Pacific Rim: Uprising

Какво да гледаме
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Re: Pacific Rim: Uprising

Мнение от the_presator »

Гледах го и филма е доста солиден 6/10 безмозъчен екшън :D
Почти всичко казано от критиците е вярно. Сюжета хем се опитва да покрие адски много работи, хем не го прави добре с нито 1 xD

Определено е под нивото на първият филм, но това като че ли беше ясно още от момента, в който дел Торо реши да не го режисира.

Въпреки това е далеч по-добре от Трансформърс помиите (доста хора в нета го наричат "The best Power Rangers movie"xD)

Aко ви се гледат гигантски роботи, които се трепят с други гигантски неща определено няма да сбъркате с Uprising. Във филма има адски здрави и шумни мелета.

Със сигурност ще го гледам пак, защото съм Pacific Rim junkie :oops:

Ако имате някакви въпроси ще се радвам да ви отговоря (разбира се без спойлери) :)

Еdit: Утре ще напиша едно по-подробно и със спойлери мини-ревю.
Еdit: Единственият по-сериозен минус за мен е саундтрака, който в сравнение с този на първият филм все едно не съществува.
Писал съм тук: https://www.reddit.com/r/PacificRim/com ... oundtrack/
TheChosen1 написа:даджайците
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Джеф не е доволен от филма, ама хич.

Във видеото има доста спойлери
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BKM2V-Yp--g[/youtube]
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Доволно тъп филм. На негрото ще му излезе име на разрушител на продължения, тъй като участва и в гротеската стар уорс на д(р)исни.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Според мен Бойега беше най-доброто нещо във филма, просто отново му се наложи да работи с калпав сценарий.
Предполагам, че един от основните проблеми е възникнал покрай невъзможността на Charlie Hunnam да се снима в продължението. Четох по разни интервюта, че заради това се е наложило да преправят сценария почти изцяло няколко пъти, като в процеса доста са се изменили ролите на другите персонажи, а някои от оригиналните за жалост са изцяло отпаднали- Herc Hansen, Tendo Choi и Hannibal Chau.

Не съм сигурен защото са избрали точно Steven DeKnight за режисьор, при положение, че това е бил първият му филм. Не казвам, че е невъзможно да направиш як филм от първият път, но Дел Торо постави летвата адски високо и е логично да наемат някой от неговият калибър, за да направи нещо поне на същото ниво.
Eдна от основните теории е, че на Universal Pictures им е трябвал режисьор, на който лесно да му дърпат конците и прави точно каквото искат :D
TheChosen1 написа:даджайците
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Бойега е безобразно безличен и с визия на мухльо.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Не знам, на мен ми е симпатичен...може би защото аз съм мухльо. :lol:
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Споко, мухльовците са мнозинство. Не случайно има толкова много филми за от мухльо към нещо повече :lol:. Та даже и питър паркър го направиха да изглежда такъв. Но за мен лично е лош каст да извикаш рене зауегър и да я сложиш в ролята на хубава жена... Така е и бойега в мъжкарска роля :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор