Der Meister написа:
Юнак - най-много ми хареса - най-голям екран, трибуни срещу екрана, които създават атмосфера като на стадион и евтина бира (1.8 лв. наливна Ариана).
Колодрума - по-малък екран, далече от масите, по-малка видимост спрямо Юнак, по-скъпа бира (май към 2 и нещо-3 беше наливното), безсмислено голямо празно пространство, което създава неприветлива атмосфера.
Южен Парк 2 - масите не гледат срещу екрана а настрани, което е супер малоумно, всичко е скъпо (няма бг бира, само вносни за по 3-4 лв.) и като цяло пак не толкова яка атмосфера като Юнак. Но пък разплащането става с карти срещу депозит, което е модерно и удобно измислено, тъй като се спестява чакане по опашки (не чакаш за ресто а-у).
Ами хайде на Юнак. Как е точно адреса, че не съм сигурен дали историческия стадион и сегашното фенско сборно място са един и същи обект? Съответно и къде и кога точно да се видим и познаем, нека не е на място че ще има тълпа.
Иначе мога и тази, и другата събота. Само трябва да знам поне ден по-рано, за да мога да си преценя дали да пътувам за уикенда. А и 5 души да се видим за мача, пак е кеф. Май баш ядрото, метялюгите от резерват Северозапад, няма да присъстват, пък аз нямам социалната мрежа да ги издирвам. Ако има някой по-малко отшелник от мен да издирва хора индивидуално, нека го направи.