Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
Публикувано на: 05 Дек 2014 19:04

Идеята на гарнизона е да е hub за дейлита, развиване на професиите и нещо като семпъл опит за housing система.

С други думи - град столица на Draenor, който сам си строиш.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 05 Дек 2014 19:04

doblepost

https://www.youtube.com/watch?v=Ok7_F5_dRFI

слагам малко скрийншотчета, щото си заслужава да се погледне докъде са го докарали Близърд визуално

http://www.wowhead.com/guide=2456/guide-to-garrisons-in-warlords-of-draenor

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2014 21:25

Някой да знае от къде мога да си взема warcraft 3 TFT ? ( изклучваме автоматично близзард, тъй като за толко стара игра искат 15 евро... не мерси :P ) На българският пазар я няма никъде, а и аз я търся на що годе символична цена, нещо от сорта на 5 - 9 евро.

Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2014 22:19

Казах символична цена :P в Амазон също вървят по 15 евро да не говора за шипинг.. а на мен ми върши работа и СД кийче.

Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2014 22:48

https://www.g2a.com/warcraft-3-the-froz ... lobal.html
По-евтино няма да намериш...

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Дек 2014 19:29

Nreth написа:
https://www.g2a.com/warcraft-3-the-frozen-throne-cd-key-global.html
По-евтино няма да намериш...

Това по става мерси. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2014 13:24

Мерси, Морко, пушка си :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2015 19:27

Скоро идва римейкът:

http://m.ign.com/articles/2015/02/03/bl ... -2-modders

:D

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 12 Апр 2018 14:07

Благодарение на краша и затриването на мнения за период от 1.5 месеца темата отново потъна, но...

WARRIORS OF THE SCOURGE, RISE!

Новият патч 1.29 е лайв на всички сървъри!
https://us.battle.net/forums/en/bnet/topic/20762137149

Edit:
Иииии изглежда патчването на играта е счупено за доста хора, включително и за мен.
След като го изтеглих уж играта се затваря и трябва да се ауто ъпдейтне, но вместо това ми иска CD-то на WC 3 :D
Сложих CD-то на оригинала и на TFT, но продължава да ми изкарва това съобщение xD

Сега се чудя дали да правя пълен реинсталл като изтегля лудницитe от bnet сайта, или да изчакам някакъв хотфикс.
Или може би ще стане, ако изтегля някакво .iso от нета? :?

Edit 2:
Подкарах я :D
Ако имате същият проблем като мен- отивате и се логвате в бнет/ близзард сайта.
След това отивате на страницата на профила си, game clients, намирате лудницата на The Frozen Throne, теглите го и то би трябвало да ви ауто ъпдейтне нещата.

Еdit 3:
Ok, малко се получи каша :D
От старите шорткъти пак ми правеше този проблем със CD-то. Отидох в папката на играта и дори и от там като лаунчна .exe-то на TFT пак прави същото, но ако лаунчна играта от RoC.exo-то играта тръгва и ми лаунчва ТFT :D
Също така не ми намира старите риплейс и сейфове/ профили ингейм, въпреки, че ги имам в инсталационната папка на играта :D
Ако се лаунчне Warcraft III Launcher-a дава същото като от онзи патч от bnet сайта, след което пак се пуска TFT без проблеми xD

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2018 23:34

Това за риплеите предполгам е така, просто ги ползвам адски рядко и не съм забелязал, но сейфове за кампанията? :? Не помня някога да ми се е налагало ги играя наново след патч, а игрите винаги са ми били на пц-то.

Btw препоръчвам ви да изчакате с ъпдейта.
В момента в Близз форума за класически игри е адският shitstorm :D
Доста изненадващо е, че има толкова много проблеми, при положение, че около половин година се занимаваха с това.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Май 2018 18:37

Sigh...

A аз минавам да кажа, че играта вече може да се играе без проблеми (само дето се наложи да направя пълна реинсталация, защото ми се прецакаха папките и шорткътите покрай първият скапан патч).
Ако решите да патчнете сега ви предлагам също да реинсталирате от-до, като изтеглите лаунчъра на играта от battle.net сайта (us версията, защото имаше някакъв бъг с eu).

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2018 11:49

Всеки уикенд гледам grubby как мачка на war3, супер много се кефя. Петък и събота са му майтапчийските дни и прави някакви челинджи в стил "играй с хюман, ама ползвай единствено четириноги герои и единици", или пък "играй само с герой и работници" и тем подобни. Неделите са трайхард и си играе с орк. Готин пич е. Един път му донейтнаха 150 долара с молбата да изгледа някакъв негов риплей от 2004та и беше много смешно като казваше някакви работи "nooo don't do this young grubby!!!". Друго яко е, че докато играе war3 има по между 5 и 10 хиляди вюъра :shock:.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2018 15:47

Ами нормално е да не е на топ нивото си като 5 дни в седмицата играе моба и реално само няколко часа седмично трайхардва :). Доста пъти обаче в неделите е играл срещу други играчи, които все още се водят про и доста често ги бие. Би било пълна кретения, ако през 2018та е на топ вц3 ниво, според мен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2018 03:05

Има хора, които играят/тренират доста повече от него и той все още бие голяма част от тях :live:

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2018 21:21

Ashkenazi написа:
тъй като наистина вече доста пъти спомена Груби, мисля че е редно да споделя, че всъщност съм играл срещу него. Дори доскоро някъде все още се намираше риплея, въпреки че играта е сигурно от 2006та... :lol: :lol: :lol:

играхме на Lost Temple, някъде към 15тина минути продължи играта, при което ме дисконектна.
Така или иначе нямах шанс, първо защото Orc >> UD, второ защото Orc >>>> UD ОСОБЕНО на Lost Temple, трето защото това беше GRUBBY ! :D

дай па ти неко риплей да видим де. :о

Профил

Публикувано на: 25 Юли 2018 22:23

Филмчетата наистина са страхотни,преди драенор и легион експанжъните имаше също такива серии(даже и за пандариа май има),като всичките са на супер ниво.Що се отнася до lore-a на вселената обаче,всичко яко свършва с тези филмчета.Във уоу,лор-а е пълен мармалад,супер измишльотини,всичко е адски чийзи,непоследователно,преексплоатирано,несериозно и така,просто някакъв фон за гринда.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2018 22:40

Oт няколко дни се канех да видя второто видео, което Волтажа линкна :D
Определено е доста яко и Близз отново доказват, че са майстори на презентацията и визуланите ефекти.

Съгласен съм с moroel. Ако търсите новият Warcraft lore най-добрите ви приятели са книгите, енциклопедиите, комиксите и статиите в wiki-тата, а има и разни youtubers, които се занимават с направата на lore vids (Nobble87) :D
MMORPG е може би един от най-неподходящите жанрове да се представи история, отделно самата игра е вече на 13-14 години и независимо колко се мъчат да я ъпдейтват има ограничения, които не могат да се преодолеят. Честно казано съм изненадан защо Blizz не са пуснали WoW 2.0 все още. До преди няколко години главният аргумент беше, че Blizz не биха искали да се лишат от играчи, на които новата игра не би могла да им върви на pc-тата и т.н., но вече сме 2018-та, а и никой не казва, че трябва да я направят с максимално добра графика :)

Каквото и да решат аз също ще съм вечно salty, защото ако някога направят WC 4, историята й ще бъде продължение на WoW (и по този начин ще изпуснем завинаги адски яки неща представени по подобаващ начин), или нещо различно с нови персонажи/ таймлайн (с което съм по-съгласен xD).

Иначе тези мини-филмчета afaik започнаха да ги пускат покрай Warlords of Draenor, като любимото ми е може би това :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2018 21:22

АКтивижън(близард няма), не са направили нов уоу, защото е много по-скъпо, отколкото да имат малоумен шуутър, игра с карти, за която тъпаците изсипват стотици/хиляди и тн. ММОТО е най-скъпия гейм жанр, а накрая като теглиш чертата се оказва, че са хвърлили много труд за нещо, което няма да им донесе повече печалба от картите. Затова и преобразуваха титан в ow. Компанията, която прави нещо за феновете, отдавна я няма.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2018 21:53

Тия дни би трябвало да излезе Warbringers видеото за Силванас. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2018 01:39

Ама чакай сега, какво означава остаряла визия? Новите експанжъни на уоу изглеждат страхотно! Визуално играта в новите зони е на нивото на една нова игра. Старите зони се нуждаят от много работа, но както и да е, не е това проблема на играта. Проблемът на уоу е архаичната бойна система и архаичната куест система. В общи линии веднъж като вкусиш от бойната система на игри като есо/бдо/gw2 и куест система като на есо, после връщането към уоу е като връщане към кола с манивела... Визуално уоу отблъсква само хората, които са крайно настроени срещу картууниш игрите, други забележки няма. А да, куестовете са правени като за фенове на arrowverse в CW варианта и :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com