Автор |
Съобщение |
jacky
|
|
|
|
Заглавие: Мъжко сако, какво? Публикувано на: 05 Юни 2018 11:05
|
|
|
|
|
Samoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мъжко сако, какво? Публикувано на: 05 Юни 2018 15:17
к'во значи да го сглобя бе, бако, т'ва да не е лего конструктор. иначе - http://www.sofiaoutletcenter.bg/muje/drehi/sakaпреди време си взимах от тук, доволен съм.
___________________________________ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мъжко сако, какво? Публикувано на: 05 Юни 2018 19:57
Ashkenazi написа: втф балният сезон не мина ли вече? Костюм само на балове ли се носи? Иначе винаги съм смятал, че е адски грозно панталона и сакото да не са един и същ цвят. А щом ги купуваш отделно със сигурност няма да са.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Мъжко сако, какво? Публикувано на: 05 Юни 2018 21:40
https://www.andrews.bg/bg/category/sakaЗабрави за термина народни цени и мъжки костюми. Хубавото е че освен ако не си няква свиня, един костюм ще ти държи ако не до живот, то много близко.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мъжко сако, какво? Публикувано на: 05 Юни 2018 23:43
Andres и Desizo Monni
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
jacky
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мъжко сако, какво? Публикувано на: 06 Юни 2018 09:15
Omega-x написа: https://www.andrews.bg/bg/category/sakaЗабрави за термина народни цени и мъжки костюми. Хубавото е че освен ако не си няква свиня, един костюм ще ти държи ако не до живот, то много близко. Мислих си, че тук няма да намеря такива селски мнения като твоето.
|
|
|
|
|
jacky
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мъжко сако, какво? Публикувано на: 06 Юни 2018 09:18
В крайна сметка снощи разгледах в сайта на теодор https://teodor.bg/saka и си харесах сако и мисля да отида да го пробвам, има наистина хубави, а и изглеждат качествени Благодаря на всички, които се включиха в темата!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мъжко сако, какво? Публикувано на: 06 Юни 2018 11:55
Сако за последно съм си взимал на пиер кардин за около 250 лева, а костюм на кардучи преди около година и нещо за около 600 лева, много добри и двете.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мъжко сако, какво? Публикувано на: 06 Юни 2018 14:22
Костюмът за моя бал го намерих за общо 30 мин, а тогава нямаше подобни неща в нета. Обувките отнеха 1 час, защото беше трудно да намеря нещо 46+номер, което да се връзва с останалото. От тогава не съм носил костюм и се надявам, че освен на сватбата ми някой ден, няма да се налага и да нося повече
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мъжко сако, какво? Публикувано на: 06 Юни 2018 16:08
Gipo написа: Костюмът за моя бал го намерих за общо 30 мин, а тогава нямаше подобни неща в нета. Обувките отнеха 1 час, защото беше трудно да намеря нещо 46+номер, което да се връзва с останалото. От тогава не съм носил костюм и се надявам, че освен на сватбата ми някой ден, няма да се налага и да нося повече Що бе, не е ли е яко да се издокарваш малко по-така, от време на време ?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мъжко сако, какво? Публикувано на: 06 Юни 2018 19:54
Ами.. не
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мъжко сако, какво? Публикувано на: 07 Юни 2018 10:50
Мен ми е кеф понякога да се нося със спортно-елегантна риза и сако в същия стил, естествено ризата в дънките и с подходящи ежедневни обувки, не виждам нищо лошо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мъжко сако, какво? Публикувано на: 26 Окт 2018 11:21
iskam_keri_russell написа: Der Meister написа: Иначе винаги съм смятал, че е адски грозно панталона и сакото да не са един и същ цвят. Това е супер много според зависи. За ходене по интервюта и определени типове работа? Предпочитаемо е един и същ цвят. За всичко останало -- не е нужно да са един цвят, стига цветовете да са комбинирани добре. Подкрепям мнението, даже в последно време като че ли тенденцията е да се комбинират различни по цвят сако и панталон. Иначе съм +1 за https://desizomonni.com/
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Мъжко сако, какво? Публикувано на: 26 Окт 2018 17:00
Костумчета и сакенца се носят само ако работата ти го изисква... Иначе не е библейско. аз на работа си ходя по анцунг (даже "неофициален" с ластици на глезените) Костумчето от бала съм го ползвал няколко пъти по некви сватби, но вече нито ми става, нито ходя на сватби, а и честно не ми пука за да се наглася толкова много. Най-официалното което си позволявам е риза с дънкито
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|