Автор |
Съобщение |
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 04 Сеп 2017 19:26
Е, някакви мнения за играта на нашите? Аз съм доволен, но болшинството от "феновете" плюят както обикновено. Заслужено ли е това според вас?
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 05 Сеп 2017 11:13
Мен траснфера на Неймар не ме развълнува чак толкоз, защото си гледам Апенините, където Дибала получи десетката Иначе си чакам да се реваншираме на Реал тая година.
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 07 Сеп 2017 10:42
Отборчето в момента е доста добре, най-накрая що-годе кадърен треньор и екип, обаче нещо индивидуалната класа липсва - единия вкарва на Буфон, двама-трима имат хубави кариери в холандия, останалите се блъскат по долните дивизии на русия и турция, някои момчета си играят в бг първенството. Трудно ще стане. Вчера левски и лудогорец са понаправили мач в стил левски цска от едно време, показва се раздвижване.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 15 Ное 2017 07:16
Тъпо ми е за Буфон, разбира се. Определено никога не съм симпатизирал на Италия, ама не е в услуга на футбола на тяхно място да се класира отбор, който почти не излезе от половината си.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 15 Ное 2017 11:47
О да, 2004та беше дъното на футбола Буфон става на 40 скоро. Ван дер саар май игра с година повече, преди да се откаже. Ха, Сиймън също се е оттеглил на 41, но той беше доста слаб и трябваше да го направи доста преди това. За една година няма да му правим проблем на Буфончо Оттук нататък за него следват само контузии и падение, няма смисъл.
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 03 Дек 2017 19:54
Въпросът на Световното е един и той е дали Русия ще се справи сносно този път, защото едно е да се дъниш на всеки голям форум в чужбина, съвсем друго е да те гледат ръководството и народът у дома. Ако сгафят, Путин ще сече глави, гарантирано. Иначе скритият ми фаворит е Австралия. Те са малко като САЩ - оставят впечатление, че футболът им е слаба работа, за сметка на разни други спортове, но дойдат ли квалификациите, като цяло мачкат. На първенството си показват зъбите, преди да отпаднат достойно. Кейхил не е човек. Вече 13-та година в националния отбор, а е все същият терминатор. Иначе, като горд европеец и балканец, викам главно със Сърбия и Хърватия, с надеждата да играят едни срещу други и да видим яки финтове, единоборства и голове, защото това те си го могат. Страхотно технична игра, направо да ти се затопли сърцето. Франция би се подхлъзнала пак преди финала според мен, просто не ги виждам като шампиони. Германия пък се надявам да не бие, просто защото един отбор да спечели два пъти поред е скука. Като говорим за скука, в тази категория попадат португалци и испанци - първите ги ненавиждам от миналата година, не заради друго, а защото играха антифутбол; вторите и преди съм писал за тях: наситих им се на лицата и играта, като дойде новото поколение, тогава ще са ми интересни. Останалите европейски отбори ще подкрепям в мачовете им срещу отбори извън континента, като тайничко се моля Швейцария да постигне нещо, понеже съставът им е бомба, но все не им достига нещо да устискат до последните мачове. Извън Европа ми са симпатични само Аржентина, а това е така, защото за първи път Меси ще има конкуренция в лицето на по принцип яловите Игуаин и Икарди, които правят страшен сезон в момента. Може би най-после ще видим някой друг освен Меси като деветка, защото никой не иска да гледа как един футболист тегли всичко. Иначе новите участници са тъпички, а без Италия и Холандия се очертава по-слабо европейско представителство (освен ако Исландия отново не вземе да плющи наред). Един вид - очертава се горе-долу интересно. Горе-долу.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 14 Дек 2017 22:17
Това с вкарването на статистиката като някакъв фактор с цел запълване на ефирно време винаги ме е разсмивал. Какво общо има лудоготец с който и да било друг бг отбор в миналото? Какво общо има съставът на марсилия с който и да било друг техен състав от преди? Нищо, затова тия статистики са малоумни. Марсилия има шанс срещу лудогорец, защотото са по-голям отбор от по-голяма държава, а не защото статистиката им е по-добра. Та недей и ти като умствено изостаналите бг коментатори, които са дъното на коментаторството.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 15 Дек 2017 11:16
Никакви мачове не съм гледал напоследък, но ЦСКАто на ГГ май ще е един от малкото отбори с шанс да бутне Лудогорец
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 15 Дек 2017 11:27
Искаш да кажеш литекс.
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Апр 2018 13:09
След 22 години, Венгер се оттегля от Арсенал. Мненията по спорните сайтове варират от How many times do we have to remove you, old man до сърцераздирателни сбогувания и признаване на постиженията му. Мнения? На мен това ми е любимият треньор. Където и да отиде, ще го гледам.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Апр 2018 19:06
Отлична новина за феновете на арсенал и лоша за конкурентите. Сега ще има още един истински претендент за топ 3.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Апр 2018 23:37
Освен ако нямаме 1-2 слаби сезона по подобие на МанЮ след като ги напусна съра. Което с нашата форма ще означава... 8-10 място? Да се надяваме, че не Иначе, това беше правилно и малко позакъсняло решение. Клубът беше твърде дълго в стагнация, изплатихме стадиона, уж се освободиха кинти, а вместо това - тръгнахме надолу. Венгер е бил в Арсенал през целия ми съзнателен живот и предвид, че това ми е любимият отбор, няма как да не ми е тъжно. Със сигурност ще бъде запомнен като легенда на клуба и негов бюст ще се издига гордо някъде из площадите на стадиона. Сега, из медийното пространство се появиха няколко имена за потенциални нови треньори: - Анчелоти - друга легенда, в момента мисля, че няма отбор. Подходящ е за междинен мениджър 1-2 години. Бтв тръгна си от Байерн, защото според играчите методите му били ултра мега странни :О - Леонардо Жардим - млад (43г.), много красив футбол, набляга на младежи (поколението на Монако от последните 2-3 години, което в момента къса из топ европейските отбори) - според мен много добра идея - Брендан Роджърс - доста странният бивш треньор на Ливърпуул. Въпреки че беше неузрял тогава още и като цяло малко смотан, все пак вадеше добри резултати с тях (ама главно заради Суарез де :Д). После отиде в Шотландия и прави invincibles сезон със Селтик, което говори за стабилно израстване - Алегри и Симеоне - дълго време натискат в отборите си, но все не им достига малко. Според мен ще си останат в Юве и Атлетико. Бтв Симеоне ще е потрес - страхотен треньор, но ужасно грозен дефанзивен футбол - пълната противоположност на Венгербола. - Бивши играчи - Артета (учи се в Сити от Гуардиола и е спряган за треньор с мн голям потенциал), Патрик Виейра (абсолютна легенда - учи се в младежките формации на Сити, а сега е главен треньор на NYFC - най-добрият отбор в Америка; но все още е твърде млад за голямата стъпка към толкова голям отбор), Анри - рано му е, нека не го нахейтваме - От немците - Тухел май ще ходи в ПСЖ, а Нагелсман - 30-годишният треньор-дете-чудо на Хофенхайм май иска да си поседи още там и в даден момент може би да поеме Байерн. За мен той би бил най-идеалният вариант, но най-вероятно няма да стане - Има спекулации за Луис Енрике, който така и не мога да разбера ок ли е с Барса или не (Гипо по-може да каже) - Както и спекулации с Унай Емери, който явно е доста смотан като man management, въпреки че стратегиите и тактиката му са силни. Маха се от ПСЖ със сигурност на лято, но на нас ни трябва някой звяр по-скоро...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Апр 2018 23:40
denik написа: Освен ако нямаме 1-2 слаби сезона по подобие на МанЮ след като ги напусна съра. Което с нашата форма ще означава... 8-10 място? Чакай, чакай, няма база за сравнение. При Юнайтед това беше голям удар, защото се махна човекът, който ги издигна от средняци до най-големия отбор в Англия. При Арсенал това е удар за врага, защото сега биха могли да се превърнат от една Славия в нещо повече .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 18 Май 2018 23:02
На няма десет години да сте били тогава
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Май 2018 14:04
tai kato normalni hora tuk pochti nqma i nz zashto izobsho pisha i edva li na nqkoi ot aotistite mu puka ama vchera beshe poslednia mach na Gigi Buffon ever 17 godini Juve 641 macha finoallafine
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Май 2018 14:31
Буфон ми е един от любимите вратари в последните двайсет години
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 21 Май 2018 00:06
Мастър Люх написа: tai kato normalni hora tuk pochti nqma i nz zashto izobsho pisha i edva li na nqkoi ot aotistite mu puka ama vchera beshe poslednia mach na Gigi Buffon ever 17 godini Juve 641 macha finoallafine Ама много бързо го пенсионира бре Да, той изигра последния си мач за Ювентус, но никъде не прочетох да е казал, че спира с футбола. Има оферти от доста отбори, включително ПСЖ и Арсенал и може да продължи да играе футбол още една-две години. Тепърва ще взима решение по този въпрос.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 16 Юни 2018 00:52
Арабите са взели доста рубли и водчица след мача СЛаба Русия, трагични араби. Много бой ще хапват от някой смислен отбор.
|
|
|
|
|
Samoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 16 Юни 2018 03:39
Испания - Португалия беше адски красив мач, евала и на двата отбора за играта. На Начо втория гол особено, и на тоя пудел Роналдо
___________________________________ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 16 Юни 2018 10:26
Германия са ги пребили, Германия. Германия не е Русия. Германците са силни на футбол, руснаците не са толкова. Германия, не Русия. Затова много хора казват, че европейското е по-силно от световното. Да, няма отбори като Бразилия, Аржентина, Уругвай... но няма и плява като арабите. Снощи ми беше тъжно, че трябваше да му гледам физиономията на мухльото цели 3 пъти. Язък, толкова добър футболист и в същото време толкова неприятна личност...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|