Автор |
Съобщение |
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 04 Сеп 2016 17:48
Някой разцъква ли новата ли ??!? Аз вчера пуснах да си напрвя един герой да видя как е ама нямам много време да разигравам.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 23 Сеп 2016 03:02
Цъкаме .. некои :Д като гледам не много хах Не бях влизал тук в тоя форум от бая време. Играя PoE, ма тоя път в standard. Както и предполагах Essence е пълен шит. За сметка на това Стандард е направо убиец, никога не е бил толко фън. Имаш Perandus, имаш Prophecy, map дропа е супер добър. Фармим яко t14,t15,t16... абе никога не са отпускали толко фандък на стандард. Все едно имаш неколко лиги в 1 д; prophecy e даже free. Направих 1 герой в Essence, некъв мой си билд Champion Earthquake crit, evasion, Varunastra. Tова ми е първия абсолютно моя измишльотина билд и се оказа по успешен от колкото очаквах. Но така и не продължих да го играя, някъде май 88lvl го заебах, не го и завърших хем дадох 5ex за Varunastra, divine-нах я 5-10 пъти стана 271dps, в началто на лигата е супер трудно за намиране и скъпо оръжие. Намира се само с карти или от Перандус. Както и да е.... Earthquake не ме кефи, стигнах някъде около 24к dps 32к с charge-ве(5L и 19лвл gem-ве) но е шитня, особено single target. Та така сега играя в Standard low life Blade Vortex, лудница е тоя билд. Днес убих Shaper-a, малко късно, хората го фармат яко отдавна ;д но все пак. И crafting якооо... днес пребах 5000 alts 150 regals 150 scours. Но craft-нах един шилд 600Es ше му взема 30-35ex ;d но до като не крафтна шилда мечта няма спиране ;д тряя да удара 3 T1 650ES. 2 пъти супер близо 2 t1 и exalt-вам hybrid t3 на 2 пъти. Направо съм полудел по крафтенето ;д много е фън като станеш про :п но си е бая трудно и късмет. Крафтнах hubris 3 t1 513ES ;d но няма про при него щот беше chaos спам баси късмета като го видях 501ЕС. После divine и се оказа 3 т1 ;д с еnchant за Discharge not consuming charges. За жалост тея педали убиха ми билда, Coc discharge е пълен ташак сега на новия патч.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 23 Сеп 2016 12:51
Perandus-a е тоя гей от миналата лига или по точно по миналата май. Нали лигата се казваше перандус, има едно npc Cadiro Perandus... oh аз така го заобяснявах че неам думи. Трябваше да ползвам Cadiro май по точно ама карай, или Scamdiro ;d Та сега през Zana се пуска Perandus 4c струва и има 3 chest-a и шанс тоя да се спауне в картата. И шанс да ти продаде Headhunter, Voll амулет и тн. за без пари как се вика ;д Нищо за сега не съм намерил в него, вчера само един Mortal Hope 1600 coins. Hopa e 2ex... 1600coins са нищо ;д
70/125 не е толко зле, аз в Essence съм май 26 хах ама не я играя че не ми интересна. В standard съм 120/125 , липсват ми уникални карти. Не ми се дават пари че са по 1,2еx. Не съм минал и Vaal temple ... и тя трудно се намира.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 04 Дек 2016 03:12
Колко ще е дълга тая лига?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 04 Дек 2016 11:35
Мерси. Бях забравил за уикито.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 29 Май 2017 14:56
Чакай да видим с големия експанжън сега, доста промени ще има. И мисля, че точно пък за тази игра най-малко може да мрънкаме. Ти да видиш диаблото на какво дередже е
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 29 Май 2017 16:57
Сега лятото ( уж щеше да е юни-юли, ама като гледам юни няма да е ) правят играта 10 акта и няма да има cruel, merciless и т.н.
Демек, шест изцяло нови акта и някаква Pantheon system, която ще промени тотално билдовете ай гес.
Не знам как си пропуснал тая новина, чекни уикито - The Fall of Oriath се казва експанжъна.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 29 Май 2017 17:00
Случайно да са променили инвентара или recipe trading системата?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 29 Май 2017 17:41
Жалко. Благодаря!
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 08 Авг 2017 07:55
Добре звучи, някой ден мога да я пробвам, като реша да се отдам на life skills в BDO и имам повече време за активна игра на нещо друго. Незнайно защо, досега PoE винаги ми е било много интересно заглавие, но след 1 седмица игра, просто спирам да се логвам и така до след ~година и половина...
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 10 Авг 2017 06:07
Аз цъках снощи, на новата лига се пуснах. Всичко е доста по-смуут и анимациите са още по-плавни. Пипнали са я добре.
Почнах стрелкиня с идеята да я правя на blade flurry. Нямам идея кво ще стане, че още няма май завършен билд за 3.0.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 10 Авг 2017 08:49
Вероятно картите ще са първото предизвикателство, което ще срещнеш в новия формат.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 11 Авг 2017 05:12
МНОГО се зарадвах като видях, че са махнали някои ненужни и дразнещо огромни зони. Например - warehouse district или както се водеше в акт 3. Напълно безсмислено лутане беше тая зона. Сега сме направо в един sewer с трите бюста и после направо marketplace. Евалата
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 11 Авг 2017 09:13
shub niggurat написа: Например - warehouse district хахахах браво, че са го махнали, беше много досадна зона това. нелегален написа: неприятни спомени от джунглите на Диабло 2.
Ония с фунийките ги мразех супер много като играех с меле герой, но пък за сметка на това с рейндж герой бяха елементарни
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 11 Авг 2017 11:45
ахахах да да да, наистина, сигурно 2 пъти от всичките милион преигравания ми се е случвало да намеря всичко от първия път и да не трябва да се взирам в картата къде точно съм изпуснал нещо.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 14 Авг 2017 12:49
Следвате ли гайдове за героите си или самостоятелно? Аз лично не бих развивал герой без гайд в ПоЕ. Трябва да навляза много повече, че да знам как точно да си направя героя сам, без да го прецакам за енд гейм. В друга игра не ми се е случвало такова нещо.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 16 Авг 2017 19:02
Аз гледам гайдове, защото нямам време да го мисля особено много. Решавам какво ми се играе и хвърлям по едно око на 2-3 гайда и си избирам най-адекватното развитие ( и това, което е по-евтино, ест ) Позволявам си импровизации чак накрая, когато не е фатално и мога да респекна последните 10-тина точки. Нормално е да ти е лесно на добре познатите и изучени територии. Абсурдите идват нататък, когато имаш бос файт, в който не знаеш коя атака какво прави. А повечето са почти сигурен 1-шот И любимото на ГГГ - целия екран да стане в лайна и да не виждаш къде стъпваш. И всичко да е дот-ове, блийд, чил, шок и един самосвал керемиди връз главата. Някви хора реват от баш последния бос на акт 10. Нещо като първоначалния Малакай едно време Тази вечер ми предстои да го мина и почвам картите, че още не ми дава лаборатория с мап девайс. Бтв, дето споменах че са махнали досадните зони от акт 3 ... Еми, познайте - има ги в ''новите актове''. А под нови, разбирайте - рециклирани стари зони и биеш същите босове, които някак са успяли да оцелеят, или някое НПЦ е станало зло. Гръмкото изказване за цели 6 нови акта беше леко преувеличено. Ама играта е твърде добра и така, та нема се оплаквам толкоз.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 17 Авг 2017 06:09
Да бе, ясно това. Но просто някои досадни зони са сложени като ''нови'' с различен цвят и layout Китава ( последния бос ) е безумен. Не знам на ХЦ как се убива това
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 18 Авг 2017 09:05
Абе покрай вашите приказки и аз си свалих играта вчера и дори поцъках с 1 герой час-два.
Първо моите наблюдения са, че играта наистина е станала по-пъргава технически от преди, и откъм лвл-инг. Няма лошо.
Беше бъгнала нещо и бях в началото на акт 4 с героя ми, който не можеше никъде да ходи, защото не беше убил боса на акт 3. Няква бъгня беше.
Ся съм полу-гол 44 арчър, но не мога да се сетя кво трябваше да слагам по слотовете на айтемите. В едното имам аое атака, имам сингъл атака, и съм качил на някви рандъм предмети голем и кърс, ама пак имам супер мн празно. плс халп :ДД
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 18 Авг 2017 10:58
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|