Бизнес идея/предложение

Нещата от живота
Аватар
Stonedisus
В момента играе: с кьорави катерички

Re: Бизнес идея/предложение

Мнение от Stonedisus »

искам опция за лайк във форума

:!:

харесва ми идеята. гарваните са като примати с човки и ако не се лъжа са единствените животни, за които е документирано, че имат базово разбиране на концепцията за това какво е да ''лъжеш''. Което поставя други сериозни спънки - как ще разберем дали гарванът, който обучим не ни шани? Трябва да се обучат поне няколко и да има конкуренция, която да ни даде възможност за повече инструменти с които да търсим лъжата.

Успех!
кьорави катерички
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Това е шега, нали? Кажи ми, че е шега :?
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Stonedisus написа:искам опция за лайк във форума
Забрави докато сме на тая версия :lol: Не че няма разширения и за нея, но са некви неофициални модове, с които не искам да рискувам.
¯\_(ツ)_/ ¯
vanmx

Мнение от vanmx »

Трудна работа това с гарвана. Колкото и да е умен, не знаеш дали подлежи на такава дресировка, нито пък дали въобше би могъл да намира пари.

Най-добре да се инвестира в един металотърсач, с него можеш да намираш изгубени ценни вещи и то бая по-назад във времето.

Или даже още по-добре - заеби тия глупости. Инвестирай в хардуер за копаене на криптовалути :D Или ако си падаш добър спекулант може направо да инвестираш на някоя борса, не само криптовалути :D

Ако трябва да сме сериозни, идеи за бизнес има бол. "Само" трябва да намериш пазарната ниша, нещото което ти се отдава, начално финансиране, точните хора и разбира се късметът е винаги важен. Успех :D
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Аз имам друго питане, да кажем, че е напълно възможно птицата да прави всичко изброено.

В първия пост посочваш "273 500" се губят годишно в цялата страна, нататъка изпадам малко в свободни съчинения, каквато е и темата, де.

Но ->

Спокойно можем да предположим, че 3те големи центъра където се губят пари са София, Зимните Курорти и Морето, и съвсем спокойно можем да приемем, че поне 30% от горната сума се губят ( все пак и във Плд губят пари), това ни оставя с грубо 210 хилки.

От тях поне половината са безвъзратно загубени -> оставаме с 105 хилки в цялата страна, които можем да намерим, т.е спечелим.

Както горе казах оставаме с 3 големи места на които да търсим пари, да ги разделим в отношение 50-25-25 (най-лесно), в София оставаме с 50 хил (годишно).

Трябва да правим по 1000 лева на седмица грубо (невъзможно), което е по 150-200 лева на ден. Предвид, че рядко губят едри банкноти, не мисля че има икономически смисъл (заеби го практичния) да се прави такова начинание.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Гледал съм няколко клипчета с гарвани, които правят феноменални неща. Решават логически задачи и какво ли не. Въпросът е следния - ако имаме един гарван (умна птица) и в същото време нелегалния (социален/емоционален инвалид) - не е ли логично птицата да ръководи нелегалния, а не обратното?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Дееба и азиатците, дееба, даже пилците им са по-умни от наште :shock:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ще инвестирам 5лв в теб, ако решиш да отидеш на психиатър :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз

Мнение от Аз »

Определено птиците са силно подценени :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Волтаж, кажи честно. Ти само се правиш на социалист, нали :lol:
тежки нокаути
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

нелегален написа:ето още нещо да ви вдъхнови:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fYwRMEomJMM[/youtube]

аре бе, мамицата ви, колко още трябва да ви провокирам към някакво действие?? :D :D

Не ми казвайте, че предпочитате да сте канцеларски плъхове и офисни мърди пред това да изкараме БЕСНИТЕ ЕВРАЦИ възползвайки се от евтин птичи труд :D :D :D

пускам ви мръвка: Вече съм намерил птицата, а едно примитивно устройство като за започване ще струва около 30-40 лева, според плана начертан от мен и един приятел. И това е само началото!!!
Ама ние за какво сме ти, не разбрах?
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

пуснах сълза :(

Идеята ми беше, че дори да приемем, че тази налудничава идея работи, за какво са ти други хора? Смисъл не си обяснил, колко човека търсиш, кой какво ще прави и т.н.
Аватар
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти

Мнение от kaboom »

Понякога губя границата където Волтажа се ебава или просто откача фо риъл :oops:
vanmx

Мнение от vanmx »

Що бе, последното клипче наистина вкарва повод за размисъл дали тази "бизнес идея" не е действително възможна за реализиране :D .
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Вчера на Витошка видях гарван, ръваше някъв умрял гИлап. :o
тежки нокаути
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Е споко, като издадат книга за теб: "дневник на психопата", предполагам ще ти дадат някой лев за по-добра клиника.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Voltaj iskam business ideq. :idea:
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Публикувай отговор