Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Conan Exiles
Публикувано на: 31 Яну 2017 17:28

Някой би ли го цъкал това ? :D

От днес е в early access - 29 еврака в стийм. Все още се чудя - от една страна FUNCOM, от друга точно те направиха ММО-то, в което най-много съм се забавлявал, a именно Age of Conan :?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: Conan Exiles
Публикувано на: 31 Яну 2017 17:42

Ми, survival игра със сравнително базова бойна система и тема на Conan. Аз лично не съм заинтересуван и смятам, че тази игра е можеше да е много по-добра, ако се бяха фокусирали върху битките, а не върху survival-а, ама ядец.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2017 18:35

Да, коментарите са, че бойната система е ташак и има много проблеми с лаг и сървърите. След година може и да става, ддз. :D

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2017 20:41

Аре ще го играем като стане 5 евра? :D

Графиката на моменти е странна, но сетинга както винаги е пълна истерия. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2017 20:53

Тая игра ме ентусиазира супер много и за момент бях готов да направя сефтето си в тоя жанр... след това се сетих, че я правят бастуните, които опропастиха AoC - мморпг с огромен потенциал и лайнян разработчик.
Принципно много бих... ама... фънком, мамка му... не знам...

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 31 Яну 2017 21:31

Съветвам ви да спазвате правилото за early access игрите- не се занимавайте с тях, докато не излезе финалната версия.
Почти всички такива игри са в някаква алфа версия, и ще са нужни сигурно години, за да се завършат. Има го и варианта, в който играта остава незавършена, защото на разработчика му свършват парите или просто се отказва от проекта и започват нещо друго.
В стийм има 60% позитивни ревюта, което не е особено високо и определено има доста проблеми.
Anyways, в крайна сметка вие си решавате, има маса видеота и постове в нета, само имайте едно на ум :D

plz no kill >.>

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Фев 2017 07:40

Снощи умрях като го видях това :lol:
https://clips.twitch.tv/kingrichard15/CleanSnailPMSTwin

Профил

Публикувано на: 01 Фев 2017 08:29

Щом девовете губят време и ресурси,за анимиране и кодиране на пишки,като гиммик...смятай,колко ще си струва играта...

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Фев 2017 16:35

За сега всички позитивни ревюта гласят, че играта има потенциал и се забавляват супер много с нея. Негативните ревюта казват, че сървърите крашвали и десинквали и имало лаг. Ем, вчера я пуснаха, нормално баси.

МНОГО ми се играе, дейба, но the_presator е прав, че би имало смисъл само ако след години видим, че положението е по-стабилно. И е намалена на 60% примерно. Фънком не бяха ли пред фалит вече няколко пъти ? :Д

АРК я пуснаха сега на 70% намаление, бтв :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Фев 2017 21:42

Реших да рискувам и пробвах играта с надеждата за рифънд преди 2-та часа плейтайм. Много ми се искаше да я харесам и да продължа да играя, в очакване на някакви подобрения, но за момента е неиграемо. Дори сингъл плеър има ужасно много бъгове и на моменти не мога да разбера какво се случва. Крашове, фрийзове, ужасно дървена бойна система, просто не бих дал 60 лева все още за това. Исках рефънд и стийм веднага върнаха положителен отговор :D

Ако се разчуе след време, че се е оправило положението, ще я взема. По-добре да ги запазя тия пари за For Honor другия месец :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2017 06:48

Странна работа. Едни хора се оплакват от сериозни проблеми с играта, а други казват, че нямат почти никакви проблеми. Не е до конфигурация, а до късмет, явно. Сякаш на случаен принцип избират кой ще има проблеми и кой не...

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2017 07:33

Зависи и от сървърите, може би. Аз опитах в няколко различни, но ужасно многото дроп, 10 минутни лоудинг скрийнове и т.н. спънки щяха да ми докарат повече от 2 часа плейтайм ако бях опитвал много сървъри. Затова реших да не рискувам :D

Повечето хора с положителни мнения сигурно са пробвали сингъл или локален кооп. Аз нямах с кого да пробвам кооп, сигурно би било смях и би си струвало поне малко. Там няма лаг, но играта все пак се държи дървенко и странно. Хитбоксовете са някакви рандъм, убиват ме от няколко метра разстояние, движат се без анимации, телепортване на мобове, споун на главата ми, невъзможност за интерактване с много неща, на които ми пише че мога, но нищо не става като цъкам и т.н. Иначе нямах проблем с пърформанс, не е падал фрейма, доста красиво изглежда. Но като видиш как костенурка флоутва срещу теб и без анимации на някой крайник те удря, те напушва смях ( и мъка, че си дал 60 кинта :D )

Ще следя заглавието с голям интерес, надявам се че това са неща, които ще се изчистят с времето.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2017 10:22

Ужас... доста е тъпо да ни карат да си плащаме, за да сме им бета тестери.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost