Малко и на мен ми е странно, че някой не знае какво означава думата "лукав", ама карай. +1, няма какво повече да допълня към Ван. Сега и като се замисля, другото което ми е странно как някой би отделил 30к за ремонт, а не за ново жилище. Ама, както и да е.vanmx написа:Щом човек който не знае какво е "лукав" може да си позволи ремонти за 30 000 лв, би трябвало ти като интелитгентен и начетен човек да се нахъсаш, да се възползваш от това което имаш и да постигнеш повече, стига да желаеш разбира се![]()
А не да се вкарваш в най-глупавия филм със сърповете и чуковете. И защо си мислиш че тоя по някакъв начин те е ощетил като си прави скъпи ремонти? Тоя въпрос бих го задал на всеки който расъждава по този начин. Нека всеки да си гледа паничката и да не се занимава с глупости щото са тотално излишни.
И Волтаж, нали си ИТ спец? Защо не проявиш малко предприемчивост, разработи си някакъв продукт и го пусни онлайн, вместо да величаеш СССР и комунизма? Не те разбирам, аз ако бях добър програмист това щях да правя, а не тепърва да си играя да уча уеб девелъпмънт, примерно.