ЗОДИИ И ЗАВИСИМОСТИ
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: ЗОДИИ И ЗАВИСИМОСТИ
Абе и аз не ги вярвам, ама понякога се чувствам гот, когато чета нещо от тоя сорт в размер wall-of-post и във всяка следваща дума сякаш четеш собствената си биография... 
¯\_(ツ)_/ ¯
- Till.Lindemann
Аз говоря, бе например за моята зодия казват, че сме чревоугодници и вярно е, познат стрелец мисля, за които уж тва не важи, е един от най-злоядите хора на света. Това са две напълно противоположни неща, няма как да важат за всички.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Ако под тролене имаш предвид умишлено провокативно изказване, то отговорът е да. Същевременно обаче, това съвсем не значи, че не е истина, макар и опростена логиката е необорима (дори да вярваш, че Руснаците са добрите, а американците лошите, логиката е същата). Тъй че макар изказването да има за цел да изтроли "десните" заслужаващи да бъдат изтролени, аз стоя зад всяка дума.Serious Sam написа:И аз си го мислех това за троленето.
А реакцията на Гипо доказа умствената му немощ. Не мога да разбера това да блокираш някого с различно виждане от теб. Аз лично винаги съм гледал на този форум, като на тестово поле за конфронтиране на идеите в които вярвам. Без това форумът е напълно безсмислен, какво ще си говорим за риене на сняг и за зодии
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Е то ако и такива неща броиш, на всеки ще му намериш нещо.нелегален написа:Човек, сори, ама.... носиш очила. В сми, зрението ти куца. :SDer Meister написа:Целта на живота ти е изпълнена!Риби съм и нямам никакви хронични заболявания
Едит: Сега видях, че си писал и алергии. Е имам сенна хрема ама то 80% от хората имат някаква алергия.
Пасваш си на шаблона, сори!
не вярвам в зодии и не мисля, че те те определят като човек
замразяване на стволови клетки цени,уреди за вграждане,полет с балон,луксозен старчески дом
замразяване на стволови клетки цени,уреди за вграждане,полет с балон,луксозен старчески дом
така скептично би се изказал само един телецoptimeon написа:не вярвам в зодии и не мисля, че те те определят като човек
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
за мен пише, че за хората от тази зодия е характерно да серат понякога. Познайте коя зодия съм