Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online
Публикувано на: 10 Апр 2017 19:45

ESO ще е безплатна между 11ти и 18ти :)

Профил

Публикувано на: 16 Яну 2019 01:44

В темата отдавна не е писано,обаче днес зенимакс обявиха новия чаптър за играта и избухнаха много яко.Играя ммо-то редовно и все пак бях решил,че вече няма с какво да ме изненадат,но сега толкова много нови и интересни неща обявиха,че не е истина!Отделно,че на всяко тримесечие играта получава нов кънтент и има най-добрия финансов модел!

ps И за разлика от фалаут76,където се случват някакви ужасни неща,маркетинга тука работи перфектно.Стрийма събра 140к за отрицателно време,хайп на макс,а играта има добре познати гейм директор и водещ дизайнер,които между другото се изправиха очи в очи със някои неудобни въпроси,като например,че новия клас-некрото,не пасва добре на лор-а,защото този вид магия е забранена в тамриел.Е,който играе с този клас,ще трябва да внимава много,защото ако ползва скиловете си в населено място,ще бъде преследван от гуардовете.Честно,не знам да има друго такова ммо.Не че краденето и асаинейшъна не бяха уникални скил линии,ама това вече е върха!

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2019 11:51

Специфичното за 2019та година ще е това, че 3те длцта и експанжъна ще са свързани помежду си, за разлика от досегашната схема на самостоятелност. Обявиха много QoL подобрения за следенето на прогреса ти, гилд файндър, подобрено UI на аукциона(конзолните играчи ликуват) и тн. Всичките тия работи са страхотни, но аз все пак се надявам повече на нещо друго. ЕСО е велико мморпг, спор няма, единствените проблеми на тази игра обаче са от техническо естество - лоудинг скрийновете, in combat* бъга (най-големият ми проблем в тази игра), като цяло оптимизацията, пвп сървърите... са сериозни убийци на удоволствието. Споменаха накратко, че знаят за всичко това и през тази година ще наблегнат много сериозно на тези проблеми. Аз съм такъв играч, че дори 1 нов куест да не пуснат през новата година, но пък да оправят горепосочените проблеми - ще обожествявам играта.
*in combat бъга е нещо, което не ти позволява да се качиш на маунта или пък да преминеш през врата в дънджън, защото по неясна причина играта мисли, че си в битка с нещо. Еййй човече, бърка ми в здравето това нещо. Има дънджъни, които мразя да правя, защото почти винаги някой не може да премине през врата заради тоя бъг. Или пък масовото пвп, в което прекарвам по няколко часа всеки ден - групата язди пред мен, но аз не мога да се кача на коня, защото играта така е решила... Голяма болка, както казах.

Мисля, че пикът на стрийма беше 160к. ЕСО е едно от малкото мморпгта, които вървят нагоре, въпреки замиращия (заради instant gratification поколението) жанр. За разлика от Уоу, тук хората искат нови неща, защото играта става все по-добра. През 2018 играта е отбелязала втория най-голям прилив на нови играчи. Само 2015та е била по-силна, заради конзолния релийс. Яката работа.

п.с. Нека не сравняваме фалоут 76 и ЕСО, все пак са от различен производител.

Профил

Публикувано на: 16 Яну 2019 12:51

Е аз споменах фалаута,защото и той е под шапката на корпорацията-зенимакс.Вярно че се разработва от друго студио,но все пак маркетинга е един,а там нещата са ужасни.Както и да е,специално за лага във сиродил,казаха,че отделят империал сити от кампанията и го правят отделна кампания със свой сървър,което хем е яко и ще съживи зоната,хем ще намали лага във сиродил,което особено предвид задаващите се даедрик артефакти е доста важно.Колкото до бъговете и лоудинг скрииновете,макар аз да нямам такива проблеми,знам че доста хора се оплакват,дано фикснат тези неща.Аз btw съм сложил играта на ссд и това доста помага.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2019 19:25

И аз съм я сложил на ССД, но това не пречи да се появяват рандъм loading screens в cyro и понякога да са безкрайни. При влизане в дънджъни също понякога са доста дълги.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com