Съгласен съм съм с това за блиц. Това е пълния кенеф сред "новинарските" сайтове. Dnes.bg е малко по-малко кенеф, а дневник има леки наченки да не е такъв кенеф. Това ми е на мен класацията
Мастър Люх
15 Авг 2014 22:43 Мнения: 438 Местоположение: Независимо Княжество Лозенец
В момента играе: ❚█══█❚
Заглавие: Re: Pokémon – General thread
Публикувано на: 14 Мар 2017 14:59
Споделям едно и също интернет пространство с хора, които четат блиц
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 14 Мар 2017 15:07
Мастър Люх написа:
Споделям едно и също интернет пространство с хора, които четат блиц
+1
Обаче, Ван е мега-прав за болшинството бг онлайн аудитория, нищо чудно Дневник да е на едно от последните места.
___________________________________ тежки нокаути
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6149 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 14 Мар 2017 19:21
Ако намекваш за мене, аз не чета Блитз, и като цяло чета много малко бг медии. Казах просто че е относително нормален сайт, като се има предвид нивото на бг медиите като цяло, признавам, че може и да не съм прав защото нямам задълбочени наблюдения над сайта, просто такова впечатление прави от пръв поглед, като на относително сериозен сайт (ако нивото vesti.bg и dnes.bg може да се нарече сериозно), а не са някакви измислени заглавия и откровени лъжи. Признавам обаче че не съм го чел особено, така че може и да бъркам.
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 21 Мар 2017 08:42
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 21 Мар 2017 19:45
Андрей, Блиц са пропагандна медия на Пеевски бе, я малко на ниво. Само им виж гнусната пропаганда срещу Да, България. Никакъв "относително нормален" сайт не е това ами пълна помия.
The Arrow
Публикувано на: 21 Мар 2017 20:38
Der Meister написа:
Андрей, Блиц са пропагандна медия на Пеевски бе, я малко на ниво. Само им виж гнусната пропаганда срещу Да, България. Никакъв "относително нормален" сайт не е това ами пълна помия.
+1 аз мислех, че всеки нормален човек знае, че блиц и пик са свързани с Пееф, особено хора като Андрей, които имат претенции да са информирани.
The Arrow
Публикувано на: 22 Мар 2017 13:45
Liberty
Публикувано на: 27 Мар 2017 17:00
Der Meister написа:
Признавам си че никога не съм чел Блитз и съответно не знаех.
Публикувано на: 30 Мар 2017 17:21
Абе кога и у нас ще има осъдени комунисти за престъпления срещу човечеството? Или нееее, ние тука приемаме вината само с мезетата
Цитат:
Бившият комендант на трудов лагер в Румъния от времето на комунизма Йон Фичор бе осъден днес на 20 години затвор за престъпления срещу човечеството, предаде агенция Аджерпрес, цитирана от БТА.
Те тук нашите комунистически главорези по-скоро ще ги наградят с медали за принос към човечеството, ако въобше все още има живи сред тях
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 13 Апр 2017 08:06
Екстра, да благодарим на късмета тогава, че направи така някой да се захване с тоя shithole преди да е станало късно.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
Stonedisus
В момента играе: с кьорави катерички
Публикувано на: 16 Апр 2017 19:05
Борбата срещу “хибридната заплаха” и “руската пропаганда” вече придобива форма на откровено доносничество и идеологически лов на вещици – при това добре заплатени
Публикувано на: 16 Апр 2017 22:50
Ако на Волтажа нещо не му допадне в Северна Корея, вече има друга алтернативна възможност къде да се пресели, а именно малко на югоизток.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 16 Апр 2017 23:33
И що в Япония точно?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
The Arrow
Публикувано на: 17 Апр 2017 00:00
нелегален написа:
The Arrow написа:
Ако на Волтажа нещо не му допадне в Северна Корея, вече има друга алтернативна възможност къде да се пресели, а именно малко на югоизток.
ъ-ъ-ъ... какво е станало?
По предварителни данни рефендума е в полза на Ердоган...
Спомням си една преподавателка от Англия, по някой от предметите, не помня какво точно беше, каза нещо от сорта, че за ЕС ще е добре Турция да е вътре. Аз казах, че няма как да стане това. Спомням си, че само ме изгледа, май. Не че съм голям експерт на тема международна политика, но това е просто очевидно. И така.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения