Автор |
Съобщение |
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 19 Апр 2017 11:15
При все, че нямах време да гриндя, а ми беше интересно какво става на края не виждам проблем да си спестя няколко денонощия гринд с трейнъра.
Билда ми беше доста добре. Имах 2-3 героя, като последният беше шаман и войн (ако не се бъркам) с билд копи пейст от форума на играта тогава. Беше бая силен и въпреки това на последна трудност в некрополиса ме пръскаха без чиитове. Предвид, че постоянно крашваше и някой куестове не работеха отдавам трудността на тогавашната версия.
В момента не бих го играл. Изяждаше ми свободното време. За 2-3 седмици редовното беше да седна след работа към 7-8 и да цикля до 2-3 през нощта. Добре, че ме отказа с трудността и не забозих повече.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 20 Апр 2017 10:52
Мочмета, струва ли си това, при положение че не съм бил особен фен на игри от типа на Диабло?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 20 Апр 2017 15:38
нелегален написа: The Arrow написа: Мочмета, струва ли си това, при положение че не съм бил особен фен на игри от типа на Диабло? Не си бил особен фен = 1) никога не си ги играл или 2) играл си ги, но не те кефят Ако 1 - дай ѝ шанс. Ако 2 - няма да те накефи. Точка 2. Но просто ми се цикли нещо зарибяващо, а друго не съм си харесвал отдавна.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 22 Апр 2017 14:26
Дайте линк за читав торент, че не ми се кихат 25 еврака педи да съм сигурен дали ще ме зариби
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 23 Мар 2018 00:57
Вчера си я купих за 6 евро от стийм и днес я поцъках. Дотук ми допада доста. Не съм гледал билдове и тн, ама едва ли това ще е толкова фатално като в PoE. Почнах някакъв окултист...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 23 Мар 2018 10:16
Благодаря за съветите, ще ги имам предвид . Арпг винаги играя на хардкор, а това ветеран не знаех какво прави и не го цъкнах, трябваше ли? Съвсем в началото съм, мога да направя герой хк+ветеран. ЕДИТ: Сега видях, че мога да включа ветеран на вече създаден герой, йей.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 23 Мар 2018 21:48
Ами днес около 7 часа играх с ветеран отметката и около 20 пъти щях да се изпусна в гащите от страх да не ми умре героя . Това е супер яко и ще продължавам така хахаха Засега съм с петове и мятам някакви аое дотове и бягам от коравите мобове в кръг Играта ми харесва, ще се цъка!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 25 Мар 2018 12:57
Еййй супер си. Дотук вендорите не ги бях ползвал за друго, освен да си продавам чарколяците при тях. Вече ще ги гледам. Съвсем към края на 7те часа започнах да си слагам разните там аддони по предметите, защото наистина почнах много да се плаша да не ми измре героя . Вчера не играх GD, тъй като бях обещал да има повечко фортнайт в стрийма, а вечерта я приключих с Tropico 5, която също играх за първи път.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 30 Мар 2018 12:45
Ами мисля, че играта е страхотна и съжалявам, че не съм я почнал по-рано. Плюсовете на играта са безброй, минусите са няколко: - Идвайки от игра като ESO, където дори чистачката в рандъм къща на гъза на картата е перфектно войсактната, ми е странно защо в GD не са вложили повечко да войсактнат всеки куест. Едва ли е толкова сложно, в крайна сметка това не е ММО, че да има хиляди куестове. Най-дразнещо е като войсактнат първото изречение и след това гласът спира. - Според мен има твърде много видове демидж и както няма смарт луут система, 99,9% от предметите са абсолютно ненужни за героя ми. А съм на левъл, в който доста често намираш ъпгрейди в другите арпгта. В моя случай - аз трябва да наблягам на пет демиджа по екипировката, защото никакъв друг стат по екипировката не прави петовете ми по-силни. Адски рядко намирам ъпгрейди. Май е това, всичко друго е супер. 41ви лвл съм, героят ми е безобразно слаб, но вчера разбрах каква може да е причината за това. Нямах никаква идея, че играта има експанжън и длц, а аз имам само базовата игра. Съответно следвах гайд, който е за пет мастър, но с експанжъна + длц. Ще чакам намаление и ще ги взема 100%. Ти пак ли си се запалил по играта?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 31 Мар 2018 14:54
Окултист и шаман са ми класовете. Имах предвид, че на някои ролове на предмети има бонуси за пет демидж/пет хелт/пет резисти и това са единствените статове, които влияят на пета. А те падат доста рядко дори и на ветеран, където уж падало повече екипировка. Ако имаш нормален +лайтнинг демидж(примерно) на предмет, то той не увеличава лайтнинг демиджа на гаргата. Героят ми е слаб, защото бие бавно и когато мобовете не пожелаят да бият по петовете ми и тръгнат към мен, единствено бягането в кръг ми помага, защото иначе ще ми скъсат гъза. Засега съм на този етап от развитието, в който все още ъпгрейдвам само петовете, а не моя личен демидж. Може като ендгейм да блесне, кой знае. Ето го билда, който следвам. Искаше ми се нещо тип /pet master/WD/Necro. http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=24703Това последното дето ме попита, какво е? Фракции?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 01 Апр 2018 03:28
Ще съм кратък, понеже ще си лягам след малко. Утре ще пиша още неща: - до определен левъл не следвах никакъв билд, затова и имах твърде много скилове. После пооправих това като почнах да следвам посочения билд; - зле съм с резистите, понеже такива резисти има по предметите с пет демидж. Както казах, много малко неща падат с пет демидж и нямам особено голям избор; - усетих, че съм нацъкал твърде много спирит за сметка на физика и от няколко левъла цъкам само физика. Ако наблягам на друг тип предмети, тогава пък петовете тотално няма да правят демидж и ще е още по-умряла работата. Жълтите предмети не съм виждал да имат пет демидж и затова съм ги изключил направо АХААА, сега го разбирам това с левъла...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 02 Апр 2018 00:22
Тъй, днес най-после започнах да усещам героя малко по-смислен и силен и... рипнах навръх 40тия левъл Започвам тоя билд http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=52940Ако и той рипне, мисля да се върна на билда с петовете и да го направя машина като просто не играя на ветеран хахаха
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 02 Апр 2018 11:23
Много съм зле с имената и не помня. Какво му е специфичното?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 03 Апр 2018 11:30
Аха, имаше някакъв куест, дето го бях изпуснал и не знаех къде се намира. Малко е кофти, че не можеш да цъкнеш на куеста и да се ориентираш, щото много мразя да изпускам някакви куестове хаха
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 07 Апр 2018 01:59
Божо е умрял точно 5 мин преди да отида да цъкам с него, та няма запис. Той го отдава на глупост и на това, че за първи път евър играе хардкор хаха. Благодаря за инфото за буркана, ще го ръгна в склада значи. Аз като цяло съм предпазлив човек, предпочитам да съм по-методичен и тактичен, отколкото през глава в неизвестното така героят ми в д3 оцеля 488часа и беше ултра мощен (имах фен клуб, честно). Честно казано смятам, че не сме прекалено предпазливи, а просто не сме хазартни А момичето е Жозефина
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 07 Апр 2018 16:45
нелегален написа: ОК, нека те успокоя относно състоянието на героя ти: Аз, дето съм с доста по-голям опит в играта, на левел 46 имам 2к по-малко кръв от теб, и ДПС-а ми е малко по-нисък от твоя. И съм софткор. Значи смятай -- доста добре си! (но разбира се помага и това, че един от класовете ти е солджър, чието мастъри дава адски много Physique и Life) Gipo написа: А момичето е Жозефина нелегален написа: и можеш ли да ни (по)кажеш нещо повече за нея? ? ? ? това не е ли е приятелката му
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 08 Апр 2018 15:08
Дам, моята модераторка и irl приятелка. Какво повече да казвам за нея?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 08 Апр 2018 21:54
Ами.. ето
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 09 Апр 2018 10:30
Gipo написа: Ами.. ето <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 23 Апр 2018 12:12
След като убихме някаква огромна джаба, която изкарваше пипала от земята, които ни бъркаха по дупките, а петовете редовно се бъгваха и не биеха изобщо по боса(а той пък не биеше по моя човек), се върнахме в port ikon и приключихме куестовете. После се върнахме в devils pass, от там пък ни пратиха да изкъртим някаква дупка, която ни отвори една колосално огромна зона, започваща с някакви етъри, а после имаше пръскащи пойзън цветя. Там в една от дупките моят човек Божо без да иска кликна на врата, която се отключи със скелет ключа, който имаше в инвентара и решихме да рискуваме. Избихме всичко, беше си зор на моменти и си мислех, че ще пукнем, мобовете бяха минимум 7-8лвла по-големи от мен. Тогава аз бях 61, а той 63. В крайна сметка излязохме живи и продължихме напред по безкрайно дългата зона. Добутахме се до някакъв град и май от тогава не съм цъкал. Сега аз съм 64, а той 67(поцъкал е един-два лвла без мен). А иначе аугументите не съм ги пипал дори. Виждам, че се продават някакви работи, прочел съм ги веднъж и съм ги игнорирал
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|