А вие защо сте простаци?
- 
				Синът на Мечиста
 - В момента играе: MGTOW

А вие защо сте простаци?
https://www.edna.bg/svobodno-vreme/syve ... ci-4649036
[MANGINA INTENSIFIES]

[MANGINA INTENSIFIES]
В случай на отстъпление, авангардът се превръща в ариергард.

- shub niggurat
 - Обратна връзка:

- 
				Serious Sam
 - Горд Пролетарий
 - В момента играе: Serious Sam
 - Обратна връзка:

- Till.Lindemann

Re: А вие защо сте простаци?
трий трий 

- Liberty
 - В момента играе: League of Legends
 - Обратна връзка:

Влизам да кажа само, че макар кавалерството само по себе си да не е вредно, то нито едно от изброените неща в статията няма да доведе повишаване на успеха на съответния мъж с жените. Доказателство е само може да видите колко по-голям успех с противоположния пол имат нахалните простаци в сравнение с изтънчените бета-ентелегенти. 
И макар, отново, галантното отношение само по себе си да не пречи в отношенията с жените, нещата които те много повече ценят са самочувствие, сила, АЛФА-поведение и пр. Теоретично не е невъзможно един индивид да съчетава тези неща и същевременно да бъде добре възпитан, но това което се случва на практика е че имаме самоуверените АЛФА простаци и неуверените БЕТА кавалери. Познайте с кого спят повечето жени

И макар, отново, галантното отношение само по себе си да не пречи в отношенията с жените, нещата които те много повече ценят са самочувствие, сила, АЛФА-поведение и пр. Теоретично не е невъзможно един индивид да съчетава тези неща и същевременно да бъде добре възпитан, но това което се случва на практика е че имаме самоуверените АЛФА простаци и неуверените БЕТА кавалери. Познайте с кого спят повечето жени
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!

Ghost reporting!
- 
				Маце Борко
 - В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Аз съм наследствено прост, щото корени от Монтана и Лом, за т'ва. 
Иначе това са тъпи обобщения. Важно е да се държиш естествено с малко повече напън да бъдеш порядъчен човек в ежедневието си, едновременно към дамите и мъжете. Най - трудно е да си консистентен в това, но после се забелязва и оценява.
Тва алфи, бети и т. н. са лайф типове от форчан.

Иначе това са тъпи обобщения. Важно е да се държиш естествено с малко повече напън да бъдеш порядъчен човек в ежедневието си, едновременно към дамите и мъжете. Най - трудно е да си консистентен в това, но после се забелязва и оценява.
Тва алфи, бети и т. н. са лайф типове от форчан.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

- Алминатора
- кримсънчето
- Мастър Люх
 - В момента играе: ❚█══█❚

talk is cheapLiberty написа:Влизам да кажа само, че макар кавалерството само по себе си да не е вредно, то нито едно от изброените неща в статията няма да доведе повишаване на успеха на съответния мъж с жените. Доказателство е само може да видите колко по-голям успех с противоположния пол имат нахалните простаци в сравнение с изтънчените бета-ентелегенти.
kolko digash ot leg
kato amerikanski alpha qstreb
TAPAKO PROST...

- 
				TheCharmedOne

Здравейте! Не съм сигурен дали ме познавате, но аз съм Георги от Бургас и съм управител в интернет магазин за китари. Сещам се, че го бях писал в някой от предните ми постове, но не съм убеден. Много скоро правих значителен ремонт на вилата ми в село Железница, но както се досещате се наложи да потърся строителни фирми, защото не можех да се справя сам. Естествено, моите приятели също дойдоха, за което съм им изключително благодарен. Къщата просто стана като нова. Майсторите бяха абсолютни професионалисти и носеха всички инструменти със себе си. Това беше добре, защото аз имах единствено винтоверти. Пролетта трябва да подменим остарелите битумни керемиди, защото времето застудя и нямаше как да се заемем с това.

- 
				Маце Борко
 - В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Щото докато се редихме на майка ти, групово хванахме сифилис и отъпяхме от него.

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето

- Алминатора
- кримсънчето
- Мастър Люх
 - В момента играе: ❚█══█❚

- Jotaro97
 - В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within

Правилно ли разбирам, че г-н Капитанов е nice guy?

"Carthago delenda est"