъмнено щях да кажа, че това е най-добрият мач от осминафиналите. Сега по-скоро съм разочарован, че не спечелиха, макар и да бях за Белгия, но ако не друго то поне принудиха белгийците да покажат на какво са способни.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 04 Юли 2018 10:32
indigo даде точното определение за автогол
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 04 Юли 2018 16:19
Шест от осем отбора на осминафиналите - европейски. Два южноамерикански.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 04 Юли 2018 20:09
Ashkenazi написа: Gipo написа: indigo даде точното определение за автогол Нима? Изстрелът на Швеция определено не изглеждаше сякаш влиза. Напротив - отиваше право в ръцете на швейцарския вратар. Е ама нали е било в очертанията на вратата? Няма значение, че е отивало в ръцете на вратаря.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 06 Юли 2018 17:56
Но пък паднаха закономерно
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
indigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 06 Юли 2018 18:48
Бразилия срещу Белгия. За европейците съм в такива положения, ама сигурно 2:1 са шансовете на Бразилия. Ще стискам палци!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 06 Юли 2018 19:18
Ashkenazi написа: Мач, в който Уругвай се биха сами, допускайки два абсолютно идиотски гола, и пропускайки доста свои 100%-ови положения. Тъпо, но това е футбола. Е човек, мачът беше предрешен - Франция, най-младият и обещаващ отбор със смъртоносното комбо Гризман/Мбапе, срещу Уругвай без Кавани. Как да стане Те бяха по-слаби и от Аржентина, а французите дори показаха по-стабилна игра в защита от всеки предишен мач и особено последния, което определено ги прави един от моите фаворити за титлата. Да видим само какво ще стане с останалите ми фаворити, но ебати тъпотията да ги наръчкат и всичките в един и същи бракет на всичкото отгоре. Финалът за мен ще се реши още на полуфинала и вероятно ще бъде Неймар/Коутиньо срещу Гризман/Мбапе, но ще видим.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 06 Юли 2018 20:34
БЕЛГИЯ ! ! !
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 07 Юли 2018 00:13
Окей, днес ще разберем другите два отбора, които ще са на полуфинала на Евро 2018...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 07 Юли 2018 00:24
Оф, дано хърватите приключат мъките ни и отстранят руснаците
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 07 Юли 2018 15:15
Ashkenazi написа: Валентин I написа: Е човек, мачът беше предрешен - Франция, най-младият и обещаващ отбор със смъртоносното комбо Гризман/Мбапе, срещу Уругвай без Кавани. Как да стане Не съм сигурен дали ме/се ебавате, или наистина нямате елементарна преценка, но да наричате абсолютно равностоен мач, като игра и положения, в който Франция някак си съумя да вкара два безумно абсурдни гола, докато Уругвай просто немА същия късмет, "предрешен" и "закономерна загуба за Уругвай"... Помислете пак. Какъв късмет бе брат, просто таранът го нямаше, какво повече има да се обяснява Не знам как изобщо ги гледаш тия мачове, беше супер очевидно че завършването на създадените положения куцаше поради очевидната липса на Кавани в нападението. Суарез е много солиден, дори вероятно по-солиден от Кавани, и двамата са способни на неимоверни издевателства, но в отсъствието на едното звено французите просто можеха много лесно да ги обезвредят, това е. Отделно за каква нелепа грешка от страна на вратаря на Уругвай, то просто е смешно на такова равнище и на четвъртфинал на световното първенство по футбол да наблюдаваме такива изпълнения. За втория мач просто мога да кажа само: БЕЛГИЯ ! ! !Белгия просто перфектно си изиграха картите, а автоголът беше просто гениален. В последствие Дъ Бройне съдра мрежата и в рамките на 30 минути хората си изпекоха нещата и в следващите 65 се отдадоха на плътна защита, която даде резултат. End of story. Неймар и Коутиньо бяха силни, както и се очакваше, просто Куртоа, червеното ферари Лукаку и Де Бройне + Чадли и Фелайни бяха твърде много за тях. PSДа му мислят.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 07 Юли 2018 19:00
Е извинявай много, ама сравнен с футбола на Швеция си беше направо атрактивен, макар и спокоен, да не говорим че това си им беше една от най-чистите победи на тия бастуни англичаните. Пък и те имат само млади и нечувани, но кадърни момчета, което предвид всичко което сме виждали от английския национален отбор от 1990 досега си е направо постижение. Успех им пожелавам, но при изроди като Белгия, Хърватия и Франция не бих се надявал на кой знае какво.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 07 Юли 2018 19:54
Ashkenazi написа: denik написа: Русия - лесни противнци, много допинг Португалия - Ронката ги носи на гърба си Нигерия - много 50/50 - ужасен първи мач и стабилен втори (скучен, но свършиха работата) Сърбия - вчера 1 полувреме като голям тим, 2 полувреме като бг тим. Няма да ги бъде
Пфхаахаххахаха !!! Откъде да започна... Русия - от години те знам че си платено тролче на герб, но това което го написа беше просто жалко... Русия изнасилва противниците си повече отколкото Червената армия ги изнасилваше след 43та, а ти там викаш че били "лесни противници" и че били на вещества, сякаш всеки друг отбор не е... Португалия - "Ронката" може и да е този, който вкарва, но всеки, който си мисли че именно и само той ги носи, като междувременно пренебрегва целия останал отбор, който също е пълен с класни европейски футболисти, е адски заблуден. Абе алооо!! Това е настоящият европейски шампион ве, ей! Нигерия - ей го и тоя расистче... "Ужасен първи мач", в който Хърватска се измъчи супер много да им вкара два мега калитарски гола ли?? Сърбия - ще видим. ;] --- Жалки мнения имаш като цяло. Нямам търпение да стигне до следващите си фази турнира, за да се окаже колко много грешиш за почти всичко... Остана само Русия... Сега ще видим Иначе не съм чел темата от последния ми пост, но като цяло - ебати якото световно! Белгия гърмеж! едит: сега видях по-горе за хърватите - еми да, срещу Дания почти показаха балканщината си, но изкараха мача... Но и датчаните изненадаха адски много с бясната преса и беше много атрактивен мач
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 08 Юли 2018 00:16
Руснаците отпаднаха, световното не е съвсем обречено.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 08 Юли 2018 11:14
Головете на руснаците ме изкефиха доста повече макар и втория на хърватите пак да беше стабилен, но се радвам че вече доста underwhelming хърватите все пак надделяха в дестройърския си екип, и по някакъв начин това си бяха заслужени дузпи мамка му и беше още по-безумно, че и двата отбора дойдоха от дузпи от предния кръг..
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 08 Юли 2018 12:03
Модрич, Ракитич и Манджукич пак доказаха недвусмислено, че са част от европейския футболен елит
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|