Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 29 Мар 2018 22:49
Буум Бургер, не знам дали минава за гурме, ама са яки.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Мар 2018 08:23
Хора, ХОРА Преди няколко дни са отворили паучита в София! Начи, това е нещото, което чакам откакто съм в София - от около 8 години. Нищо друго не съм чакал толкова много през живота си - да отворят място с паучита. Първите няколко години обикалях надлъж и нашир из китайските из града и абсолютно никъде нямаше!!! Чак тогава разбрах колко силно локален е този продукт... Паучито е тип китайска кнедла - тестяна питка с пълнеж от месо, китайски зеленчуци и соев сос - всичко приготвено на пара. То си е китайско, но цял живот го е имало почти екслузивно само в Русе от местата из БГ (не знам защо никой не е отварял в други градове или що не са просъществували, тъй като са МЕГА АДСКИ ВКУСНИ). Ако познавате някой русенец, питайте го за паучитата, общо-взето ще ви каже същото като мене - че са доста яки и близки до сърцето му. Тези, които са ги отворили тука ги пробвах и са също толкова яки!!! Хора, силно ви препоръчвам да отидете и да пробвате! Преди 2-3 дни това се появи като новина във фейса сред русенците, живущи в софия и стана вайръл моментално. Падат се на Витошка 58 - в отсечката от метрото до първата пряка, до един магазин/сервиз за телефони. Пробвайте ги!! https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0 ... 1%87%D0%B8
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Мар 2018 12:33
Ще ги пробвам като дойде време за чийт ден 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Мар 2018 15:17
Чух че даже било от същите хора! Обаче ви гарантирам, че никой в нито един край на Китай не е пробвал да си хапне баодзъто поръсено с шарена сол, което по моему е непоправим пропуск за горките хорица! Впрочем като каза чийт, тъй като отдавна сме далеч от дома, да не говорим и че самите паучита в Русе вече не са ми на най-удобното възможно място дори и да бяхме там, просто е добра практика да се научите да си ги правите сами, тъй като най-малкото е ужасно лесно и по този начин може да контролирате какво съдържат. Като сложиш по-малко и пълнозърнесто брашно в тестото можеш да сведеш въглехидратите на всяко паучи до под 10 грама, и съответно плънката може да съдържа много повече месо отколкото биха могли да си позволят хората от закусвалнята, та съответно и да повишиш съдържанието на протеин драстично. А схемата е просто си правиш тесто каквото си поискаш, правиш в уок малко смес от пилешко и зеленчуци с класическите китайски подправки и соев сос и т.н., завиваш колкото си решиш там и го защипваш, слагаш една тенджерка с вода и върху нея още една малко по-малка, ако имаш и някаква мрежичка да сложиш във втората - още по-добре. Слагаш паучитата вътре и буквално тва е всичко, за минути са готови щото на пара всичко става доста бързо. Гарнираш с шарена сол и се наслаждаваш на русенския деликатес. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Мар 2018 16:05
Истинското име е баодзъ, но от друга страна ти пък си толкова отвратителен, че и така или иначе бих предпочел да стоиш настрана от всичко, което някой човек на място би счел за приемливо.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Мар 2018 18:59
нелегален написа: Аз само от думата "путкa" съм отвратен достатъчно, че никога дори да не пипна такова нещо. 
|
|
|
|
 |
Мастър Люх
|
 |
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 31 Мар 2018 15:20
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Апр 2018 10:20
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Апр 2018 22:07
С малко закъснение да се включа в дискусията за пиците: Доминос са най-добрите! На седмица поне два пъти си поръчвам по една пица в офиса и я изяждам сам(понякога и Джъмбо размер  ) и винаги в италиански стил(разбирачите ще одобрят  ). Сериозно препоръчвам Зверската пица, а също и сравнително новата Бургер пица. Може да са скъпи, но си заслужават всяка една стотинка! Кое е заведението с гурме бургери в Арена Запад? Често гледам филми в това кино, грехота е да не ги проверя тези бургери... ПП: Волтаж, а как разбра, че на момчето са му прилагали хватки? То ли ти каза? Надявам се не очакваш това хлапе да признае на полицаите, родителите си, медиците, теб и въобще на когото и да било, че взима трева или пие(ако го прави).
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Апр 2018 00:28
За Роудхаус в арените става дума. Отвориха ги на мястото на пица виктория. Бургерите са супер и имаш чувството, че ядеш истинско месо. Препоръчвам ви да пробвате ребрата там, доста са добри и огромни.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 05 Апр 2018 21:49
нелегален написа: The Arrow написа: Виж Франкос , намира се в една от пресечките на Витошка и Патриарха, тъпото само е че нямат доставки и трябва да си направиш сметката как, кога и дали имаш път натам, за да си поръчаш като минаваш или направо там да седнеш. Ти пък къде ме набута... Пробвах въпросното място и... не, мерси. Освен че ми беше хипер клаустрофобично, някои членове на персонала ми вкарваха неодобрителни погледи по някаква причина. Странно, предвид че някои от останалите клиенти в ресторанта по това време спокойно биха могли да се нарекат мутри. Честно - тъкмо се бях изкъпал и сресал, какъв им беше проблемът с мен? Пицата не беше отвратителна, но съставките определено не бяха особено висококачествени. Освен това притежаваше номер едно отличителният белег на слабата пица -- беше залята НА ГЪЗ със зехтин. Това е нещо, което е добре да знаете -- прекалената заливка със зехтин се прави точно с цел да се замаскира слабият/лошият вкус на нещо. Но, хайде нека не съм жесток... Може просто конкретната пица да е била слаба. Ще им дам втори шанс... някога.  Аз за това съм сядал там максимум два пъти и като цяло винаги си я взимам за вкъщи. Иначе каква пица яде ти? Моята любима е Саламе Наполи. Иначе сега съм си на село, по празниците, тука имаме една пицария, от която от години насам почти всеки път си взимам по една голяма пица Салами и си я опрасквам сам.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Апр 2018 11:13
Същата, само дето това не е баш площада, ами просто централен парк  а ти кога си бил в Хасково 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Апр 2018 18:39
нелегален написа: Бил съм там много пъти, тъй като баща ми е от Кърджалийско и по път натам винаги сме минавали през центъра на Хасково, често спирайки именно в този ресторант. Наистина е много добър!  Във форума сме говорили по темата за родния ти град и преди. Просто си забравил.  За протокола - считам Хасково за невероятно добре устроен и много красив град. Поне на външен вид, от гледната точка на посетител.  Да, на външен вид доста добре изглежда града, не може да се отрече това. Ама честно казано, предишния кмет, на когото не съм особено голям фен, можеше да направи много повече за 4 мандата, което се равнява на 16 години. Смятам, че ако не се беше оливал толкова в далавери това можеше да стане много по-бързо. Пък сега от както герб взеха града се появиха разни проблеми, които преди не съществуваха примерно бездомни псета, които нападат хората, изключителна лоша организация на почистването на пътищата през зимата и т.н. Но е хубав града, колкото да си идваш за по седмица-две, после омръзва и няма какво толкова да правиш тука поне от към гледна точка на нас, младите.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Апр 2018 02:45
Веднъж бях на автогарата в Хасково и за около поне 5 мин се чудих дали да не съм в Инстамбул или някъде в региона му. Имаше 1 език и една дестинация 
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Апр 2018 10:03
Omega-x написа: Веднъж бях на автогарата в Хасково и за около поне 5 мин се чудих дали да не съм в Инстамбул или някъде в региона му. Имаше 1 език и една дестинация  Аз така се чувствах на автогарата в Шумен. И в бусчето Шумен - Разград - Русе май бях единственият, който не знаеше турски
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Апр 2018 10:09
Няма да забравя как в Сърница(Хасковско) 5 баби мюсюлманки полагаха пътната маркировка и зебрите в центъра  . Най-високата от тях беше примерно 1,40, ама вършеха работата супер чевръсто.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Апр 2018 11:55
Omega-x написа: Веднъж бях на автогарата в Хасково и за около поне 5 мин се чудих дали да не съм в Инстамбул или някъде в региона му. Имаше 1 език и една дестинация  Има нещо такова, бая турци има в региона  За маркировката, никога не ми е правило впечатление да е била жълта, ама преди буквално всяка година имаше ремонти на нещо си, което от една страна е добре, от друга страна, кмета има строителна фирма и усвояваше яко фондовете 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 08 Апр 2018 19:18
Моментът в който си с жена и ти се иска да слезеш от таксито веднага, защото смърди на скоро загасени цигари, ама те е срам да не каже, че си женчо и че те е страх от мирис на цигари  Мислих, че са се евопеизирали бакшишите, ама не ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 08 Апр 2018 20:11
Едно е да питат, друго е да си го правят и да не им пука ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Бях забравил защо не обичам да се возя с такси, но сега се сетих  Имам съсед пушач и таксиметров шофьор. Пуши си доволно човека, но знае, че е невъзпитано да пафкаш на работното място и не го прави. Когато съм се качавал в таксито му, мирише на лек парфюм и това е, доста над нивото на повечето миризливи спареняци в таксиметровия бранш ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 09 Апр 2018 10:29
нелегален написа: Провинция vs. София, бро. 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|