Следващия път история с идолката, чийто песни са фрашкани с цензурирани думи.
Kekkai Sensen & Beyond ep. 7 - изтъркан сюжет свързан със Зед, по пък артът и екшънът бяха готини. Техниката да държи със силата си топка вода около хрилете си би сработила само за къс период от време. Обемът е достатъчен за златна рибка, но Зед е голям и мускулест тип, сигурно гори доста кислород. Евентуално тази техника трябва да включва не само поддържане на водния мехур, но и постоянно вкарване на въздух в водата, пък не се виждаха мехурчета.
Злодейката ми хареса - секси арогантна кучка, а и то белята стана заради праволинейността на нейните киборги. Можеха поне да попитат и да разберат, че това не са слушалки.
Shoujo Shuumatsu Ryokou ep. 7 - научиха се да пекат курабийки...ако ей така в постапокалипсиса намерят брашно от ГМО картофи, захар (от ГМО цвекло?) и сол.
Не мисля, че водата от манерката им беше достатъчна за такова голямо количество тесто.
Странно как всички машини все още работят. То още от началото на сериала е странно, как някъде там вси още се произвежда ток. Група ВЕЦ-ове и футуристична автоматична система, която ги поддържа в изправност?
Разкриха частица информация за хората, които са се грижили за главните героини. Оказа се, че освен дядото е имало и някаква бабка.
Юри неочаквано прояви положителни качества, а по-късно очаквано за малко да убие Чито
Kino no Tabi: The Beautiful World - The Animated Series ep. 7 - историята в епизода е смесица клиширани елементи от шпионски трилър, Бони и Клайд (с разменени роли) и Буч Касиди и Сънданс Кид, но последните две с щастлив край.
Свръх елементарно, особено как лесно се пребориха с корупцията и бюрокрацията. Някак ми напомни One Piece, където badass мутри и пирати спасяват цели държави със свинщините си.
С други думи това шоу падна дори още по-ниско в очите ми.
Net-juu no Susume ep. 7 - ситуацията леко се интензифицира. Повече акаунти, по-сложна мрежа от лъжи.
UQ Holder!: Mahou Sensei Negima! 2 ep. 8 - от по-поносимите и динамични епизоди. Тупалки, надцакване с трикове и разясняване на някои от загадките. Не е на нивото на мангата, но за нискобюджетно ТВ става.
Фейт го представиха идеално.
Обаче вкараха Неги твърде рано. Женственото сею, което са му сложили ме дразни твърде много. Разбирам поне да се отпиваше да докара момчешки глас (макар, че в това тяло няма смисъл), но не. Чудя се дали не е нарочно и всъщност да намекват, кой стои зад даскала. Ако е така, бахти тъпият спойлер, ако не - пак зле.