29 Апр 2002 18:52 Мнения: 424 Местоположение: Sofia
Заглавие: Re: Mass Effect: Andromeda
Публикувано на: 24 Мар 2017 11:33
Capo да бе да го *** след всички тия неща по witcher 3 написано от тебе които дори не искам да коментирам колко са смешни(играл съм я day 1 без 1 проблем ) да се чуди човек защо нея не са я оплюли толкова народ а само mass effect е супер играта обаче 1200 хейтъра в metacritic бучат гейм сайтове бучат мене ме мани вчера пробвах да играя още 2 часа тоест събрах 6 часа ама ще кажеш че ми трябват поне 20 да изкажа мнение?Това е се едно да ми обесниш да прочета книга от 1000 страници като първите 300 са скучни ама нтататъка става яко?Witcher 3 е супер бъгавата грозна скучна игра но хората е харесват стана игра на годината А Mass effect е супер мега яката игра по която всичики са скочили да плюят за спорта само? да най много ме кефи Sudoku-like grid locks в МЕ:А винаги си мечтел да играя съдоку в видео игра Та въпроса за 1 милион долара е следния защо W3 e игра на годината с уникално високи отзиви а ME:A оплюта отсякъде(верния отговор не е щото хейтат хората пробвй може би че играта не струва?)
___________________________________ it's never easy....
Capo
05 Яну 2011 16:07 Мнения: 358 Местоположение: София
Публикувано на: 24 Мар 2017 11:42
shub niggurat написа:
Айде верно кажете играта наистина ли е толкова зле ? Или никой изобщо не иска да си я купи ?
Играта изобщо не е толкова зле, колкото се опитват да я изкарват. Честно казано ако беше направена от друго студио, а не Bioware, сигурно щяха да й раздават смело оценки като 8+, а ако беше на CDPR, направо деветки
Проблемите като лицеви анимации и странни диалози наистина ги има, но са много силно преекспонирани. В игра с повече диалог отколкото ME2 и ME3 взети заедно (ако вярваме на създателите), то е нормално да има достатъчно издънки. Това е проблем на количество за сметка на качество. Ако се разтърсим не особено усърдно, ще открием кофти диалог във всяко голямо RPG. После само го събираме в две минути клипче и тръбим, че цялата игра е такава
Много зависи какво очакваш от MEA. Тонът е силно различен от трилогията. Представи си как изглеждаше веселото Citadel DLC на фона на останалия мрачен ME3. Ами MEA е повече Citadel DLC отколкото ME3. Това се усеща най-вече в диалозите, но има и предостатъчно комични сцени, даже понякога някак насила ти го тикат в лицето "ей, виж, ние сме смешни и бодри". Както казах и по-горе, количеството удря качеството.
Относно историята - ами играта става все по-добра в това отношение колкото повече играеш, но... Трябва да се спомене, че това не е история тип Шепърд, където ти си месията спасител на галактиката. Ако търсиш това, MEA не е играта за теб. Друг плюс или минус, в зависимост от гледната ти точка е, че играта от един момент нататък става две истории и две игри в едно. Още не съм убеден за себе си как да го оценя това, ще трябва да мина още по-натам.
Общо взето стигам до извод, че ако всъщност играта я бяха кръстили Star Trek Andromeda и бяха заменили съответно Кроган/Клингон, Асари/Вулкан, Туриан/Ромулан, играта в този си вид щеше да е супермегаултра хит и всички щяха да се прехласват по нея. Има сякаш доста повече близост със Стар Трек идеята, много добра изследователска и колонизираща част, а и основната история е повече Трек отколкото Ефект.
dx4
Публикувано на: 24 Мар 2017 11:54
Capo това "АКО" ако левски беше с ботуши а ботев с Каска ако играта не беше ААА заглавие правено 5 години?Ако цената беше 30$ ако тоя писал историята не беше 15 годишен пратил своя фенфик на ЕА.. а тоя правил лицвеите анимации не беше първа година студент в долнопробен университет по анимации ако озвучаването не беше на хора с говорен дефект и меки китки играта щеще да е супер
moroel
Публикувано на: 24 Мар 2017 11:55
shub niggurat написа:
Айде верно кажете играта наистина ли е толкова зле ? Или никой изобщо не иска да си я купи ?
Играта си е много добра,въпроса е в твоите очи,дали си заслужава да дадеш 60 евра или не.Тука само ти си знаеш.Аз още от клипчетата ме грабна атмосферата в играта-интериора на темпеста,на нексуса,на планетите.Останах впечатлен от комбата и дърветата със скиловете.Така че,за мен решението беше лесно,още повече,че на пазара няма игри със този сетинг за разлика от фентъзито.Технически играта си има нужда от полировка-тук таме бъгове,спад на фреймрейта,но все незначителни неща.Извън техническата част,единствения кусур са наистина кофти лицевите анимациите на хората.За историята не мога да кажа нищо,защото съм в началото и съм се пазил от спойлери но започва много добре.Това е.
Capo
Публикувано на: 24 Мар 2017 12:12
Dx4, почвам да си мисля, че или тролиш, или имаш проблем с когнитивността, като и в двата случая става безмислено за мен да водим диалог.
Явно не си успял да схванеш защо написах тези неща за Уичъра и какво илюстрирах. Да, смешни са, това беше идеята. Същевременно обаче са не по-малко верни от твоите описания на MEA
Да, ако даваш лично мнение за цялостната история и за цялостната игра - да трябва да изиграеш много повече от 4-6 часа. Иначе си папагал на чужди мнения и е излишно да се хабиш. Това, което би могъл да кажеш с резон е "не ме грабна, няма нищо интересно в началото й, загуби ме като играч".
Ако робуваш на чуждите мнения толкова много и наистина не можеш да осъзнаеш защо в момента се дават такива ниски оценки на играта, значи ти липсва поглед върху реалността. А реалността е, че DAI беше игра на годината, а MEA е много по-добра от DAI в почти всички елементи. DAI заслужаваше ли? Според мен не, ама щом критиците... Също така критиците дадоха на ME3 оценка 89, а на DA2 пък 82. Да намираш нещо странно? Беше модерно да хвалят Bioware, сега е модерно да плюят Bioware. След няколко години същата участ ще стигне и CDPR и всяко друго студио. Така беше с Ubisoft, Activision и т.н. без значение дали произвеждат или разпространяват. Само трябва да погледнеш назад. Ако MEA беше излязла преди 2-3 години само, щеше да е поне с оценка 88 от критиците. Заслужено ли щеше да е? Ами не, но надявам се схващаш защо е за предпочитане да имаш собствено мнение
А и наистина ли вярваш на всичките ревюта, пуснати минути след излизането на играта, които и дават оценки нула и единица Ако да, да ти имам доверието в хората и между другото и без никаква връзка с последното, искаш ли да играем покер някой път?
moroel
Публикувано на: 24 Мар 2017 12:44
След три Ме-а и три Уичър-а,мога да си представя фрустрацията на феновете.То не че във споменатите 6 игри историята е нещо изключително,но главните герои са супер култови и пасват идеално във атмосферата.Вярно,на техния фон,Райдър е абсолютен зеленчук,обаче евала им правя на BW,че правят стъпка встрани и вместо да използват изтърканата форумла-аз съм Рамбо и ги бия всичките,подхождат по съвсем различен начин!
А,сетих се да питам-ако тука историята е някакъв жалък фенфикшън,какво казваме за стар уарс вселената,която е пропита със инфантилност?Фен съм на SW ама просто питам.
Capo
Публикувано на: 24 Мар 2017 13:08
moroel написа:
А,сетих се да питам-ако тука историята е някакъв жалък фенфикшън,какво казваме за стар уарс вселената,която е пропита със инфантилност?Фен съм на SW ама просто питам.
Ей ти тема за размисъл. Star Wars Episode 4 навремето е бил съсипан от критиците като боклук. А реакциите на критиците към Episode 1 през първите седмици бяха много добри, направо феноменален го изкарваха... Смятай
dx4
Публикувано на: 24 Мар 2017 13:42
capo въпроса за милион долара не отгвори Защо witcher 3 е най награждавана игра вече ever моля проверка в google има добри оценки от гейм журналисти и user reviews??????? След като МЕ:А е не по лоща защо има лоши оценки и от гейм журналисти и от users поне едните да бяха казали супер е?Моля не давай глупави примери с това че било модерно да се хейти по Bioware както по UBISOFT и АCTIVISON ти сега серизно ли го написа това? UBISOFT? watch dogs, the crew ,the division новия ghost recon? Сериозно ли ме питаш защо хората плют UBISOFT за тези игри?Която от тези игри е добра за тебе?За Activision пък да не говорим че call of duty никога не съм го харесвал факт но call of duty in space вбеси дори върлите фенове на играта като добавим че сключиха договор с BUNGIE за DESTINY и играта в началния си вид беше ФИАСКО. Та обеснението ти че това гейм журналисти и users са тролове и било модерно да се троли MASS ЕFFECT е смехотворно лафа където има дим има и огън си го чувал мисля? А иначе карти почти не играя аз
Sentry
Публикувано на: 24 Мар 2017 13:59
Нещо, което чух и ми се струва доста интересно - явно има алтернативни реплики за диалозите спрямо това, което си казвал преди, като играта постепенно формира характера на героя ти спрямо отговорите, които си дал по-рано - например ако си давал много саркастични отговори когато избереш саркастичен отговор той ще е много по-брутален, отколкото ако в същата ситуация избереш същия тип отговор, но преди си бил душичка с всички.
Колкото повече слушам и гледам за играта, толкова повече ми се струва, че е просто rush-ната, а не правена от некадърници игра. На този етап ако нямах какво да играя сигурно щях да съм си я взел вече, но в момента конкуренцията и е много жестока. Мисля, че и затова са малко по-ниски оценките от очакваното - ME:A идва след три сравнително големи и много добри open world RPG-та - Horizon: Zero Dawn, Legend of Zelda: Breath of the Wild и Nier: Automata. Ако тези игри не ти докарат Open World Action RPG fatigue не знам какво би могло. Като се комбинира това с липсата на polish на играта и 7миците и 8миците са напълно обясними.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
dx4
Публикувано на: 24 Мар 2017 13:59
и да допълня за това "и наистина ли вярваш на всичките ревюта, пуснати минути след излизането на играта, които и дават оценки нула и единица Ако да, да ти имам доверието в хората и между другото и без никаква връзка"
Защо тия тролове ги няма за Witcher 3 или за други игри с високи оценки как пък се Тая игра? Конспирация?.А ти не си в час кога е излезла играта имаше demo от 10 часа имаше early access играта излезе на 21 насякъде другаде 23.По същата причина поради която COD новия е на това дередже http://www.metacritic.com/game/playstat ... te-warfare по същата причина и MASS EFFECT е на същото приеми го хората СА НЕДОВОЛНИ ОТ ПРОДУКТА И ГО ПОКЗВАТ С 0 и 1.Да и 2 те игри не са за 0 и 1 но така показват недоволстово си към ПРОДУКТА.Тука е друг въпроса че 90% от хората са овце които Преодрерват игрите и след това пищат че играта е зле и отиват да слагат 0 и 1 ама вече си дал 60$
moroel
Публикувано на: 26 Мар 2017 14:47
@Sentry Това за репликите е вярно.По-нататък героя ти може да говори доста грубо,нищо общо с началото.Иначе да,то на всички е ясно,че играта е ръшната.Както със всяка игра на BW.Не че те са слаби девелъпъри,просто ЕА със времето се доказаха,като абсолютни неудачници спрямо мениджмънта на игрите на студиото-срокове,човешки ресурси и т.н.Колкото до опен уърлд рпг-тата,МЕ-а е единствения сай-фай+мулти класинг+мулти,все неща които ги няма в другите игри.
@dx4 Стига писа глупости бе човек.Какъв метакритик,какви оценки от сайтове.Capo ти го каза- спри да бъдеш папагал на чужди мнения.Аз например,като фен на ммо-тата,най-много посещавам mmorpg.com и там в ревюто играта има много висока оценка,което за мен е достатъчно.Да ти линкна ли темата в редит,на доста повече хора от тези в метакритик,които дават положителни отзиви?Ама защо въобще трябва да коментираме сулю и пулю,които направили сайт и дават оценки,най-малко пък помийни ями като метакритик и гейспот. Колкото до споменатия от тебе witcher 3-да,страхотна игра,със напълно заслужени оценки.Обаче,айде когато CDPR си измислят собствена вселена,до най-малката подробност,включително собствени герои и направят игра със повече от 1 клас,пол и раса,да говорим пак,ОК?
Sentry
Публикувано на: 26 Мар 2017 16:19
moroel, Nier е sci-fi, не space opera, но определено sci-fi.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
dx4
Публикувано на: 27 Мар 2017 10:44
Capo тоя твой цитат:
"Общо взето стигам до извод, че ако всъщност играта я бяха кръстили Star Trek Andromeda и бяха заменили съответно Кроган/Клингон, Асари/Вулкан, Туриан/Ромулан, играта в този си вид щеше да е супермегаултра хит и всички щяха да се прехласват по нея. Има сякаш доста повече близост със Стар Трек идеята, много добра изследователска и колонизираща част, а и основната история е повече Трек отколкото Ефект."
Тука уцели 10 ката играта не заслужава да се казва MASS EFFECT И питаш след това защо има лоши оценки 0 и 1? играта Била повече трек? WTF? Представи си сега че в един хубав слънчев ден съм отишал на пазар да си купя диня виждам черен плик незнам какво има вътре но пише диня на него плащам го занасям в вкъщи и виждам в плика пъпеш? Как смяташ дали ще остана доволен че са ме метнали дали няма да псувам продавача?Да пъшеша може да не е съвсем развален и да става за ядене но аз съм си купил нещо с надпис ДИНЯ и очаквам това в пакета.
Sentry
Публикувано на: 27 Мар 2017 11:08
Е да, ама тука ситуацията е малко по-различна. Семейство Карпузови са известни с дините си и всичките им дини на пазара с години са с марка "Карпузови". Един ден обаче нямат дини и отиват да продават пъпеши. На табелката пише "Пъпеши Карпузови" и навсякъде пише, че този ден продават пъпеши. Някакви хора обаче си купуват тези пъпеши и след като са изяли 1/4 от пъпеша се връщат на пазара и започват да се оплакват на семейство Карпузови, че това дето са го купили, видиш ли, било пъпеш, а не диня.
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2680 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 27 Мар 2017 13:02
Ahh the premium gaming experience
Edit: Има спойлери.
Публикувано на: 27 Мар 2017 17:41
Да,заслужени подигравки.За съжаление,за кой ли път,заради лошия мениджмънт на ЕА,игирите на BW го отнасят.Естествено,за добрите неща в играта не се казва нищо.Помня,като излезе МЕ1 и стандартите,които постави.После излезе МЕ 2 и помня,какъв хейт беше-как играта станала коридорен шутър,как от рпг,играта станала шутър адвенчър,нямало го мако-то,нямало експлорейшън,бла,бла,бла.... Сега Андромеда е надградила всичко добро от единицата,обаче видиш ли,не била като двойката и тройката....ех тази ирония.... И като стана въпрос за premium gaming experiencе,комбата в играта е фантастичен,само заради него си заслужава да се пробва играта. А дали играта е масс ефект-абсолютно.Всичко си е тук.Расите със всичките им особености и характеристики,планетите и усещането в тях,докато ги експлорваш,дизайна на темпеста и нексуса,комбата,космическата карта,всичко.Е да,няма го Шепърд и на този фон им правя евала на BW,че са успели успешно да поставят едно ново начало на фона на трилогията.Малко студия биха го постигнали това.
dx4
Публикувано на: 28 Мар 2017 09:47
moroel Лошия "мениджмънт" на ЕА докара докра фирми като Westwood,Bullfrog,Maxis,Origin до изчезване незнам кой набор си и дали си чувал тези фирми какво са правили особено първата.Ако не си чувал провери за тях(Повечето отях са правили къде по-големи хитове от МЕ).И след това се опитай да се сетиш кой ще е следващия? И за да ти помогна да се досетиш ето тема за размисъл?
Andromeda hasn't receive the high critical reception that the franchise has enjoyed historically, and the result is that Andromeda's week one sales are lower than Mass Effect 2 and 3 (but higher than Mass Effect 1, which was released only on Xbox 360 back in 2007). По слаби продажби в първата седмица на МЕ:А от ME 2 и 3 и по добри от първия ефект когато е бил неизвестен и само за Xbox 360 тва ако не е смешно незнам какво е
Тоест нека да сметнем лоши отзиви от журналисти лоши отзиви от users лоши продажаби? Как смяташ дали ЕА скачат от щастие от това че няма да награбят пари?
moroel
Публикувано на: 28 Мар 2017 21:37
Това,което си написал за продажбите е извадено от контекста.Абзаца е от материала за продажбата на физическите копия на играта във Великобритания.Там Андромеда е под номер 1 по продажба на физически копия за уикенда,като се соменава,че броя на продадените такива е наистина по-малък от тез на ме2 и 3,но се и уточнява,че физическите копия са едва 4% от всички продажби.И нормално.Кой купува в днешно време физически копия?По времето на ме 2 и 3 беше друго,сега всичко живо купува дигитално във ориджин,стийм,гог или си взема дигитални ключове за същите от гмг,кингуин,г2а и т.н.При положение,че инквизицията се нареди,като най-добре продаваната игра на BW,предполагам,че и със Андромеда ще е така.Най-малкото със триала в ориджин са избили бюджета за играта-1мil. x 4$.
Capo
Публикувано на: 29 Мар 2017 10:45
Понеже наистина се повтаряме и стигаме до безмислено спорене за вкусове, слагам длъжките, скучни и предимно странични от темата писаници в спойлер.
Spoiler for :
Ех, като съм в добро настроение, пиша фермани, да му се не види Настроението сигурно е защото се кефя достатъчно много на MEA.
DX4, я сега кажи къде съм казал, че MEA е велика игра, а също и че е добра колкото Witcher 3? Като ми приписваш твърдения, намери ги, цитирай ги. Давай.
DX4, отговорих ти на милионния въпрос, човек, само дето ти явно не можеш да схванеш отговора. Почвам да подозирам, че си като военен или полицай от виц, всичко на малки хапки да ти се дава, ама много бавно. И пак каквото си наизустил веднъж, си го рецитираш ad nauseam, без да аргументираш с нищо друго.
Изобщо очаквал ли е някой MEA да е на нивото на Witcher 3? Уичъра е с два пъти по-голям бюджет от MEA и е правен основно в Полша, а MEA в Канада, заради което може да третираме разликата в бюджета и като тройна, дори да приемем, че голяма част от парите са били за реклама. Пък и всеки с елементарно понятие от икономика може да си направи сметката. Никога не съм и помислял, че може да се доближи до Уичъра, още повече като вземем предвид, че метнаха играта да се прави от BW Монреал, вместо да си остане в Едмънтън. Повечето проблеми на MEA според мен са именно заради студиото от Монреал. Могат да правят мултиплейър, имат добри геймплей идеи (къде реализирани, къде не толкова), но куцат в анимациите, полирането и “pacing”.
И ако имаш проблем с възприемането, да ти смеля накратко мнението ми – MEA не е велика игра. Просто не е боклукът, който се опитваш да я изкараш. Има достатъчно качества, заради който си струва да се изиграе и да достави удоволствие. Но не е нито Уичър 3, нито Mass Effect 2.
Виждаш ли как и ти си се хванал на хорото да критикуваш игра, която реално едва си пипнал? Ей така правят страшно много хора. Десет часа Early Access имало, а? Да, но реално до момента, в който не можеше вече да продължиш, се стигаше и за два часа, така че всъщност какво толкова можеш да видиш от цялата история, героите и сетинга в Early Access? Всеки, който дава оценка (без значение дали нула или 10) само от толкова играене автоматично е трол, да, дори да не се възприема като такъв.
Множество студиа са получавали незаслужено високи и незаслужено ниски оценки за игрите си. Това е кръговрат. Ето, на първият Уичър толкова високи оценки му дадоха, а дори за времето си не беше нищо велико или невиждано. Между другото първия Уичър толкова го критикуваха за анимации, диалози, актьори, бойна система и т.н., ама накрая виж ти, въпреки всички тези недостатъци си струвало да се изиграе. А ако ме питаш защо с Уичъра 3 не е така – ами има и тя предостатъчно нули и единици в Metacritic. А представяш ли си да бяха посмели да сложат гей опция за Гералт? Леле, тогава да видиш колко нули щяха да й дадат. Мисля, че сме съгласни, че е нереално да я оценяват така ниско. Тук идва и нещо интересно обаче - никога не подценявай колко много поляците са готови да подкрепят нещо свое, дори да не са наясно с темата. Ако познаваш поляци знаеш какво имам предвид. Аз за мен съм сигурен, че немалка част от оценките 10 за играта са от поляци, които или едва са поиграли или изобщо не са пипвали или чували за играта, но в който и да е техен форум (включително форум за плетки ако щеш) някой е казал „гласувай за нашто си” и са им дадени линк, указания за регистрация и от три до пет варианта на ревю да копи-пейстнат. И 90 % от потребителите го правят и после рапортуват. Виждал съм как се случва при тях и наистина така действат в задружие. Иначе могат да се плюят един друг и да се мразят в червата, но стане ли дума за общо Полско, всички скачат все едно цял живот са били единствена любов. Правеха такива кампании за Уичър 2 и 3. Не е случайно, че Уичър 3 има повече гласове в Метакритика отколкото други заглавия, които го бият в пъти по продажби (Skyrim, GTA, Fallout 4, Minecraft, Diablo 3, COD, etc, etc, etc). Разбира се не е само това, преди да си почнал да философстваш, че казвам, че Уичъра не струвал. Играта наистина е висококачествена (с изключение на твърде калпавата бойна система), но ми е смешно да тръбиш, че всички нейни ревюта и оценки са абсолютно обективни. Да не говорим колко пари CDPR хвърли в маркетинга, а хората мрънкат, че EA били плащали за ревюта Това, което CDPR раздаде като пари за реклама на Уичър 3 беше сигурно колкото EA дава общо за 3-4 от най-популярните си заглавия. Така че, хайде да не се водим като овчици по “hype” и ревюта, които толкова лесно се манипулират (лесно, но скъпо) и да си изградим собствено мнение.
MEA изобщо няма такава фенбаза и псевдофенбаза, която да направи инфлация на оценката в положителна посока. Какво говорим, то феновете на трилогията не могат да постигнат съгласие коя от трите игри е най-добрата и коя най-слабата За мен това е и причината за ниските оценки, а и ти също го каза – изразяват недоволство от играта. Много точно – недоволство. Обаче недоволство от какво? Истината, според мен е, че недоволството е, че не са получили това, което искат в мечтите си. Едни са искали ME1, други МЕ2, други МЕ3, някой си иска МЕ4 с Шепард, друг иска да спасява галактиката, следващият предпочитал МЕ прикуъл, много са недоволни, че е Open World, имало гей опции и т.н. неща, които всъщност не са никакъв критерий за качествата на играта. Новата Зелда се късат да я хвалят, включително племенникът ми, а аз я издържах по-малко от час, защото цялата атмосфера, сетинг, графика, геймплей и т.н. са ми отврат (дори ако игнорирам смотания за мен контролер, ужас). Но не бих дал ниска оценка, даже бих се въздържал от оценка, защото знам, че не е игра, правена за моя вкус. За фенове на поредицата и на този стил явно е манна небесна. Bioware са променили сетинга в друга галактика, не взимат предвид решенията ни от трилогията, няма Рийпъри и вече има Open World. Ами голям праз, това не е основание да плюеш играта. Оценявай я какво постига в настоящия си вид, а не какво би искал да бъде - друг тип жанр/сетинг/геймплей и т.н. Естествено обаче повечето недоволни няма да признаят истината и ще се хванат за анимации, спътници, диалози и история. Понеже трилогията все едно я биваше толкова много в това отношение, а? (Отговорът е - не, не я биваше повече от MEA в тези четири неща).
Само като прехвърлих ниските оценки на МЕА в Метакритика и се нагледах на „има гейове в играта”, „Байоуеър никога не са правили добри игри”, „има негри в играта”, „има голи сцени в играта”, „графиката е по-зле от МЕ1”, „твърде много прилича на ME1”, „по нищо не прилича на ME1”, „не ми върви добре на картофеното PC отпреди 7 години”, а и личните ми фаворити, които думичка не казват за играта, а неща от сорта на „Метакритик ме мрази и аз ги мразя”. А какви бисери има и сред оценките 10... смях, смях, смях. Как сега да ги взема сериозно тези сайтове и оценки?
TLDR хумористично, но не лично: Говорим, говорим, DX4 не вдява, обясняваме, той пак своето си опява, комай ще се въртим тъдява в омагьосан кръг до забрава
Моят съвет би бил, ако някой се чуди дали да си купи играта сега, то значи да изчака, тъй като фактът, че още се чуди означава, че няма мотивацията, която да оправдае парите (като примерно силна носталгия по трилогията или огромен интерес към конкретния жанр и т.н.). В този случай може да се изчака да падне цената до 30 евро или по-малко, или докато пиратите успеят. И в двата случая препоръчвам да се изиграе, тъй като MEA има какво да предложи. Пък и ще може после да си коментираме самата игра по лични впечатления, а не от клипчета. Струва си да се почувстваш за първи път в ME поредицата като наистина Biotic God
Sentry
Публикувано на: 29 Мар 2017 11:25
А бе бюджета на Witcher 3 абсурд да е по-голям от този на ME:Andromeda. Носят се някакви цифри от 40 милиона долара за Andromeda, обаче аз никъде не успях да намеря reliable source за това, като най-близкото, което намерих е, че това е бюджета на ME3. Дори да е толкова, за Witcher 3 бюджета е 38 милиона за development, а 80те милиона, които се хвърлят насам-натам са development + marketing. Това, че са различни държави също много влияе на точно какво отговаря за този бюджет, но като цяло да плащаш заплати за 5 години 200 човека в канада не може да ти струва по-малко от това да плащаш на 240 човека за 4 години в полша.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения