[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Нещата от живота
Публикувай отговор
The Arrow

Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema

Мнение от The Arrow »

нелегален написа:
Till.Lindemann написа: наистина не бях чувал напоследък да викат ан някой ПАТКАН, явно съм изпуснал доста

браво, хайчо, поредния зашеметяващ успех в живота, само така! :D
Мерси много, Тилчо! :D

И всъщност в тази връзка смятам че е редно да се похваля с още един:

От преди да кажем 3-4 месеца, допреди 2-3 седмици имах отворени наведнъж 80+ таба в chrome, за които все не намирах време да ги разчистя.
Все пак съм доста зает, и ми беше твърде голямо усилие, покрай всички други ангажименти, които имам, да се запозная с / изпитам / изгледам / прочета цялата тази информация.
Но ето че в течение на изминалите месеци успях поетапно да поразчистя табовете, (разбира се след обстойното запознаване с тях) така че в момента са останали само 2 (извън този, в който пиша поста в момента).

ееееех, лесно нЕма, момчета.... тежка е царската корона....
ти не си ли изключваш компютъра от време на време ?
тежки нокаути
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

И при пускане Хромът ще зареди отново всички табове, които са били отворени при затварянето му.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Не е така при мен
тежки нокаути
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Винаги съм се удивлявал как хората ползват Хром :D
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Пробвал съм какво ли не, но хром ми харесва най-много.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

The Arrow написа:Не е така при мен
Въпрос на базова настройка е.

- Алминатора

- кримсънчето
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Omega-x написа:Винаги съм се удивлявал как хората ползват Хром :D
ти си стар и назадничав
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Всеки път, когато пипна мозила на компа на колега или на баща ми, се чудя как тия хора боравят с толкова скапана програма :D
Поне мозилата направиха ли я така, че да можеш да ползваш един профил на всички компове и на телефона (тоест да имаш едни и същи bookmarks и външен вид)?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Аз на баща ми винаги съм се чудил как отваря нов браузър като иска да отвори нов сайт вместо да отвори нов таб просто, винаги ми става супер смешно :lol: иначе смяната на акаунтите на хром е единственото от тоя браузър, което ме дразни, тъй като понякога ми се налага и става бъркотия.
тежки нокаути
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Преди известно време на новобоядисана латексова стена в коридора се пробвахме да сложим тапети. Long story short - голям кур се получи, отговорността за което е изцяло моя, щото казах "бе аз знам как стават нещата, всичко ще стане перфектно". Е не стана и от около година всеки път като влязат гости, се червя, щото тая лайнария изцяло под мое ръководство се получи. Та ся издебнах жената да я няма и ги свалям. И друг път съм свалял тапети и е голяма мъка, особено ако са дебели като нашите.

Та тоя пост го пиша, щото намерих препарат за сваляне на тапети, който върши чудеса и може да ви облекчи доста живота:

Image

Ако не стане с едно нанасяне, сваляте горния слой и нанасяте пак, при което всичко се отлепя перфектно.

- Алминатора

- кримсънчето
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Сладури :D
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

То и в момента един от най-евтините начини да се отопляваш е на ток.

Простотиите за базите няма да ги коментирам :lol:

Иначе, преди хората с дървата, трябва да се мине през повечето компании производители (понеже рекламират и продават смърт)... през "диетолозите" които избиха куп народ с нискомаслените си високо-въглехидратни диети... през убийците на животни с цел удоволствие/кожи и тн... Отделно от това, като имаш предвид какъв % от тока идва от ТЕЦ, то тия с камините са си направо ЕКО :lol:

Това ме подсети друго. Покрай гафовете на концерна Фолксваген започна много да се шуми за дизеловите двигатели и как трябвало да ги спрем до не знам си коя година. С това съм напълно съгласен, обаче има и друго - бензиновите двигатели са по-чисти спрямо дизеловите ако ги погледнеш литър гориво за литър гориво. С тая разлика, че дизеловите двигатели харчат по-малко и нещата наистина се изравняват, а и оловото в бензина... В общи линии голям ташак и лицемерие. На този етап хибридите не са абсолютно никакво решение, защото те все още не са по-икономични от най-добрите бензинови и дизелови двигатели (като среден разход). Хибридите действат единствено в града.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Ела в Хасково да видиш кво е мръсен въздух през зимата. :D
тежки нокаути
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

Това за табовете, примерно допреди 3-4 години сигурно щях жестоко да ти се изсмея какъв безживотник си, но към днешна дата напълно разбирам :D

Започваш нещо, отваряш табче, искаш да чуеш песен, но изнасяш упражнение в момента и малко не върви, отваряш я на ново място, видиш добра статия, водят пациент с гигантизъм и на нов таб поверяваш колко е най-високия човек на света, защото си сигурен че този е по-висок, ауто бг и немското мобиле на нови табове, тема във форуми, който следиш и тн....и сега в момента форума е 18-тия ми отворен таб :D така, че ти завиждам в случая

абе, гипи, все още отоплението на дърва не излиза ли по-евтино, слагаме плюс за това, че става чувствително по-топло в цялото жилище и може да вържеш бойлер, слагаме минус за труда, като цяло не е ли по-доброто решение за къща/по-голямо жилище? ддз, тока е задължително над 100 кинта(а може би дори повече), тва за година прави 1200+, ако го обърнем в дърва май излиза по-добре ддз

хибридите са ташак. реално средния разход на новите приуси е от порядъка 7/8 на 100, малка градска количка на бензин е някъде там. отделно, изтече ли гаранцията, ако се счупи нещо по приуса, заминаваш, ремонтите са ужасно скъпи. в норвегия такситата са тесла и шофьорите си признават, че са с такива единствено заради бонусите, разхода, природата ала-бала. бензина си е бензин
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Till.Lindemann написа: абе, гипи, все още отоплението на дърва не излиза ли по-евтино, слагаме плюс за това, че става чувствително по-топло в цялото жилище и може да вържеш бойлер, слагаме минус за труда, като цяло не е ли по-доброто решение за къща/по-голямо жилище? ддз, тока е задължително над 100 кинта(а може би дори повече), тва за година прави 1200+, ако го обърнем в дърва май излиза по-добре ддз
Тилка, как така токът е над 100лв цяла година? Тя зимата е 4 месеца, а и на ток можеш много по-добре да регулираш температурата. Вкъщи като не е зима плащаме около 35-40лв месечно ток. В тая сума влиза 100л бойлер, проточен бойлер за кухнята, редовно готвене и почти постоянно работещ комп. Зимата плащаме по около 150лв (веднъж 200, така и не разбрахме защо), но имай предвид, че ние не се топлим по най-икономичния начин, а с конвектори, защото ми харесват повече от климатика.
А иначе нямам идея колко излиза да се отопляваш на дърва, понеже цените не са регламентирани, можеш сам да избракониерстваш и тн. Вероятно това е основна причина хората да се топлят така. Отделно, че за да се топлиш на ток първоначалната инвестиция е много голяма. Ама като се замисля, за да направиш добра водна риза и цялостна система за циркулация на водата, също струва много...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Можеше да напишеш "водна риза" в гугъл и моментално щеше да получиш отговор, вместо да чакаш отговор тук :).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Тая зима, януари месец, сметката ми за ток в софийския апартамент беше към 150 лева, отопляваме се на климатици, не ги спирахме цял месец. Викам си да не е много, приятелката вика че било супер защото у тях примерно плащали към 230 лева, а отоплявали две стаи, примерно, от двуетажна къща.
тежки нокаути
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

не знам кво да ти кажа гипи

като говоря с познати, винаги се намира някой, дето едва ли не не харчи ток(малко като с разхода на бензин), и накрая винаги оставам супер очуден. остави настрана, че половината време не съм си вкъщи, освен климатик, бойлер, тв и микровълнов овен, друго почти не се ползва. лятото на 23-24, зимата на 26 примерно. верно, че цената на тока е различна в трите края на страната, ама все пак...

брато, къща е друго. и в най-северния апартамент да си, факта, че стените ти не ги духа/вали директно, вдига градуса и пази от изстиване. затва и тая разлика в тока според мене. или освен ако са на духалка ддз :D
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Имай предвид, че под нас и над нас апартаментите са необитаеми, щото още не са продадени(само те останаха, мамка им) и сме си почти като в къща хахаха. Миналата зима се наложи да се качвам в апартамента над нас, защото от балкона им мокреше в спалнята ни. Та горе в тоя гол апартамент беше топло почти колкото вкъщи, щото ние го нагряваме отдолу. Затова и си мисля, че като някой дойде под нас ще е по-евтино да се топлим.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Е то е ясно, че да живееш в апартамент е в пъти по-евтино. Минусът са кофти съседите/шумът. Много хора мечтаят за къща, аз не. За мен това са излишни разходи, които бих изразходил за пътуване и качествена храна.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор