Тъй ли? Ако искате мога да я заключа и да си потъне.Gipo написа:EDIT: що ми преместихте поста тук, тая тема нали уж нямаше да я ползваме вече
Иначе и за мен е леко шокираща новина.
Тъй ли? Ако искате мога да я заключа и да си потъне.Gipo написа:EDIT: що ми преместихте поста тук, тая тема нали уж нямаше да я ползваме вече
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Добре си постъпилSerious Sam написа:Аз се издразних на опитите на Волтажа да прави специални теми за мъртви, едната му я пратих в The Memory Hole, другата я оставих да потъне след заслужен хейт.
И затова ти преместих коментара тука.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Смятай каква психологическа травма му е нанесъл, пререждайки го в Софияленд.Маце Борко написа:Сашо, човешки ше ти го кажа, дееба - разбирам те какво имаш предвид, обаче тая приказка - "за умрелите или добро, или нищо" - не е случайна, ОСОБЕНО непосредствено след като човекът е починал.
Няма значение дали Роро е бил някакъв шмекер на дребно или не, грубиянче, простак и т. н. - за друго става дума. Човекът си е заминал, платил си е греховете. Принципно няма да ми възразиш, предполагам, че човешкият живот в днешно време ни е най-голямата ценност. Роро е изгубил своя. На фона на това простотиите, които е извършил, са незначителни. Да беше убил някой, окей, ма не е.
Никой не те кара да му отдаваш почит, но приказките ти по негов адрес са чист цинизъм. Повтарям - не толкова заради това дали отговарят на истината или не, колкото заради липсата ти на уважение към човешкия живот като ценност, която демонстрираш в конкретния момент.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Маце Борко написа:Що не се учудвам, че другият дежурен социопат на форума цъфна веднага.
Да сте се чудили някога двамата защо, въпреки железния ви морален кодекс и безгрешната ви цивилизационна ориентация, имате такива затруднения в комуникацията с останалите хора и все се набутвате в някакви кофти социални ситуации?
Съгласен съм напълно, но тук става дума за съвсем друга работа. Човек е умрял, и нелегалния си прави забавно с това и не му е за първи път. Ако ставаше дума някакъв масов убиец и злодей, тогава бих приел. Ама той точно такива хора боготвори и ни обяснява колко е лошо да се радваме на някакъв си ТВ водеш, защото го е прередил в някакъв си магазин:lol: :lol: :lol: написа: Просто аман от боготворене и идолизиране на звезди и тв личности.
На кой да отдаваме почит - на Сталин ли или на Чарлз Менсън?нелегален написа:Честно,
отдаването на почит към Роро е отдаването на почит към лъжата, шмекерията, мазната подлизурковщина, престъплението, и... общо взето българщината.
Иначе Мист беше яко предаване. Ма само предаването.