Гледах доста клипчета от ранния достъп на играта.Меко казано съм супер впечатлен.Атмосфера и геймплеи.Това е.Естествено има и кусури,в които няма да задълбавам,най-малкото,защото за мен са незначителни.Иначе нищо общо с предните масс ефекти във всеки аспект и за моя изненада много ми допадна началото и това как се представя патфайндъра и отбора му.За мен лично на биоуеар много повече им се отдава мас ефекта отколкото драгън ейджа.И естествено,реших да преордерна,макар и със страх,впредвид опита ми.Някой друг преордернал ли е играта?
Sentry
Заглавие: Re: Mass Effect: Andromeda
Публикувано на: 16 Мар 2017 16:09
Я пусни насам тези клипчета, че от това, което намерих играта изглежда меко казано ужасяващо...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-Stormrаge-
Публикувано на: 16 Мар 2017 16:20
moroel написа:
.И естествено,реших да преордерна,макар и със страх,впредвид опита ми.Някой друг преордернал ли е играта?
Аз от емага още в началото на годината... и се чудя кога ще почнат с доставките щото реално е код в кутия доколкото разбрах така че къв е проблема да ги доставят преди 23ти?
Аз спрях да гледам квито и да било клипчета освен официални трейлъри... в нета вече е пълно със спойлери чак ти се чудя ...
13 Дек 2003 12:57 Мнения: 5224
Публикувано на: 16 Мар 2017 16:27
Освен ако много не държите на кутията препоръчвам greenmangaming.com. Цените там са в лири и тъй като лирата в момента е доста ниска ще ви излезе по-евтино отколкото да я вземете от някъде в евро или дори в левове.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
@-Stormrаge- Аз играта ще я вземам от ориджин и нямам идея как стои въпроса със кутийките.Аз даже последните 5 години си купувам само дигитални игри.
@Sentry Гледам клиповете на MKIceAndFire,JV2017gameplay,нашенеца Vulkk и някои други.Все непредубедени канали със чист геймплеи.Сега вече на всички е ясно,че има голям проблем със лицата на хората-мъртвешки изражения,кофти липсинк,тъпи анимации.НО е само това.Аз всички масс ефекти съм играл със каска на главата а спътници са ми били все извънземни със изключение на най-големия-Заеед така че ,това не ми е проблем.Играта е много красива-супер арт със страхотна графика и страхотно озвучаване.Комбата е супер мазен.Очертава се страхотен експлорейшън също+дърветата със скиловете са доооста интересни.Мен това ме интересува.Сега историята как ще е,не се знае.Това е.
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 17 Мар 2017 02:13
^^^^ Баче те анимациите като са шит за кво са ти хубави графики?? От ранни репортове разбирам че играта е либтард генератор от много, високо ниво, главния дизаинер е имал за цел да дразни възможно повече бели мъже (което определено се получава). Не знам но за момента съм се върнал на първоначалното си мнение и съм доста скептик...
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
moroel
Публикувано на: 17 Мар 2017 08:33
Анимациите са екстра,специално комбата е жесток.Проблема е само със лицата на хората.Ама все едно във масс ефект 2,да ти пука за лицевите анинации,след като имаш терминус армора Тука е същата работа.
Sentry
Публикувано на: 17 Мар 2017 09:38
В сравнение с други игри в "жанра", като имам предвид 3rd person shooter/action-adventure, а не RPG, защото RPG е доста размито като понятие вече, анимациите ми изглеждат сравнително дървени и неестествени - прекалено са начупени и резки, все едно действието се изпълнява от менахична кукла, а не от живо същество.
Специално за facial анимациите имам чувството, че главния проблем е, че са mocap-вали хора, които преиграват и от друга страна всички изглеждат restless - постоянно се движат очите и главата като цяло и се променят израженията без причина, което изглежда много изкуствено. Това, в комбинация с нарочно неатрактивните човешки модели и вариращото ниво на voice acting-а е направо дразнещо.
От друга страна platforming-ът изглежда читав и битките не са чак-толкова generic, колкото очаквах, та може и да се вземе играта в бъдеще с някой discount.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 17 Мар 2017 10:29
Bioware от лидер в RPG жанра ще вземе да изпадне от топ 5, ако вече не са го направили, дееба регресивните утайки, дето са се събрали там.
Последните им две игри изглеждат като презентация на тема "Как да угодим на американската гейм журналистика и либералните ѝ въжделения".
Което нямаше да е кой знае какъв проблем, ако в 50% от геймтайма не трябваше да водиш разговори и да им гледаш клоунските физиономии на лекетата, които умишлено загрозяват, за да паснат по-добре на представите на лефт уинг шмайзерите.
Компания, която да кляка по еквивалентен начин, просто няма в момента.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
Предвид, че не успях да се накарам да довърша МЕ3, и колко blatantly тъпашки беше направена играта от един момент нататък, не знам дали бих дал пари за Андромедата. Знам, че крак скоро няма да има, щото вероятно е с денуво дрм, като всички булшит ААА заглавия в момента, но ако се окаже яка и цъфне след месеци с намаленийце, може да я боцна
Предвид, че не успях да се накарам да довърша МЕ3, и колко blatantly тъпашки беше направена играта от един момент нататък, не знам дали бих дал пари за Андромедата. Знам, че крак скоро няма да има, щото вероятно е с денуво дрм, като всички булшит ААА заглавия в момента, но ако се окаже яка и цъфне след месеци с намаленийце, може да я боцна
Нито едно кьораво евро за тия.
Ше я кракнат рано или късно, таман и ще сме разбрали кво-що и дали изобщо си струва да се инсталва. Всеки случай ми се струва малко по-читава от Dragon Age: Inquisition.
До ден днешен не мога да преценя дали DA:I наистина ми хареса, или просто ми се искаше тия 100 кинта дето дадох за нея да не са били напразно
___________________________________ джумерки
Маце Борко
Публикувано на: 17 Мар 2017 15:01
Dragon Age серията може би щеше да е наистина top class, ако Bethesda и най-вече CD Project не бяха вече нашамарили здраво Bioware в собствения им домейн.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
Dragon Age серията може би щеше да е наистина top class, ако Bethesda и най-вече CD Project не бяха вече нашамарили здраво Bioware в собствения им домейн.
^ ditto, действително тотално погребаха конкуренцията, но и не мога да си изкривя душата и да кажа, че беше без помощта и на самите BioWare с техния плачевен Dragon Age II.. DA:I беше къде-къде пó, просто за мен вече цялостната сюжетна линия в историята и мястото ти в света беше пълен абсурд, да не говорим какво потресаващо противоречие с лора е изобщо да играеш каквото и да било освен човек.
Значи аз ще съм патфайндера със парите за делукс версията Много ми се играе нещо сай-фай,особенно пък с експлорейшън и динамичен комбат.Пък каквото стане.
Capo
05 Яну 2011 16:07 Мнения: 358 Местоположение: София
Публикувано на: 18 Мар 2017 01:58
Ако използвате VPN и се вържете към корейски сървър, ще може да отключите играта и да играете още от понеделник след 15.00 или 16.00 ч. Напомням за хора, които евентуално не знаят за това. И не се бойте, EA официално заявиха, че нямат против VPN, стига играта да е закупена от истинския ви регион.
Agent
14 Юли 2008 14:51 Мнения: 757 Местоположение: Hyperion
Публикувано на: 18 Мар 2017 11:10
DA:I въобще не съм я поглеждал.
DA2, съжалявам че я изиграх (ама вече като я бях почнал...). 1-цата ми е на сърце и до там.
Пари на тез няма да им давам засега, но въпреки това (и простотиите) играта може и да става.
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2680 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 18 Мар 2017 13:27
gg...
100 про в момента гейм пресата е раздвоена дали да критикува разработчиците за обективната недъгавост на лицата и анимациите или да удари едно рамо на опита за дайвърсити и да обяви играта за шедьовър
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения