Остават няколко дни до Е3,чакате ли новини за някоя игра?Напоследък изложението,като че ли позагуби блясък и влезе в сянката на геймском,обаче тази година се очертава изключително силна.Аз лично чакам да видя какво става със антем,киберпънк и старфийлд.
За антем съм със големи очаквания.Като оставя настрана факта,че съм фен на BW,инфото досега ми дава всички основания да харесам играта.Андромедата,при все всичките си проблеми,откъм комбат ми хареса страшно много и предвид,че антем ще предложи подобрена версия на този комбат,за мене задължителна покупка.Все пак предстои да видим как ще бъдат реализирани монетаризацията,историята,персонажите,прогреса,итемизацията,какъв свят ще са изградили BW.Има доста скептицизъм по тези въпроси,но предвид факта,че по тази игра е мобилизиран целия им ресурс(даже персонал от проекти,като андромеда,батълфронт,драгън ейдж,swtor) включително доста писатели и също,че това е последния им шанс да направят нещо голям,си мисля че резултата ще е добър.
Сега за киберпънка.За него с най-голямо любопитство очаквам да видя,каква игра всъщност ще бъде.Поляците са абсолютни майстори и цялата поредица за вещера ми е супер любима,което е гаранция за нещо изключително.притесняват ме обаче слуховете,че играта ще е ФПС,което ако се окаже истина,не знам какво ще си мисля.Хайпа около играта е ненормален,обаче май повечето хора очакват уичър-а във киберпънк вселената и ако играта не се окаже това,хайпа може да се превърне във хейт.
И последно за старфийлд.За нея се знае още по-малко и от киберрпънка.Проект на бетесда,носят се слухове,за мащабен проект,космическа сай-фай опера,много раси,космически кораби и т.н.Колко е истина това обаче,не се знае,даже има мнения,че въобще няма такава игра.Все пак ми се иска бетсда да извадят нещо такова на масата,сигурен съм,че могат да направят невероятна игра.
Кажете и вие нещо,за кое следите?
Sentry
Заглавие: Re: E3 2018
Публикувано на: 05 Юни 2018 00:25
Моите очаквания за e3 са леко странни. Spiders са ми едно от любимите по-малки студиа след като се измъчих през Bound by Flame и наистина харесам Mars War Logs и Technomancer сега с нетърпение чакам да видя какво ще покажат от Greedfall. Очаквам и Microsoft да покажат две игри, които са им нещо като ексклузиви - Ashen и Outward. Храня и някакви надежди Amazon да покажат The New World или Perfect World да обявят официално MMOто си по Magic The Gathering, което се разработва от Cryptic. И освен това ще ми е интересно да видя нови IPта и инди игри.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2681 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 05 Юни 2018 01:03
Eee изпреварихте ме с темата тази година, тъкмо мислех вчера да я направя
@moroel
Цитат:
За антем съм със големи очаквания.
rip bro
Цитат:
за мене задължителна покупка
EA ти благодарят с пълно сърце
Цитат:
Все пак предстои да видим как ще бъдат реализирани монетаризацията,историята,персонажите,прогреса,итемизацията,какъв свят ще са изградили
Цялата игра е изградена върху модела за монетизация. Все пак ще бъде live service
Цитат:
по тази игра е мобилизиран целия им ресурс
Това само ще направи провала им по-голям
Bioware от години вече не са студиото, което бяха. EA само чакат да продадат играта благодарение на хайпа и след това ще добавят Bioware към онази мийм картинка с убитите студиа
Иначе аз съм хайпнат за Cyberpunk 2077, независимо какъв жанр ще е. Отделно Halo 6 и най-накрая пц портове (колекция) на старите Halo игри за PC. След успеха на Eldewrito и реакцията от MS мисля, че е повече от очевидно, че ще направят нещо. Надявам се само да не се наложи да чакаме още 2-3 години...
Сентри,мерси,че ме подсети за Greedfall,бях я забравил покрай другите големи имена.И на мен много ми харесаха Bound by Flame и Technomancer,личи че имат талант във спайдер.Е,не са като игри на BW или CDPR,но определено новото им заглавие изглежда доста интересно.Колкото до Амазон и ммо-то им,не знам какво да мисля,Пазара при ммо-тата е толкова наситен,че няма на къде вече и отделно от това не знам дали още може да се измисли нещо ново и интересно.отделно,че и Амазон удариха на камък с една игра вече-Breakaway.Последно,за ммо-то на PWI по Magic The Gathering,нямам особенни наддежди.И то само заради едно единствено нещо-монетаризацията.Но да видим.
@the_presator Сега,ясно е,че ЕА са си заслужили славата,примери не един и два.Въпреки това,аз досега не съм съжалявал за нито една игра на BW,която съм си купил(всичките).Това последното и предвид факта,че антем им е най-големия проект евър,ме карат да се надявам,че ще излезе нещо голямо.Все пак,напълно ми е ясно,че може да се получи и яко осиране,не съм сляп фенбой.Колкото до монетаризацията,надявам се грандиозния шитсторм,който се върти около тях,последните 2 години,да даде положителни резултати.Все пак мисля,че специално за ЕА,нещата са малко преувеличени.Ще дам един пример-играя WOW от излизането му през 2005 до миналата година.Купил съм всички експанжъни+ми се събират над 7 години събскрибшън.Това са към 1к евро към днешна дата инвестирани в играта,а в момента нямам никакъв достъп до съдържанието и,понеже нямам активен съб.Отделно,че никога не са имали цикъл между експанжъните,който да е оправдавал наличието на съб.Та на този фон,глупостите на ЕА,са бял кахър,поне за мене.Отделно от това,дано наистина портнат хало-тата за ПЦ.
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10938 Местоположение: София
Публикувано на: 05 Юни 2018 12:45
Надявах се на някое хубаво мморпг, ама като цяло такива не се очертават
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 05 Юни 2018 20:31
Понеделник. 6 сутринта наше време. 7 години чакане. Две думи. Една четна цифра.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Sentry
Публикувано на: 06 Юни 2018 08:58
moroel, mmo пазара не бих казал, че е наситен, дори напротив - няма нищо ново и читавo, а аудитория си има. За монетизацията на игрите на Cryptic няма да коментирам - яко p2w, но тъй като нямам много време да играя това не ми пука - така или иначе няма да се конкурирам за first kill-ове или competitive PvP в MMO, където най-високите статове имат значение, спокойно мисля да си играя на по-casual ниво стига самата игра да предлага хубав gameplay.
Иначе забравих, че има вероятност за нов Fable
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Gipo
Публикувано на: 06 Юни 2018 12:00
мхм, точно па за фф говореше
Sentry
Публикувано на: 06 Юни 2018 12:55
Да, не се притеснявай, всички знаем, че става дума за Dungeon Siege 4
Gipo
Публикувано на: 06 Юни 2018 13:20
Serious Sam 4
the_presator
Публикувано на: 08 Юни 2018 22:14
Пресконференцията на EA е утре от 21:00 Започвайте да се хайпвате!
Публикувано на: 09 Юни 2018 01:02
Да се хайпваме за EA?!?
the_presator
Публикувано на: 09 Юни 2018 11:03
Не, хайпвайте се за E3 като цяло Аз лично не се интересувам от нищо, което EA ще предложат, но пак си е яко да се види събитието
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 09 Юни 2018 12:32
Абе нещо се омазаха работите - всички конференции започнаха да започват преди Е3
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Gipo
Публикувано на: 09 Юни 2018 16:04
Хора, с тия порочни практики за недовършени игри, които да доразвият с прескъпи длцта или пък p2w боклуци, или игри с 6 часа геймплей... аз вече няма как да се хайпна по игра, която не съм пробвал и харесал впоследствие. Та това E3 ми е през уя
Samoth
Публикувано на: 09 Юни 2018 16:16
Gipo написа:
Хора, с тия порочни практики за недовършени игри, които да доразвият с прескъпи длцта или пък p2w боклуци, или игри с 6 часа геймплей... аз вече няма как да се хайпна по игра, която не съм пробвал и харесал впоследствие. Та това E3 ми е през уя
игри, вписващи се в този критерии не са излизали от началото на годината.
___________________________________ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
the_presator
Публикувано на: 09 Юни 2018 16:21
@Samoth Sea of Thieves and Metal Gear Survive say hello
Публикувано на: 09 Юни 2018 16:38
the_presator написа:
@Samoth Sea of Thieves and Metal Gear Survive say hello
Sea of Thieves e actually мега фън с правилните съотборници, а цялостният замисъл на играта е як, просто е недоизкусурена, иначе не е лоша.
MGS беше ясно още от време оно че ще е абсолютна простотия, защото няма нищо общо с франчайза, който Коджима установи, така че нищо шокиращо.
И все пак, две игри. На фона на God of War, Vampyr, MH: World, FarCry 5, Detroit и т.н
___________________________________ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
the_presator
Публикувано на: 09 Юни 2018 17:12
Sea of Thieves може и да е фън в определени обстоятелства, но това не променя факта, че продават early access game на пълна цена.
Иначе статията за E3 клишета сцепва. "Square Enix • Someone walks out with Thor’s hammer." Dafuq?
Отделно забравих да спомена, че очаквам да видим ново демо на Darksiders III
Публикувано на: 09 Юни 2018 20:43
Най-интересното нещо досега: Respawn Entertainment разкриха SW играта по която работят- Star Wars: Jedi Fallen Order™ (wtf name? ), ще играем като джедай, действието ще се развива между епизод 3 и 4 и ще е за преследването на джедаите, оцелели след Order 66, от Империята. Играта излиза в края на 2019-та и щяла да бъде адски мрачна и яка. https://www.ea.com/games/starwars/jedi-fallen-order
Edit: EA решиха да се изгаврят с C&C като я превърнат в безмозъчна mobile p2w помия Еdit 2: BF 5 ще има Battle Royale моуд Няма да има loot boxes или p2w микротранзакции (Anthem също), което като се има предвид какво стана с Battlefront 2 е разбираемо. Edit 3: Anthem ме приспа. Не разбирам защо хората се вълнуват толкова много от нея. Четирите клиширани класа и абсолютно всичко изглежда посредствено.
Като цяло пресконференцията на EA беше адски зле. Да се надяваме, че утре Microsoft ще диливърнат на макс, защото Xbox-a е почти умрял вече
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения