[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Till.Lindemann

Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema

Мнение от Till.Lindemann »

нелегален написа: да се сложи на бюро.
Нали осъзнаваш, че жената не работи, защото й е кеф, а най-вероятно пенсията не й стига и е там, защото се налага? И, ако имаше възможност, дали нямаше да се сложи на бюро? Просто няма избор.

Сега да не кажеш - заради грешните избори в живота си, заради които сама си е виновна, сега е тук, значи сама си е виноввна и заслужава да я ритат хора по глава.
П.П. Относно косата - за щастие никога не ми е била мазна, дори когато беше дълга. 8)
Няма някаква особена тайна в това. Просто здравословно хранене, добра лична хигиена (дори не съм използвал някакви специални шампоани или квото и да било), В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ СЕШОАР, и да се подкъсва редовно
Дадох пример, не се хващай за него, имаш по-сериозни проблеми :wink:
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Аз не разбрах, дори да приемем, че всичко, което каза Волтажа относно нелепостта на ситуацията (че не трябва да чисти с парцал наведена, че не трябва да чисти докато минават хора и т.н.) е така, защо оправдава действията на шведа? Ето сега сам казваш, виновен е работодателя. Поради каква извратена причина оправдаваш/одобряваш/не осъждаш (не съм сигурен което точно от трите ти се върти в главата) ритането на 65 годишна баба?
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Е той си го каза защо. Търси някаква конспирация срещу шведа. Абсолютен филмар :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Волтажът има някаква много изкривена представа за нещата. От една страна е социалист, работникът на първо място и т.н, а в този случай защитава очевидния агресор в ситуацията. Или възрастната работничка не си е вършела съвестно и е бързала за поредния купон, та се е наложило коректив, тоест тоя швед, който се е вживял в ролята на армията или нещо подобно, там квото беше писал преди време :lol: :lol: :lol:
тежки нокаути
Аватар
Till.Lindemann

Работодателя няма такива условия - работничката използва това, което е на разположение, няма избор, понеже пенсията не стига и й се налага да работи. Дали чисти с правилен уред и в правилното време, дотук. Защо трябва да я ритат в лицето обаче? Коректив, а?
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

И щото нещо му се е обяснявала - предположение, за което нямаш никакви доказателства, освен някакви си твои впечатления* - тоя решава да я ритне в главата, което съвсем спокойно би могло да я убие.

Дай да не го осъждаме морално.

Ако прекратиш разясняването на вижданията си за тази ситуация, ще си направиш сам услуга.

*Генерализациите, впечатленията, предположенията, предразсъдъците и т.нар. са способи за подпомагане на мисловния процес при умствено слабите. Ти не базираш разсъжденията си на някакви косвени факти, които да те доведат до заключение, а на някакви си твои предразсъдъци и впечатления как правели еди кой си тип хора. Моят опит пък показва съвсем друго за същата група хора. Какво правим, кой е прав? Ми гледаме фактите от камерата и не пишем тъпотии по форумите, това.

Пак доказваш, че изобщо не си човеколюбив и че това интелектуално превъзходство, което вярваш, че имаш, може да е някаква илюзия :D
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Не знам дали волтажа някога е почиствал в тях, но се случва да има някоя капка кафе/чай/сперма( :lol: ), за която да не си заслужава да вадиш кофата с парцала, а да го минеш на ръка. Отделно, някои петна не могат да излязат с парцал на пръчка. Но това разбира се е маловажно за волтажния.
Много по-яко е да са замесени извънземните, които да са накарали собственика на хотела да скрие пръчките за парцал и така чистачките да се навеждат. Отделно от това са му сипали нов вид монстър на шведа и така вместо глава е виждал футболна топка. Ако не са извънземните, то със сигурност са американците, които провокирайки този конфликт, желаят да дестабилизират още повече Европа. Тук обаче е време да се намеси и другия дебил - liberty, който да поправи волтажа и да каже, че всъщност чистачката е изрекла:"сука блять иди нахуй!" защото снощи е гледала по телевизията путин и е носила покварата в сърцето си.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Till.Lindemann

Маце Борко написа:
Пак доказваш, че изобщо не си човеколюбив и че това интелектуално превъзходство, което вярваш, че имаш, може да е някаква илюзия :D
Не вярвам да го мисли това.
Доста жалко в такъв случай.
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Не знам, според мен разсъжденията му върху тази ситуация напълно си противоречат с това, което е писал преди.
тежки нокаути
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Волтаж, или вчера към 20:30 беше на паметника на съветската армия с мацка за ръка, или имаш двойник :D
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Der Meister написа:Волтаж... с мацка за ръка...
Ти сам си отговори, не е бил той.

@Волтаж, достатъчно неприятно е да постваш и веднъж, какво остава да се самоцитираш...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Майтапа настрана, но наистина съм почти сигурен, че беше той. А това хем да, хем не, не знам как да го разбирам :D
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Два варианта има.

- държал се е с мацка за ръка, но не - не са били пред паметника на съветската армия

- да, бил е на паметника, но не - не е държал мацка за ръка

Избери си.

Впрочем, ако следвах методиката на Волтажа да си вади заключения за разни хора без да ги познава добре и на базата на някакви предразсъдъци, щях вече да съм ти дал доста категоричен еднозначен отговор. :lol:

- Алминатора

- кримсънчето
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Вариант 3 - сгаджил се е с неговия приятел сталкъра, който всъщност е доста женствен и Майстера го е объркал за момиче. А сега Волтажа го е срам да си признае във форума и ще пише във фб.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Аве като цяло от натрупания ми трудов опит досега, никога не съм се сблъсквал с чистачки, които са кофти хора. Всички са някви пичове, или ако не са - просто мълчат и си гледат работата (дори и циганките сред тях)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Gipo написа:Вариант 3 - сгаджил се е с неговия приятел сталкъра, който всъщност е доста женствен и Майстера го е объркал за момиче. А сега Волтажа го е срам да си признае във форума и ще пише във фб.
Какъв беше завършека на тия сталкерски истории, че съм го изпуснал май ? :lol:
тежки нокаути
Аватар
Till.Lindemann

обаче май имаше някакъв административен проблем с материалите от тези камери и не можеха да служат за доказателство в съда, не съм сигурен

иначе да - някой трябва да гледа, защото някои хора без контрол стават животни
инкасо бусчетата са с видеонаблюдение, линейките - не, онзи ден пак били един колега вътре в линейката, щото не знам си кво. ама няма как да докажеш и да се защитиш. после що нямало лекари в бг
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

Изображение

Малайзийски боингове 777 в 72ри мащаб, спасявайте се.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Момчета...

Image

https://misal.bg/

Крайно време беше нещо такова да се появи у нас - досега не сме имали медия, която да отразява вижданията на истинския десен спектър - от консерватори до класически либерали и либертарианци. Налага се, защото България е общество предимно на консервативни хора, които понякога отблъснати от модерно левия тон на повечето ни сериозни медии (като продуктите на Икономедия и Mediapool, примерно, които иначе са на много високо ниво), залитат към някакви идиотски жълти парцали, открито рускопропагандни лайна и пеевскокафяви чекии.

- Алминатора

- кримсънчето
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

супремацизъм, дискурс, джендър, чадърен термин
Философа му с философ
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Публикувай отговор