Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 09 Апр 2018 10:55
Аз, написа този пост само, за да кажеш, че си се возил с жена в такси  Иначе рядко ползвам таксита, но не помня някога да е воняло на цигари и, да, винаги ме питат дали може да запалят и също като Волтажа винаги разрешавам. И не виждам нищо срамно и женствено в това да изразиш недоволството си от това, че мирише на цигари, най-малкото културна забележка. Ако не се правят такива работи обществото няма да се промени. Изобщо не се занимавай с тая, ако смята, че хората, които им е неприятна миризмата на цигари за женчовци Волтаж, ти имаш някаква фобия от чистачки, честно  Какво лошо има в това, че се е опитала да ги спре бе? И само на мен ли ми е странно, че този престъпник, който е убил има по-малка присъда от другия, който не е ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 09 Апр 2018 13:08
Доста рядко се возя на таксита, но са ми се случвали всякакви неща. От чичак, който е взел таксито от сина си и съответно няма идея кой квартал къде е, през бастун, който пали без да пита, та до супер свестни хора. Като цяло нищо толкова страшно, но на приятелката ми ѝ се случват по-неприятни случки. Преди време един беше вдигнал с таксито 180 и беше взел завой с вратите напред(с ръчна), при което приятелката ми беше излетяла от единия край на колата до другия и имаше цицина и натъртени ребра. Поне малко хубавото беше, че след няколко часа го открих на седянката, от която го беше хванала приятелката ми... Със сигурност не е шофирал известно време. От тогава тя ползва само taxime. Иначе, аз не разрешавам да пушат. И в моя кола никой никога не е пушил.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 09 Апр 2018 15:02
Само да поясня Аз, че не беше идеята да се хваля, че съм бил с жена, а просто исках да се оплача, че трябва да се занимавам с някакъв миризлив селяндур пред нея ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Още повече, че имам алергия, които ми се обостря от всякакви натрапчиви миризми и прахоляци, а тютюнът е особено неприятен в такъв случай. В интерес на истината същия селяндур я изгаси веднага щом го помилх, мятайки я културно през прозореца и беше така добър да отвори прозореца, а след известно време и да го затвори, когато минавахме през натоварен трафик, но това не омаловажава ни най-малко факта, че си позволява нещо, което би трябвало да е забранено ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Както и да е, още една причина да си купя нова кола и да спра да завися от други.
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Апр 2018 00:33
нелегален написа: Може ли малко обяснения за това как: 1) аджеба се вдигат 180 в София. 2) Ако наистина е станало така, как после е било доказано. 3) Какъв ще да е тоя таксиджия, който да владее техники от Рали Дакар. 4) ЗАЩО изобщо му е хрумнало да го прави? 5) Как си успял да накараш Полицията (или към който там си се обърнал) да те вземе насериозно за нещо, което на този етап е само думата на приятелката ти, така че да се стигне до последващи мерки спрямо този тип? Разкажи, моля. Наистина ми е интересно.  Приятелката ми никога не се е притеснявала от високите скорости, даже напротив, супер много се забавлява. Знам, че са били 180, защото тя е седяла на задната седалка и е гледала скоростомера като онзи е стигнал тия километри. Въпросната случка се развива около 4 сутринта в посока от центъра към люлин. В рали Дакар не се взимат завои с вратите напред, а в WRC. Не знам какъв е бил този, но е взел 90 градусов завой с вратите напред, в следствие на което приятелката ми имаше синини и подутини на 6 места, буквално. Не завоят е бил взет с толкова, а преди това е карал с толкова. Но завоят също е взет много бързо. Хрумнало му е да го прави, защото са му звъннали по телефона да прибере някакви негови редовни и той е искал да ги вземе колкото се може по-бързо. Не съм карал полицията нищо. Отидох, чаках 1 час в колата с приятелката ми, докато се появи въпросния на същото място, от което го е хванала. Тя го посочи, аз го понабих, след това му викнах полиция и приятелката ми даде показания. Той беше достатъчно смотан да не каже, че съм го удрял преди да дойдат те. Знам със сигурност, че е имало мерки срещу него, защото е имало множество оплаквания(така казаха полицаите, както и един друг таксиметров от неговата фирма). Туй то.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Апр 2018 10:48
Сюреалистично е някаква толкова ежедневна ситуация да ти звучи сюреалистично 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Апр 2018 11:18
Гипче, не че не ти вярвам, ама тука ще се съглася с Волтажа. Не че бих го нарекал сюреалистична ситуация, ама със сигурност не е ежедневна ситуация 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Апр 2018 11:53
Кое точно е странното? Че можеш да вдигнеш 180 по доста дълъг и прав булевард в 4 сутринта ли? Че можеш да вземеш завой с ръчна и по тоя начин да пребиеш жена, която седи на задната седалка ли? Че можеш да дадеш показания срещу човек, който многократно е бил изобличаван в подобни неща? Че биха могли да се вземат мерки срещу него предвид фактите от предишното изречение? Че може на някой да му хрумне да кара със 180 ли? Или че ако е взет от някоя седянка в центъра е много вероятно след време да се върне пак там ли? Къде живеете, момчета(и шофирали ли сте някога)? 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Апр 2018 13:49
Гипо, не казвам, че не ти вярвам, просто не съм съгласен с определението ти за "ежедневна" ситуация. Иначе за шофирането, да, не съм особено активен шофьор въпреки, че имам книжка от пет години. Едва през последните няколко месеца реших да се поактивизирам в шофирането, та все още карам с баща ми бтв, докато пиша това те гледам в туич 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Апр 2018 14:43
Неежедневното е това, че не ми се случва подобно нещо често. Ежедневното е това, че постоянно има олигофрени, които карат с толкова и взимат завои с вратите напред. 
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Апр 2018 19:49
Максималната скорост която съм я развивал по нашите пътища е около 180 по Цариградско. За близо 5те години шофиране не са ме хванали в нарушение, присъствал съм в снимка когато един възрастен таксиметраджия се унесе (йелоу, беше с по-висока класа кола от стандартните) и го снимаха с камерата на орлов мост. Естествено, като стигнахме стадиона вече му звъняха по всичките телефони за тази издънка. Стана ми гузно че не му свирнах, ама беше 2 и половина през нощта и ми се виеше свят от умора.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Апр 2018 20:03
Аз написа: Само да поясня Аз, че не беше идеята да се хваля, че съм бил с жена, а просто исках да се оплача, че трябва да се занимавам с някакъв миризлив селяндур пред нея Шегувам се бе, споко 
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 11 Апр 2018 17:15
Хваля се че единствената снимка на мен в КАТ е аз като пътник.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 13 Апр 2018 18:02
Сега като го каза това, се сетих, че има такова нещо във форума, и прочетох съобщения от 9 години от хора, които не мога да се сетя кои са 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 22 Апр 2018 14:20
Единственият куцащ човек, който съм виждал от много време съм аз, щото си изпуснах пералня на палеца на крака.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 23 Апр 2018 16:15
Куцукащи хора има под път и над път, не мога да кажа че отсъстват от градското полесражение. Иначе тия дни почти довърших така блянуваният Т-80У в 72ри мащаб, остават само да сложа едни декали. Т-80Бто дойде като страничен проект, супер малко части, но доста добър. Долу има тийзър към следващия проект. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 25 Апр 2018 22:26
Аз пък досега само некуцащи хора виждам в последно време ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Не си спомням в последните години да съм виждал повече от един човек един път на 4-5 месеца, но си признавам, че Волтажния може би излиза по-често и вижда повече хора Честно казано по-често виждам хора, които имат отвратителна стойка или така наречения инесен напред врат ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Апр 2018 18:45
Начи, в момента тази дето е по Стани богат е толкова тъпа, Боже мили Господи. Личи ѝ по желязото по лицето, устните и прическата.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 27 Апр 2018 00:20
Отидох да си налея чаша с вода като дойде въпросът с мазнините. Отказвам да вярвам че човек не знае КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА ПРИ ДИШАНЕ.
Иначе Билалов малко не го бива като водещ, твърде сух е за такова предаване. В един епизод го гледах как тръгна да казва нещо, ама го прекъсна музиката 3 поредни пъти.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 27 Апр 2018 01:08
Няма значение как е зададен въпросът, ако отговорите нямат никакъв смисъл. Човекът не е растение да произвежда кислород, не е звезда че да синтезира хелий и последното не си го спомням, ама беше от същият калибър.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 27 Апр 2018 19:59
нелегален написа: бтв на мен ми тегне нещо като тежко съмнение, че цялата работа с предаването е доста нагласена. Какво имам предвид? Ами, например, къде отиде играта "Най-бързият печели!" която гарантираше че всъщност НАИСТИНА има кандидатирали се хора, които се надпреварват за Място на Стола? Защо ми се струва, че има някаква "дирижираност" в цялата работа на това как са представяни кандидатите, как са показвани като пъстра палитра от персонажи, и как водещият внимателно ги насочва към това как трябва да мислят и към кой отговор да се насочат?
Има нещо... Без да съм гледал шоуто, само от това, което виждам във фейсбук фийда си ми е ясно, че канят идиоти нарочно, щото българан обича да гледа сеир Няма го Кънчев, водещия е сухар с педалски очила, канят идиоти и има малоумно зададени въпроси => помия, която няма нищо общо с едновремешния Стани Богат.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|